Μίλγουολ-ΚΠΡ, ιδιαίτερη η λονδρέζικη κόντρα

Reading time3 λ

Πληθώρα επιλογών για live στοίχημα υπάρχουν στο ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Μίλγουολ και της ΚΠΡ.

Η στιγμή που όλοι αναμέναμε, έφτασε. Τα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι και πάλι εδώ, έπειτα από τη χειμερινή παύση και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Είναι λογικό όλα τα βλέμματα σήμερα να είναι στραμμένα στην έναρξη της φάσης των 16 του UEFA Champions League, η οποία περιλαμβάνει την τιτανομαχία Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης και το εξίσου σπουδαίο ματς Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Μάντσεστερ Σίτι. Δράση, όμως, υπάρχει και στην αγγλική Championship, όπου στις 21:45 έχουμε το εξ αναβολής λονδρέζικο ντέρμπι Μίλγουολ-ΚΠΡ, στο οποίο και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς.

Την ενίσχυση των πιθανοτήτων της για συμμετοχή στα πλέι-οφ θα επιδιώξει η Μίλγουολ, που πέτυχε σημαντική νίκη επί της Κάρντιφ. Την ίδια στιγμή, η ΚΠΡ θέλει να μην απομακρυνθεί περαιτέρω από τη διεκδίκηση της προνομιούχου δεύτερης θέσης, αλλά η ψυχολογία της δεν είναι καλή, έπειτα από την απρόσμενη ήττα στο Μπάρνσλεϊ. Στο μενού υπάρχει και η μονομαχία Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Χαλ. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το αήττητο σερί έξι αγώνων, ώστε να βρεθούν για πρώτη φορά στη σεζόν στο έκτο σκαλοπάτι, την στιγμή που η Χαλ προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Αμφίρροπο φαντάζει το Κάρντιφ-Κόβεντρι, αφού η Κάρντιφ θέλει να… τριτώσει τις διαδοχικές επιτυχίες της εντός έδρας για να κάνει ακόμα ένα βήμα παραμονής, ενώ η Κόβεντρι παλεύει για να μείνει στο κόλπο της εξάδας.

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και στο εξ αναβολής παιχνίδι Αμπερντίν-Σεντ Τζόνστον της σκωτσέζικης Premiership. Η συγκυρία δε μοιάζει ευνοϊκή για την οικοδέσποινα, που μετά τον αποκλεισμό από τη Μάδεργουελ στο Κύπελλο, έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Στίβεν Γκλας. Στοχεύει στο τρίποντο, για να επιστρέψει στην έκτη θέση, αλλά η ουραγός Σεντ Τζόνστον φαντάζει απρόβλεπτη. Με δύο ακόμα αγώνες συνεχίζεται η 21η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Κύπρου. Στο ΠΑΕΕΚ-Απόλλων Λεμεσού, δίνεται η ευκαιρία στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού, που μετρά έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, να διατηρήσει τη διαφορά που έχει από τους διώκτες του, αφού η ΠΑΕΕΚ βρίσκεται σε τέλμα και δεν έχει πανηγυρίσει νίκη μέσα στο 2022. Όσο για το ΑΕΛ Λεμεσού-Δόξα Κατωκοπιάς, η ΑΕΛ Λεμεσού παίζει για το… ονόρε, αφού έμεινε εκτός εξάδας.

17:00   ΑΕΛ-Δόξα Κατωκοπιάς                                   Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   ΠΑΕΕΚ-Απόλλων Λεμεσού                           Α’ Κατηγορία Κύπρου

21:45   Κάρντιφ-Κόβεντρι                                            Championship Αγγλίας

21:45   Μίλγουολ-ΚΠΡ                                                Championship Αγγλίας

21:45   Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Χαλ                                 Championship Αγγλίας

21:45   Αμπερντίν-Σεντ Τζόνστον                                Premiership Σκωτίας

22:00   Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης                    UEFA Champions League

22:00   Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Μάντσεστερ Σίτι        UEFA Champions League