Μπεσίκτας-Μπασάκσεχιρ, κόντρα δεύτερης θέσης

Reading time3 λ

Σημαντικό το ντέρμπι της Μπεσίκτας με την Μπασάκσεχιρ, περιλαμβάνει πληθώρα ευκαιριών για ποντάρισμα.

Εξαιρετικές αγωνιστικές περιπέτειες μας περιμένουν στο ξεκίνημα κι αυτής της εβδομάδας και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Υψηλής σημασίας για την εξέλιξη της μάχης της δεύτερης θέσης στην τουρκική Super Lig είναι το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, Μπεσίκτας-Μπασάκσεχιρ, που θα ξεκινήσει στις 19:00.

«Πληγωμένες» είναι και οι δύο ομάδες. Η Μπεσίκτας αποκλείστηκε από την Καϊσέρισπορ στο Κύπελλο και πλέον ο μοναδικός μεγάλος στόχος είναι το δεύτερο σκαλοπάτι, που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League, από το οποίο απέχει πέντε βαθμούς. Εντός έδρας ήττα από την Φατίχ Καραγκιουμρούκ υπέστη η Μπασάκσεχιρ κι έχασε ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση, που βρίσκεται τρεις πόντους μακριά. Αξιόλογο είναι και το παιχνίδι Καϊσέρισπορ-Αλάνιασπορ. Αμφότερες έχουν την ψυχολογία στα ύψη, αφού πέρασαν στην τετράδα του Κυπέλλου. Βέβαια, η Αλάνιασπορ έχει το βλέμμα και στη δεύτερη θέση, που δε μοιάζει πλέον τόσο μακριά. Παράξενο είναι το ζευγάρωμα Γκαζιαντέπ-Χατάισπορ, αν και η Χατάισπορ έχει κίνητρο, στοχεύοντας σε ευρωπαϊκή έξοδο.

Η πρώτη στροφή των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ στην Α’ Κατηγορία Κύπρου ολοκληρώνεται σήμερα. Για την πρώτη εξάδα μονομαχούν Πάφος-Απόλλων Λεμεσού. Η αξιόμαχη και αήττητη εδώ και έξι ματς Πάφος, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού, που προέρχεται από τον «πικρό» αποκλεισμό στο Κύπελλο. Στο δεύτερο σκέλος, υπάρχει το ΑΕΛ Λεμεσού-ΠΑΕΕΚ. Η ΑΕΛ Λεμεσού πήρε τα πάνω της μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού στο Κύπελλο, τη στιγμή που η ΠΑΕΕΚ ψάχνει βαθμούς σωτηρίας. Στη δανέζικη Superliga αναμετρώνται Άαρχους-Νόρντζελαντ, που θέλουν να ξορκίσουν την αγωνιστική τους αστάθεια.

Στη ρουμανική Liga I, τα βλέμματα κεντρίζει το ματς Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα-Φαρούλ Κοντσάντζα. Μόνιμες στην πρώτη εξάδα οι δύο ομάδες, με την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, όμως, να έχει καταγράψει πέντε διαδοχικές νίκες, με τελευταία αυτή επί της Μιοβένι και παραμένει αμετακίνητη στην τρίτη θέση. Βέβαια και η Φαρούλ Κοντσάντζα προέρχεται από σπουδαίες επιτυχίες επί των Στεάουα και Μποτοσάνι και βρέθηκε τέταρτη. Μεγάλη μάχη για την εξάδα αποτελεί ο αγώνας Μποτοσάνι-Άρτζες Πιτέστι, αφού μόλις ένας βαθμός τις χωρίζει.

18:00   Πάφος-Απόλλων Λεμεσού                                     Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   ΑΕΛ Λεμεσού-ΠΑΕΕΚ                                         Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   Γκαζιαντέπ-Χατάισπορ                                            Super Lig Τουρκίας

19:00   Καϊσέρισπορ-Αλάνιασπορ                                      Super Lig Τουρκίας

19:00   Μπεσίκτας-Μπασάκσεχιρ                                       Super Lig Τουρκίας

20:00   Άαρχους-Νόρντζελαντ                                            Superliga Δανίας

20:30   Μποτοσάνι-Άρτζες Πιτέστι                                     Liga I Ρουμανίας

20:30   Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα-Φαρούλ Κοντσάντζα     Liga I Ρουμανίας