Μιοβένι-Τσίντια, διαφορά φόρμας

Reading time2 λ

Στο ενδιαφέρον ματς της Μιοβένι με την Τσίντια Ταργκόβιστε βρίσκουμε πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα.

Μια εβδομάδα που σημαδεύεται από τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων είναι αυτή που ξεκινά, ωστόσο η δράση στα πρωταθλήματα δε λείπει. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια της ημέρας, από τα οποία το Μιοβένι-Τσίντια Ταργκόβιστε, που αρχίζει στις 20:30 και ολοκληρώνει τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-άουτ στη ρουμάνικη Liga I, έχει αρκετούς λόγους για τραβήξει την προσοχή μας.

Στη ζώνη των μπαράζ βρίσκεται η Μιοβένι, που ξεκίνησε με ήττα από τη Σέπσι τη διαδικασία. Θέλει να δώσει τέλος σε ένα σερί τριών ηττών, με την τελευταία νίκη της να έχει καταγραφεί πριν δύο μήνες. Αντίθετα, η Τσίντια Ταργκόβιστε εκκίνησε τα πλέι-άουτ με ισοπαλία κόντρα στην Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα 1948 κι έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη δυάδα, που χαρίζει εισιτήριο για τα πλέι-οφ ευρωπαϊκής εξόδου. Βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική μοίρα από τους γηπεδούχους, όντας αήττητη στα τρία τελευταία ματς, στα οποία διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Κρίσιμη είναι η μονομαχία Ράντνικ-Παρτιζάν, με την οποία κλείνει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της σερβικής Super Liga. Πληγωμένη η Παρτιζάν μετά τον αποκλεισμό της από τη Φέγενορντ στο UEFA Europa Conference League, χρειάζεται το τρίποντο για να παραμείνει στην κορυφή, παρέα με τον Ερυθρό Αστέρα. Όμως, η Ράντνικ είναι «σκληρό καρύδι» κι ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ μέσα στο 2022!

Η πρεμιέρα των πλέι-άουτ της ισραηλινής Ligat Ha Al ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Χαποέλ Χαντέρα-Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Αν και μπαίνει στη διαδικασία ευρισκόμενη στην πρώτη θέση, η Χαποέλ Χαντέρα καλείται να διακόψει ένα σερί τεσσάρων ηττών. Στον αντίποδα, η Χαποέλ Ιερουσαλήμ βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και ψάχνει αγωνιστική συνέπεια ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη ζώνη της Ωκεανίας, που διεξάγονται στο Κατάρ, όπου θα φιλοξενηθεί η τελική φάση, σήμερα διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ. Το πρόγραμμα ανοίγει το ματς Παπούα Νέα Γουινέα-Νέα Καληδονία, ενώ θα ακολουθήσει η σύγκρουση Νέα Ζηλανδία-Φίτζι.

16:00   Παπούα Νέα Γουινέα-Νέα Καληδονία   Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

18:00   Ράντνικ-Παρτιζάν                                   Super Liga Σερβίας

19:00   Νέα Ζηλανδία-Φίτζι                               Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

20:00   Χαποέλ Χαντέρα-Χαποέλ Ιερουσαλήμ Ligat Ha Al Ισραήλ

20:30   Μιοβένι-Τσίντια Ταργκόβιστε                Liga I Ρουμανίας