Αλ Αχλί-Ρεάλ Μαδρίτης, κόντρα πρόκρισης

Reading time4 λ

Η μονομαχία Αλ ΑχλίΡεάλ Μαδρίτης περιλαμβάνει συναρπαστικές επιλογές για live στοιχημα.

Οι διοργανώσεις κυπέλλων είναι αυτές που προσελκύουν απόψε το ενδιαφέρον και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Για Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξάγεται στο Μαρόκο, υπάρχει στις 21:00 ο δεύτερος ημιτελικός Αλ Αχλί-Ρεάλ Μαδρίτης, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα βρεθεί στο μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου.

Στη Ραμπάτ, η Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι η πολυνίκης της διοργάνωσης, θα επιχειρήσει να βρεθεί για Πέμπτη φορά στον τελικό. Αν και δε βρίσκεται στην ιδανική κατάσταση, όπως προδίδει και η κυριακάτικη ήττα από τη Μαγιόρκα για τη λαλιγκα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης παραμένει το μεγάλο φαβορί. Η Αλ Αχλί, όμως, θα τα δώσει όλα για να προκριθεί στον παρθενικό τελικό της ιστορίας της. Η νίκη επί των Σιάτλ Σάουντερς στα προημιτελικά φανέρωσαν τη «σκληράδα» της φιναλίστ του περσινού αφρικανικού Champions League.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ

Απόψε τα βλέμματα συγκεντρώνονται και στους αγώνες της φάσης των «16» του Coupe de France. Το κλασικό ντέρμπι Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά υπάρχει ακόμα και η άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Λυών-Λιλ. Για τη Λυών, που προέρχεται από την εκτός έδρας επιτυχία επί της Τρουα, η διάκριση στο Κύπελλο μοιάζει με μονόδρομο, αφού απέχει αρκετά από την πεντάδα της Ligue 1 που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Λιλ, από τη σειρά της, «θέριεψε» τις ευρωπαϊκές ελπίδες της με το διπλό στη Ρεν, αλλά θέλει να προχωρήσει και σε αυτόν τον θεσμό. Αξιόλογες είναι και οι άλλες κόντρες ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, Τουλούζ-Ρεμς και Ανζέ-Ναντ.

Στο γερμανικό DFB Pokal έχουμε το «μικρό» ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, Μπόχουμ-Ντόρτμουντ, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά. Με την ψυχολογία στα ύψη η Μπόχουμ, αφού συνέτριψε τη Χόφενχαϊμ στο πρωτάθλημα, αλλά και η Ντόρτμουντ είναι ανεβασμένη, καθώς διέλυσε τη Φράιμπουργκ και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Μονομαχούν ακόμη Νυρεμβέργη-Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο τελευταίος επαναληπτικός Σάντερλαντ-Φούλαμ της τέταρτης φάσης του αγγλικού FA Cup αναμένεται εξίσου συναρπαστικός. Η Σάντερλαντ, που ήρθε ισόπαλη με τη Μίλγουολ, προβλέπεται να είναι «σκληρό καρύδι» παρότι απέχει μια κατηγορία από τη Φούλαμ, η οποία στο πρωτάθλημα αγγλίασ απέσπασε βαθμό από την Τσέλσι.

19:00   Νυρεμβέργη-Φορτούνα Ντίσελντορφ        DFB Pokal Γερμανίας

19:15   Ανζέ-Ναντ                                                     Coupe de France

19:15   Βιερζόν-Γκρενόμπλ                                     Coupe de France

19:15   Οσέρ-Ροντέζ                                                 Coupe de France

19:15   Λυών-Λιλ                                                      Coupe de France

19:15   Παρί-Ανεσί                                                   Coupe de France

19:15   Τουλούζ-Ρεμς                                               Coupe de France

21:00   Αλ Αχλί-Ρεάλ Μαδρίτης                             Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

21:45   Σάντερλαντ-Φούλαμ                                    FA Cup Αγγλίας

21:45   Μπόχουμ-Ντόρτμουντ                                 DFB Pokal Γερμανίας

22:10   ΜαρσέιγΠαρί Σεν Ζερμέν                          Coupe de France