Φορταλέζα-Εστουδιάντες, το πρώτο βήμα

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε Copa Libertadores και Sudamericana, στο MLS και άλλες λίγκες

Γεμάτο στοιχηματικές ευκαιρίες είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (30/6). Το Copa Libertadores, το Copa Sudamericana και το MLS παραμένουν ψηλά στην λίστα του ενδιαφέροντος, ενώ δυνατά ματς διεξάγονται και για άλλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα και σε κορυφαίες αποδόσεις. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Η Super League Κίνας προσφέρει από νωρίς τις πρώτες αναμετρήσεις με θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα. Συναρπαστικά παιχνίδια διεξάγονται και στο πλαίσιο της Virsliga της Λετονίας. Στο Βαλμιέρα-Σπάρτακς, έρχονται αντιμέτωπες η καλύτερη ομάδα της λίγκας με την δεύτερη χειρότερη. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Βαλμιέρα. Έπειτα, είναι πλούσια η δράση και στο Κύπελλο Νορβηγίας με το Σάντνες Ουλφ-Ρόζενμποργκ να κλέβει την παράσταση.

Μετά τα μεσάνυχτα, όμως, «σερβίρεται» το κυρίως πιάτο του μενού. Φορταλέζα-Εστουδιάντες, στην πρώτη τους συνάντηση για τη φάση των «16» του Copa Libertadores, χωρίς να ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Εστουδιάντες ήταν πολύ καλή στη φάση των ομίλων και πιστεύει στις δυνατότητές της πως μπορεί να φτάσει μακριά στη φετινή διοργάνωση.

ΜΕΓΑΛΕΣ «ΜΑΧΕΣ» ΣΤΟ COPA SUDAMERICANA

Παράλληλα, διεξάγονται σπουδαία ματς και για τους «16» του Copa Sudamericana: Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε-Λανούς, Ολίμπια-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα-Σάο Πάολο βρίσκονται στο πρόγραμμα με τις γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να κάνουν το πρώτο βήμα προς την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Λανούς και η Σάο Πάολο, να σημειώσουμε, θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στον θεσμό.

Στο MLS, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς-Ατλάντα Γιουνάιτεντ, το οποίο είναι σημαντικό για την διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ μέσω της ανατολικής περιφέρειας της λίγκας. Στην Βραζιλία, στο μεταξύ, ανοικτό σε όλα τα ενδεχόμενα αναμένεται το Αμέρικα Μινέιρο-Μποταφόγκο για το Κύπελλο, ενώ στην Primera Division της Χιλής, Νιουμπλένσε-Αουντάξ Ιταλιάνο «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» με έπαθλο ένα πολύτιμο τρίποντο.

12:30 Γκουανγκζού FC-Γουχάν Θρι Τάουνς Super League Κίνας

14:30 Μπειτζίνγκ Γκουοάν-Τσενγκτού Κιανμπάο Super League Κίνας

14:30 Χεμπέι Φόρτσουν-Γουχάν Ζαλ Super League Κίνας

18:00 Βαλμιέρα-Σπάρτακς Virsliga Λετονίας

19:00 RFS-Νταουγκάβπιλς Virsliga Λετονίας

19:00 Μπραν-Φρέντρικσταντ FA Cup Νορβηγίας

19:00 KFUM Όσλο-Σόνγκνταλ FA Cup Νορβηγίας

19:00 Σάντνες Ουλφ-Ρόζενμποργκ FA Cup Νορβηγίας

19:00 Ουλ Κίσα-Ράνχαϊμ FA Cup Νορβηγίας

01:00 Αμέρικα Μινέιρο-Μποταφόγκο Copa do Brasil

01:15 Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε-Λανούς Copa Sudamericana

02:00 Νιουμπλένσε-Αουντάξ Ιταλιάνο Primera Division Χιλής

02:00 Σάρλοτ-Όστιν MLS

03:00 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς-Ατλάντα Γιουνάιτεντ MLS

03:30 Φορταλέζα-Εστουδιάντες Copa Libertadores

03:30 Ολίμπια-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Copa Sudamericana

03:30 Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα-Σάο Πάολο Copa Sudamericana