Άγιαξ-Χέρενφεν (11/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Άγιαξ – Χέρενφεν για το πρωτάθλημα Ολλανδίας με δυνατό φαβορί για τη νίκη με ασύγκριτες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στη «Johan Cruyff Arena» ο Άγιαξ υποδέχεται την Χέρενφεν (11/08/2024, 17:45) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Eredivisie. O Άγιαξ θέλει να μπει ιδανικά προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα πως αυτή τη σεζόν είναι έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο μετά την πτώση των προηγουμένων ετών. Η Χέρενφεν θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο αντίπαλος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο κι έχει κι ευρωπαϊκά ματς με τον Παναθηναϊκό. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ενόψει της αναμέτρησης Άγιαξ – Χέρενφεν οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στον Αίαντα. Συγκεκριμένα, ο άσος του Άγιαξ τοποθετείται στο 1,44** και το διπλό της Χέρενφεν το συναντάμε ψηλότερα στο 6,39** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΑΓΙΑΞ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Άγιαξ – Χέρενφεν τα προγνωστικά έχουν δυνατό φαβορί για τη νίκη. Βέβαια, τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο και δη στις πρώτες αγωνιστικές υπάρχει μεγάλο περιθώριο για εκπλήξεις ιδίως από τη στιγμή που εμπλέκεται και μια ομάδα που έχει το μυαλό της και στην Ευρώπη. Ωστόσο, είναι δεδομένα τα καλά στατιστικά και η παράδοση που έχει ο Άγιαξ.

Τι μας δείχνει η προϊστορία ανάμεσα στον Άγιαξ και την Χέρενφεν;

  • Ο Άγιαξ έχει νικήσει στις 11 από τις τελευταίες 12 αναμετρήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, ηττήθηκε στην πιο πρόσφατη στην έδρα της Χέρενφεν τον περασμένο Φλεβάρη.
  • Ο Άγιαξ μετράει 12 σερί εντός έδρας ματς κόντρα στην Χέρενφεν όπου σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ. Η τελευταία φορά που έβαλε λιγότερα ήταν το 2013!
  • Ο Άγιαξ έχει επιβληθεί της Χέρενφεν στις τελευταίες 6 φορές που την υποδέχθηκε.

Ο Άγιαξ, λοιπόν, αυτή τη σεζόν γύρισε σελίδα και αποφάσισε να ρισκάρει. Προσέλαβε τον Ιταλό τεχνικό Φραντσέσκο Φαριόλι, που έκανε εξαιρετική δουλειά στον πάγκο της Νις. Ο στόχος του είναι να μπορέσει να εκσυγχρονίσει τον παραδοσιακό τρόπο παιχνιδιού του και να τον κάνει και πάλι ανταγωνιστικό. Να σημειώσουμε πως δεν έκανε πολλές μεταγραφές και θέλει να εκμεταλλευτεί το υπάρχον ρόστερ. Έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία στα φιλικά και συνέχισε και στα επίσημα καθώς στα προκριματικά του Europa League έγραψε δύο νίκες επί της Βοϊβοντίνα με 1-0 εντός έδρας και με 3-1 εκτός. Την περασμένη Πέμπτη (8/8) έπαιξε με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα για το ευρωπαϊκό κύπελλο. Έτσι, πάει στην πρεμιέρα του στην Eredivisie έχοντας ικανοποιητικό αγωνιστικό ρυθμό.

H Χέρενφεν κάνει κι εκείνη μια καινούρια αρχή υπό τις οδηγίες του Ρόμπιν φαν Πέρσι. Ο θρυλικός Ολλανδός επιθετικός έχει γίνει προπονητής και μάλιστα είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η ομάδα του στα φιλικά που έδωσε έδειξε καλά στοιχεία και κατά διαστήματα έδειξε πως μπορεί να παίξει πάρα πολύ καλά στην επίθεση. Από μεταγραφές, η Χέρενφεν έκανε αξιόλογες κινήσεις αν κι έχασε τον πολύ καλό εξτρέμ Σαχραουΐ που πήγε στην Λιλ. Ο στόχος της αυτή τη σεζόν είναι να φτάσει σε μια άνετη παραμονή κι αν μπορέσει να κυνηγήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το στοίχημα στην Eredivisie το ζεις στην πλατφόρμα της Betsson με έντονη δράση, μοναδικές στιγμές και ανεπανάληπτες επιλογές σε εκατοντάδες αγορές. Ο Άγιαξ και η Χέρενφεν είναι ομάδες με επιθετικές αρετές και μας έχουν συνηθίσει σε ματς με πλούσιο θέαμα. Ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 τέρματα ανταμείβει με 1,70**.

ΑΓΙΑΞ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού Άγιαξ – Χέρενφεν το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει διαφορετική αφετηρία. Ο Άγιαξ είναι πιο έτοιμος καθώς η Χέρενφεν δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της. Και πέραν της ποιότητας και άλλων παραγόντων, αυτός είναι πάρα πολύ σημαντικός ιδίως αυτή την εποχή που οι ομάδες θέλουν να αποκτήσουν πολύ γρήγορα αγωνιστικό ρυθμό. Επιπλέον, ιδιαίτερη σημασία στο Άγιαξ – Χέρενφεν θα έχουν και οι συνθέσεις. Ο Άγιαξ δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Άβιλα, Βάινταλ και τους εξτρέμ φαν Άξελ-Ντόνχεν και Ράσμουσεν. Η Χέρενφεν, πάλι, δεν έχει στο απόλυτο τον επιθετικό Νάνελι.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ