Μπαρτσελόνα-Χόφενχαϊμ, συνέχεια στο σερί

Reading time2 λ

Στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χόφενχαϊμ υπάρχει πληθώρα προσφορών για ποντάρισμα.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το δεύτερο μέρος της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Womens’ Champions League συγκεντρώνει την προσοχή μας και ειδικά η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Χόφενχαϊμ του τρίτου ομίλου, που ξεκινά στις 19:45.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα έχει ήδη δύο νίκες στο σακούλι της, επί της Άρσεναλ στην έδρα της και της Κόγκε στη Δανία και κυνηγά το «τρίποντο» με το οποίο θα κάνει άλμα για την εξασφάλιση της πρόκρισης, αλλά και της πρωτιάς. Η Χόφενχαϊμ, που είχε επιβληθεί με άνεση της Κόγκε στην πρεμιέρα, αλλά υπέστη βαριά ήττα στο Λονδίνο από την Άρσεναλ, θα επιχειρήσει να πάρει αποτέλεσμα, που θα την κρατήσει γερά στο κόλπο για την οκτάδα.

Την ίδια ώρα διεξάγεται και το άλλο ματς του ομίλου, Κόγκε-Άρσεναλ. Η οικοδέσποινα ψάχνει το πρώτο της γκολ στη φάση των ομίλων, μετρώντας δύο ήττες από Χόφενχαϊμ και Μπαρτσελόνα. Την ίδια στιγμή, η Άρσεναλ, πήρε την προηγούμενη αγωνιστική εμφατικά το τρίποντο επί της Χόφενχαϊμ και επιδιώκει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Απόψε ολοκληρώνεται και η φάση των ομίλων του αγγλικού EFL Trophy με τρεις αγώνες, που θα κρίνουν την πρόκριση. Ξεχωρίζει το ματς Γουίγκαν-Σριούσμπερι για τον τρίτο όμιλο του Βορρά. Η Γουίγκαν καλείται να πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια για να περάσει στον επόμενο γύρο. Η Σριούσμπερι θα προσπαθήσει να σταθεί όρθια στο 90λεπτο, αφού με έναν βαθμό προκρίνεται.

Στον τέταρτο όμιλο του Νότου μονομαχούν Γουόλσολ-Φόρεστ Γκριν, με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο. Η Γουόλσολ έχει εξασφαλισμένη την παρουσία της στους 32, ενώ η Φόρεστ Γκριν, πρωτοπόρος της League Two χρειάζεται νίκη στην κανονική διάρκεια ή στα πέναλτι για ακολουθήσει τους γηπεδούχους. Στο πέμπτο γκρουπ, αναμετρώνται Έξετερ-Μπρίστολ Ρόβερς, με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

19:45   Κόγκε-Άρσεναλ                                        UEFA Womens’ Champions League

19:45   Μπαρτσελόνα-Χόφενχαϊμ                         UEFA Womens’ Champions League

21:00   Γουίγκαν-Σριούσμπερι                              EFL Trophy Αγγλίας

21:00   Γουόλσολ-Φόρεστ Γκριν                          EFL Trophy Αγγλίας

21:00   Έξετερ-Μπρίστολ Ρόβερς                         EFL Trophy Αγγλίας