Σέφιλντ-Μίντλεσμπρο, μάχη με συναίσθημα

Reading time3 λ

Ιδιαίτερο χαρακτήρα και ευκαιρίες για στοίχημα έχει το ματς της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τη Μίντλεσμπρο.

Μεγάλο σασπένς υπόσχεται το σημερινό πρόγραμμα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Είναι λογικό να κλέβει την παράσταση το UEFA Champions League και οι δύο σπουδαίοι επαναληπτικοί της φάσης των 16, Λίβερπουλ-Ίντερ και Μπάγερν-Σάλτσμπουργκ, που αρχίζουν στις 22:00. Ωστόσο, ζωηρό ενδιαφέρον υπάρχει και στην αγγλική Championship, όπου η ιδιαίτερη μονομαχία Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μίντλεσμπρο, η σέντρα της οποίας γίνεται στις 21:45, έχει αρκετούς λόγους για να μας καθηλώσει.

Αφενός, πρόκειται για μια μεγάλη βαθμολογική μάχη, αφού τόσο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όσο και η Μίντλεσμπρο τα δίνουν όλα για να βρεθούν στη ζώνη των πλέι-οφ. Αφετέρου, υπάρχει και ένα έντονο συναισθηματικό κομμάτι, που αφορά τον προπονητή των φιλοξενούμενων. Ο Κρις Γουάιλντερ επισκέπτεται για πρώτη φορά ως αντίπαλος το «Μπράμαλ Λέιν», έπειτα από την θητεία του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, της οποία είναι οπαδός. Στην πενταετία που βρέθηκε εκεί, ο 54χρονος τεχνικός έφερε τις Λεπίδες από τη League One στα σαλόνια της Premier League. Πάντως, οι οιωνοί δεν είναι ευνοϊκοί, αφού η Μίντλεσμπρο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο Σέφιλντ από το 2011.

Και τα υπόλοιπα πέντε εξ αναβολής ματς έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ξεχωριστό το Σουόνσι-Φούλαμ. Η αποστολή της πρωτοπόρου Φούλαμ δεν αναμένεται εύκολη στην Ουαλία, όπου η Σουόνσι εμφανίζει δυναμική. Αντίθετα, στο Μπόρνμουθ-Πιτέρμπορο, τα Κεράσια μοιάζουν ικανά να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την απευθείας άνοδο. Άλλωστε, οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα επιβιώσουν, ενώ είναι ανίσχυροι μακριά από τη βάση τους.

Κρίσιμο είναι το παιχνίδι Μπλάκμπερν-Μίλγουολ, αφού η Μπλάκμπερν παλεύει να αφήσει οριστικά πίσω το ντεφορμάρισμα και να διατηρηθεί στην εξάδα, την οποία κρυφοκοιτάζει η ανεβασμένη Μίλγουολ. Ανάλογο σκηνικό υπάρχει και στο Κόβεντρι-Λούτον, ενώ στο Μπάρνσλεϊ-Στόουκ, οι γηπεδούχοι κυνηγούν άλλη μια υπέρβαση, στην προσπάθεια να παραμείνουν στην κατηγορία.

21:45   Κόβεντρι-Λούτον                                      Championship Αγγλίας

21:45   Μπάρνσλεϊ-Στόουκ                                   Championship Αγγλίας

21:45   Μπλάκμπερν-Μίλγουολ                            Championship Αγγλίας

21:45   Μπόρνμουθ-Πιτέρμπορο                          Championship Αγγλίας

21:45   Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μίντλεσμπρο           Championship Αγγλίας

21:45   Σουόνσι-Φούλαμ                                       Championship Αγγλίας

22:00   Λίβερπουλ-Ίντερ                                       UEFA Champions League

22:00   Μπάγερν-Σάλτσμπουργκ                          UEFA Champions League