Κρου-Ρόδεραμ, το φαβορί και η απόλυτη

Reading time3 λ

Παράξενο το ματς ανάμεσα στην Κρου και τη Ρόδεραμ, στο οποίο υπάρχουν πλούσιες προσφορές για στοίχημα.

Η δράση δεν σταματά με τίποτα, σε κάθε γωνιά του πλανήτη υπάρχει ποδοσφαιρικός παλμός, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Οι αγώνες για την τρίτη φάση του αγγλικού EFL Trophy έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον και ειδικά το ζευγάρι Κρου-Ρόδεραμ, που ανταμώνει στις 21:00 προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα δύο άκρα της League One, με την Κρου να παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού και τη Ρόδεραμ να έχει επιστρέψει στην κορυφή. Θεωρητικά, οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, αφού χάνουν σπανίως τη φετινή σεζόν κι έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις ως τώρα στη διοργάνωση. Ωστόσο, η Κρου έχει καταφέρει να κερδίσει και τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της στο EFL Trophy, δίχως μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ και ετοιμάζεται να ορθώσει ανάστημα.

Μάχη ανάμεσα σε ομάδες της τρίτης τη τάξει κατηγορίας έχουμε στο Τσάρλτον-Μίλτον Κέινς Ντονς. «Στραβοπάτησαν» αμφότερες την Πρωτοχρονιά στο πρωτάθλημα, η Τσάρλτον στηρίζει πολλά στον παράγοντα έδρα, όμως, η Μίλτον Κέινς Ντονς είναι σχεδόν μια δεκαετία αήττητη στο «Βάλεϊ». Το γειτονικό ντέρμπι Όλνταμ-Γουίγκαν έχει επίσης ξεχωριστό χρώμα, έστω κι αν τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία και αρκετά σκαλοπάτια στο κομμάτι της ποιότητας. Βέβαια, η Γουίγκαν έχει να αγωνιστεί σχεδόν τρεις εβδομάδες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση Χάρτλπουλ-Μπόλτον. Από τη μια, η Χάρτλπουλ είναι αήττητη στο… άντρο της μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, όμως, η Μπόλτον, που βρίσκεται μια κατηγορία πιο πάνω, δεν έχει χάσει ποτέ στην ιστορία της στο «Βικτόρια Παρκ». Συναρπαστικές αναμένονται και οι κόντρες ανάμεσα σε ομάδες της League Two, Χάρογκεϊτ Τάουν-Καρλάιλ και Σάτον Γιουνάιτεντ-Κόλτσεστερ. Βέβαια, η Χάρογκεϊτ Τάουν ταλαιπωρείται από κρούσματα κορωνοϊού και αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό, ενώ η Καρλάιλ επέστρεψε… φουριόζα στους αγωνιστικούς χώρους. Την ίδια στιγμή, η Σάτον Γιουνάιτεντ συνεχίζει να επιδεικνύει την εντός έδρας πυγμή της, σε αντίθεση με τον Κόλτσεστερ που «σκούριασε» μετά την απραξία λόγω της επίδρασης της μετάλλαξης «Όμικρον».

Απόψε είναι προγραμματισμένη η εκκίνηση της 16ης αγωνιστικής της Super League. Στις 17:15 αναμετρώνται ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός. Την επιστροφή στις επιτυχίες αναζητούν οι γηπεδούχοι, όμως, είναι οι… πρωταθλητές στα κρούσματα κορωνοϊού, γεγονός που δυσχεραίνει την προσπάθειά τους κόντρα στον «σκληροτράχηλο» Ιωνικό, που δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση στην εκπνοή του 2021. Στις 19:30 παίζουν Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ. Και οι δύο αναζητούν αντίδραση μετά τις ήττες από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και τον Άρη στο Κύπελλο, αντίστοιχα, αλλά η προετοιμασία τους έχει διαταραχθεί από την εισβολή του ιού στις τάξεις τους.

17:15   ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός                         Super League

19:30   Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ                      Super League

21:00   Κρου-Ρόδεραμ                                     EFL Trophy Αγγλίας

21:00   Χάρτλπουλ-Μπόλτον                           EFL Trophy Αγγλίας

21:00   Χάρογκεϊτ Τάουν-Καρλάιλ                  EFL Trophy Αγγλίας

21:00   Όλνταμ-Γουίγκαν                                 EFL Trophy Αγγλίας

21:00   Τσάρλτον-Μίλτον Κέινς Ντονς            EFL Trophy Αγγλίας

21:45   Σάτον Γιουνάιτεντ-Κόλτσεστερ           EFL Trophy Αγγλίας