Χάντερσφιλντ-Στόουκ, ισχυρές αντιθέσεις

Reading time3 λ

Καθοριστικό το ματς της Χάντερσφιλντ με τη Στόουκ, στο οποίο υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Αν και τα περισσότερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν… ρεπό σήμερα, στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε ένα μπουκέτο παιχνιδιών που θα κρατήσουν ψηλά τη σημαία του ενδιαφέροντος. Όπως το Χάντερσφιλντ-Στόουκ, που ξεκινά στις 21:45 και δίνει το έναυσμα για την έναρξη της 29ης αγωνιστικής της αγγλικής Championship.

Μια αναμέτρηση με ισχυρές αντιθέσεις. Από τη μια έχουμε τη Χάντερσφιλντ, που πέρασε νικηφόρα από το Ρέντινγκ, διευρύνοντας στα οκτώ ματς το αήττητο σερί της, με το οποίο βρέθηκε στη ζώνη των πλέι-οφ. Στον αντίποδα, η Στόουκ προέρχεται από την ήττα στο Κόβεντρι μεσοβδόμαδα, που την κρατά έξι βαθμούς μακριά από την εξάδα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, θα επιχειρήσουν να αντιδράσουν, με όπλο την άκρως θετική παράδοση που τους θέλει αήττητους στο Χάντερσφιλντ εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια.

Η 25η στροφή της βελγικής Pro League αρχίζει απόψε με την αναμέτρηση Σιντ Τρούιντεν-Σαρλερουά. Η Σιντ Τρούιντεν μοιάζει να έχει ανακάμψει για τα καλά, αφού την Τρίτη υποχρέωσε σε ισοπαλία την Αντβέρπ, ενώ κέρδισε τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Η Σαρλερουά, αντίθετα, αναζητεί την παρθενική νίκης της μέσα στο 2022, αφού έμεινε ισόπαλη με την Κορτράικ.

Στην Α’ Κατηγορία Κύπρου, είναι κρίσιμη η μονομαχία ΠΑΕΕΚ-Πάφος. Παρά τη μαχητικότητά της, η ΠΑΕΕΚ ηττήθηκε από την Ομόνοια και πλέον συμπλήρωσε έξι αγώνες όλων των διοργανώσεων χωρίς νίκη, παραμένοντας στην προτελευταία θέση. «Πληγωμένη», όμως, είναι και η Πάφος, που έχασε στην έδρα της από τον Απόλλωνα Λεμεσού, αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί επτά αγωνιστικών και πλέον δεν αισθάνεται σίγουρη στην εξάδα.

Ενδιαφέρον έχει στη ρουμάνικη Liga I το ματς Σέπσι-Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Η γηπεδούχος ηττήθηκε από την Μποτοσάνι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ποντάρει στην έδρα της, όπου μετρά τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα. Αντίθετα, η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα μπήκε με το δεξί στο 2022, νικώντας τη Ραπίντ Βουκουρεστίου και θέλει να βάλει ακόμα πιο γερές βάσεις για την παραμονή στην εξάδα. Σήμερα επαναρχίζει και η κροατική 1.HNL με την αμφίρροπη αναμέτρηση Ίστρα 1961-Γκόριτσα.

19:00   Ίστρα 1961-Γκόριτσα                                  1.HNL Κροατίας

19:00   ΠΑΕΕΚ-Πάφος                                           Α’ Κατηγορία Κύπρου

20:00   Σέπσι-Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα                  Liga I Ρουμανίας

21:45   Χάντερσφιλντ-Στόουκ                                 Championship Αγγλίας

21:45   Σιντ Τρούιντεν-Σαρλερουά                          Pro League Βελγίου