Μπόρνμουθ-Ρέντινγκ, ποιότητα και παρελθόν

Reading time5 λ

Εξαιρετικές προσφορές για live στοίχημα συναντάμε στην αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Ρέντινγκ.

Μεγάλες συγκινήσεις μας περιμένουν σήμερα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Φυσικά, οι μάχες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ατλέτικο Μαδρίτης και Άγιαξ-Μπενφίκα στο πλαίσιο των επαναληπτικών της φάσης των 16 του UEFA Champions League, που αρχίζουν στις 22:00, θα μας καθηλώσουν, δεδομένων των ανοιχτών λογαριασμών από τα πρώτα ματς. Ξεχωριστό ενδιαφέρον, όμως, έχει και η εκκίνηση της 38ης αγωνιστικής της αγγλικής Championship, όπου στις 21:45 διασταυρώνουν τα ξίφη τους Μπόρνμουθ-Ρέντινγκ, οι οποίες βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό μονοπάτι.

Έστω και με κόπο, η Μπόρνμουθ απολαμβάνει ξανά τη μοναξιά της δεύτερης προνομιούχου θέσης, χάρη στην επικράτηση επί της Ντέρμπι. Είναι δεδομένη η ποιότητα των Κερασιών, που θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την απευθείας άνοδο. Αντίθετα, η Ρέντινγκ προέρχεται από τη βαριά ήττα στο Νότιγχαμ, κι αδυνατεί να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας επιστρέψει στην αγωνιστική «μετριότητα». Αντίπαλός στο Μπόρνμουθ είναι και το παρελθόν, αφού δεν έχει νικήσει εκεί εδώ και 21 χρόνια.

Σημαντικό είναι και το παιχνίδι Μπλάκμπερν-Ντέρμπι. Η Μπλάκμπερν καλείται να ξαναβρεί τον καλό εαυτό της, αν θέλει να παραμείνει τη ζώνη των πλέι-οφ, τη στιγμή που η Ντέρμπι αναζητεί μετά από καιρό μια υπέρβαση εκτός έδρας, ώστε να επιστρέψει γερά στο κόλπο της παραμονής. Στο Μπάρνσλεϊ-Μπρίστολ Σίτι, η οικοδέσποινα θα επιχειρήσει να διευρύνει το αήττητο εντός έδρας σερί της για να πλησιάσει κι άλλο τις θέσεις της παραμονής. Βέβαια, η Μπρίστολ Σίτι αποδεικνύεται απρόβλεπτη. Στη συνάντηση Μπέρμιγχαμ-Μίντλεσμπρο, οι γηπεδούχοι είναι άνετοι βαθμολογικά, ενώ η Μίντλεσμπρο, που παίζει τρίτο σερί ματς μακριά από τη βάση της, έχει απόλυτη ανάγκη το τρίποντο, για να βρεθεί στην εξάδα.

Πλήρη δράση έχουμε απόψε στη γαλλική Ligue 2 με σπουδαία ματς. Ξεχωρίζει το Νιμ-Οσέρ. Η Νιμ επιδιώκει να μπει ξανά στο κόλπο των πλέι-οφ, ενώ η Οσέρ κυνηγά την πέμπτη σερί επιτυχία, για να εδραιωθεί περαιτέρω στη δεύτερη θέση. Στο Τουλούζ-Αμιάν, η πρωτοπόρος Τουλούζ ψάχνει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στην Καέν, αλλά η Αμιάν δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Η αναμέτρηση Νανσί-Παρί μοιάζει να έχει φαβορί κι αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν να διατηρηθούν στο δεύτερο σκαλοπάτι κόντρα στην ουραγό Νανσί.

Δραστηριότητα υπάρχει και στην ιταλική Serie B. Δεσπόζει το Μπρέσια-Μπενεβέντο, στο οποίο οι δύο ομάδες στοχεύουν στη νίκη ώστε να μείνουν στη διεκδίκηση της απευθείας ανόδου. Ξεχωριστό και το Κοζέντσα-Λέτσε, αφού η Λέτσε ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, ώστε να παραμείνει μόνη στο ρετιρέ, ενώ η Κοζέντσα θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος στη μάχη επιβίωσης. Παρόμοιο σκηνικό και στο Αλεσσάντρια-Μόντσα. Οι γηπεδούχοι επιδιώκουν να ζυγώσουν τις θέσεις της απευθείας παραμονής, ενώ η Μόντσα να μειώσει κι άλλο την απόσταση των τριών βαθμών από την κορυφή.

19:30   Κοζέντσα-Λέτσε                                                   Serie B Ιταλίας

19:30   Μπρέσια-Μπενεβέντο                                           Serie B Ιταλίας

20:00   Νανσί-Παρί                                                           Ligue 2 Γαλλίας

20:00   Νιμ-Οσέρ                                                              Ligue 2 Αγγλίας

20:00   Τουλούζ-Αμιάν                                                     Ligue 2 Γαλλίας

21:30   Αλεσσάντρια-Μόντσα                                          Serie B Ιταλίας

21:45   Μπάρνσλεϊ-Μπρίστολ Σίτι                                    Championship Αγγλίας

21:45   Μπέρμιγχαμ-Μίντλεσμπρο                                   Championship Αγγλίας

21:45   Μπλάκμπερν-Ντέρμπι                                          Championship Αγγλίας

21:45   Μπόρνμουθ-Ρέντινγκ                                            Championship Αγγλίας

22:00   Άγιαξ-Μπενφίκα                                                   UEFA Champions League

22:00   Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ατλέτικο Μαδρίτης      UEFA Champions League