Σέντρα με φιλοδοξίες για Μαλίν-Αντβέρπ

Reading time4 λ

Το στοίχημα της πρεμιέρας θέλουν να κερδίσουν Μαλίν και Αντβέρπ, που εκκινούν τη σεζόν με φιλοδοξίες.

Πλούσια δράση υπάρχει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αρκετά από τα οποία άνοιξαν τις πύλες τους το προηγούμενο διήμερο. Το δεύτερο πιάτο της πρεμιέρας της βελγικής Pro League είναι άκρως ελκυστικό. Στις 14:30 παίζουν Μαλίν-Αντβέρπ, σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο φιλόδοξες ομάδες. Ειδικά η Αντβέρπ, που ενισχύθηκε αρκετά και στοχεύει ξανά σε ευρωπαϊκή έξοδο. Ακολουθεί το Κλαμπ Μπριζ-Έουπεν, με την πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ να είναι εκ νέου το φαβορί για τον τίτλο, τη στιγμή που η Έουπεν μοιάζει πρώτη στο χορό των μελλοθάνατων. Όσο για το Άντερλεχτ-Ουνιόν Σεν Ζιλουά, η Άντερλεχτ φιλοδοξεί να βελτιωθεί και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ η Ουνιόν Σεν Ζιλουά, που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από 48 χρόνια, έχει ενισχυθεί και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή.

Αξιόλογα ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της ρωσικής Premier League. Αρχή με το Ουράλ-Κράσνονταρ στις 17:30. Η Ουράλ, η οποία δεν ήταν δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, θα παλέψει και πάλι για τη σωτηρία, ενώ η Κράσνονταρ, που έκανε καλές προσθήκες στο ήδη ποιοτικό δυναμικό της, προσβλέπει σε ευρωπαϊκή έξοδο. Στο Κρίλια Σοβιέτοφ Σαμάρα-Αχμάτ Γκρόζνι, η γηπεδούχος, που επέστρεψε άμεσα στη μεγάλη κατηγορία, θα ψάξει βαθμούς κόντρα στη σκληροτράχηλη Αχμάτ Γκρόζνι, η οποία είναι ανταγωνίστρια για την παραμονή. Την ημέρα κλείνει το ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ούφα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει πλέον νέο προπονητή τον Αλεξέι Μπερεζούτσκι, αλλά δίχως ιδιαίτερη ενίσχυση, δύσκολα θα μπει στη διεκδίκηση του τίτλου. Η Ούφα, στον αντίποδα, έκανε το θαύμα και επέζησε πέρυσι, αλλά αναμένεται να μπλέξει ξανά σε περιπέτειες.

Η δεύτερη αγωνιστική της δανέζικης Superliga συνεχίζεται με τέσσερις αγώνες. Στις 15:00 αναμετρώνται Νόρντζελαντ-Άαρχους και Ράντερς-Οντένσε. Η Νόρντζελαντ ψάχνει τους πρώτους βαθμούς, αφού έχασε από τη Βίμποργκ στην πρεμιέρα, ενώ η Άαρχους ηττήθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία από τη Λάρνε για το UEFA Europa Conference League. Αντίθετα, Ράντερς και Οντένσε ξεκίνησαν με επιτυχίες κόντρα σε Βέιλε και Μίντιλαντ, αντίστοιχα. Στο ζευγάρι Κοπεγχάγη-Σίλκεμποργκ, αμφότερες κυνηγούν το πρώτο τους τρίποντο, προερχόμενες από ισοπαλίες κατά την πρώτη ημέρα. Βέβαια, η Κοπεγχάγη ανέβασε την ψυχολογία της, κερδίζοντας την Τορπέντο Ζόντινο στο UEFA Europa Conference League. Ζωηρό ενδιαφέρον έχει και το Μπρόντμπι-Βίμποργκ. Η πρωταθλήτρια Μπρόντμπι θα κυνηγήσει την παρθενική νίκη της στη σεζόν, έπειτα από την ισοπαλία στο Άαρχους, τη στιγμή που η Βίμποργκ ξεκίνησε δυναμικά, με διπλό στην έδρα της Νόρντζελαντ

14:30   Μαλίν-Αντβέρπ                                           Pro League Βελγίου

15:00   Νόρντζελαντ-Άαρχους                                Superliga Δανίας

15:00   Ράντερς-Οντένσε                                         Superliga Δανίας

17:00   Κλαμπ Μπριζ-Έουπεν                                 Pro League Βελγίου

17:00   Κοπεγχάγη-Σίλκεμποργκ                            Superliga Δανίας

17:30   Ουράλ-Κράσνονταρ                                    Premier League Ρωσίας

19:00   Κρίλια Σοβιέτοφ Σαμάρα-Αχμάτ Γκρόζνι   Premier League Ρωσίας

19:00   Μπρόντμπι-Βίμποργκ                                  Superliga Δανίας

19:30   Άντερλεχτ-Ουνιόν Σεν Ζιλουά                    Pro League Βελγίου

20:00   ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ούφα                               Premier League Ρωσίας