Πλίμουθ-Τσέλτεναμ, μακριά από την παγίδα

Reading time3 λ

Ξεχωριστή αναμέτρηση της Πλίμουθ με την Τσέλτεναμ, περιλαμβάνει πολλές ευκαιρίες για στοίχημα.

Η αγωνιστική δραστηριότητα μπορεί να είναι μειωμένη, εξαιτίας των επερχόμενων υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, όμως, δε λείπουν τα ενδιαφέροντα παιχνίδια, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Το ζευγάρι Πλίμουθ-Τσέλτεναμ που μονομαχεί στις 21:45 σε εξ αναβολής αγώνα της αγγλικής League One, κεντρίζει τα βλέμματα.

Με όπλο την εκπληκτική της κατάσταση, που της έχει χαρίσει πέντε διαδοχικές νίκες με τελευταία αυτή του Σαββάτου επί της Άκρινγκτον, η Πλίμουθ θέλει να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητές της για συμμετοχή στο πλέι-οφ. Αξιοσημείωτη η εντυπωσιακή αμυντική επίδοση της οικοδέσποινας, αφού διατηρεί ανέπαφη την εστία της εδώ και 477 λεπτά. Όμως, η Τσέλτεναμ είναι ικανή να… παγιδεύσει τους γηπεδούχους. Βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης, όπως απέδειξε η επικράτηση με ανατροπή επί της Γουίμπλεντον. Χώρια ότι έχει ηττηθεί σε μόλις μία από τις πέντε τελευταίες εξόδου της.

Δράση υπάρχει και στη League Two, όπου έχουμε τέσσερα εξ αναβολής ματς. Δεσπόζει η σύγκρουση Πορτ Βέιλ-Έξετερ, που έχει τεράστια βαθμολογική σημασία. Η Πορτ Βέιλ, η οποία κέρδισε στο Μπράντφορντ, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στη ζώνη των πλέι-οφ. Η Έξετερ, με τη σειρά της, επικράτησε στο Όλνταμ, σκαρφάλωσε στο δεύτερο σκαλοπάτι και θα προσπαθήσει να διευρύνει το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων.

Σπουδαίο είναι και το παιχνίδι Όλνταμ-Σάτον Γιουνάιτεντ. Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, η Όλνταμ αναζητά την επιστροφή στις νίκες ώστε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Νίκη ψάχνει και η Σάτον Γιουνάιτεντ για να μη χάσει την επαφή της με την επτάδα. Υψηλής σημασίας και το Ρότσντεϊλ-Μάνσφιλντ. Η οικοδέσποινα επιδιώκει να δώσει τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη για να μην… μπλέξει στη μάχη της παραμονής, ενώ η Μάνσφιλντ προσδοκά τη νίκη που θα την επαναφέρει σε τροχιά πλέι-οφ. Όσο για το Χάρογκεϊτ Τάουν-Λέιτον Όριεντ, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα που θα τις διατηρήσει μακριά από τα επικίνδυνα βαθμολογικά μονοπάτια.

21:00   Χάρογκεϊτ Τάουν-Λέιτον Όριεντ              League Two Αγγλίας

21:45   Πλίμουθ-Τσέλτεναμ                                 League One Αγγλίας

21:45   Όλνταμ-Σάτον Γιουνάιτεντ                        League Two Αγγλίας

21:45   Πορτ Βέιλ-Έξετερ                                     League Two Αγγλίας

21:45   Ρότσντεϊλ-Μάνσφιλντ                               League Two Αγγλίας