Άντερλεχτ-Σεντ Τρούιντεν (27/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Άντερλεχτ – Σεντ Τρούιντεν για το πρωτάθλημα του Βελγίου σε ασύγκριτες ευκαιρίες για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Constant Vanden Stock Stadium» η Άντερλεχτ υποδέχεται την Σεντ Τρούιντεν (27/07/2024, 21:45) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Jupiler League. Η Άντερλεχτ αυτή τη σεζόν μπαίνει στο πρωτάθλημα Βελγίου με όνειρα να είναι διεκδικήτρια του τίτλου, ενώ η Σεντ Τρούιντεν έχει στόχο να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή και αν την ευνοήσουν οι συγκυρίες να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε κορυφαίες επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του βελγικού ποδοσφαίρου σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Άντερλεχτ – Σεντ Τρούιντεν οι αποδόσεις βάζουν τη γηπεδούχο στην θέση του οδηγού. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Άντερλεχτ δίνεται στο 1,51** και το διπλό της Σεντ Τρούιντεν φτάνει στο 5,42** στην πλατφόρμα της Betsson. Εκεί, θα βρείτε διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder που προσφέρει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΪΝΤΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Άντερλεχτ – Σιντ Τρούιντεν τα προγνωστικά παρουσιάζουν δυνατό φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η Άντερλεχτ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τα καλά στατιστικά που της δίνουν ασφάλεια εκεί μέσα καθώς και την παράδοσή της προκειμένου να μπει ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα. Ωστόσο, τα στελέχη της ανέφεραν πως δεν πρόκειται για εύκολη αποστολή.

Τι μας δείχνει η προϊστορία για το Άντερλεχτ – Σεντ Τρούιντεν;

  • Η Άντερλεχτ μετράει 5 σερί νίκες επί της Σεντ Τρούιντεν, όλες για το πρωτάθλημα. Σε αυτά τα ματς πέτυχε 13 γκολ και δέχθηκε μόλις 2.
  • Μάλιστα, η Άντερλεχτ είναι αήττητη στα τελευταία 9 παιχνίδια της απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο.
  • Η τελευταία φορά που η Σεντ Τρούιντεν νίκησε την Άντερλεχτ ήταν το 2018.

Η Άντερλεχτ συνεχίζει με τον Δανό τεχνικό Μπράιαν Ρίμερ στον πάγκο της και από το Δεκέμβριο του 2022 μέχρι σήμερα έχει δει απτή βελτίωση. Αυτή τη σεζόν περιμένει να κάνει ακόμη ένα βήμα παραπάνω. Ωστόσο, δεν έκανε πολλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι αν και ως το τέλος του Αυγούστου δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες προσθήκες, ενώ προετοιμάζεται να παίξει και στα προκριματικά του Europa League. Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελούν βασικοί Ντεμπάστ (σέντερ μπακ) και Σμάιχελ (κίπερ). Στα φιλικά της έκανε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις και στο τελευταίο που έδωσε διέλυσε με 6-2 την Αμιάν.

Η Σεντ Τρούιντεν έχει καινούριο προπονητή τον Ιταλό Κρίστιαν Λατάντσο, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στη Σάρλοτ του MLS, ενώ στο παρελθόν δούλεψε και ως βοηθός στη Νις. Το κλαμπ ευελπιστεί πως η μέθοδός του θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και παράλληλα να αναπτύξει παίκτες. Διότι η Σεντ Τρούιντεν ήδη έχει πουλήσει παίκτες για 15,5 εκατ. Ευρώ. Αυτό σημαίνει πως έχει πολλά σημαντικά στελέχη της και ο Λατάντσο καλείται να αναπτύξει τους παίκτες που βρήκε στο ρόστερ, αλλά και τις λιγοστές μεταγραφές που έκανε το κλαμπ. Στα φιλικά εμφάνισε σημαντικά αμυντικά κενά απέναντι σε ομάδα υψηλού επιπέδου.

Το στοίχημα στην Jupiler League είναι συναρπαστικό και προσφέρει πάντα μεγάλες συγκινήσεις. Το πρωτάθλημα Βελγίου μας βάζει σταδιακά στους ρυθμούς της «κανονικότητας» της αγωνιστικής περιόδου και εμφανίζονται κορυφαίες επιλογές για ποντάρισμα. Την επιλογή ημίχρονο/τελικό: 1/1 τη συναντάμε στο 2,30** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΪΝΤΕΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς Άντερλεχτ – Σεντ Τρούιντεν το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Άντερλεχτ καλείται να παρουσιαστεί προσηλωμένη στο πλάνο της και να είναι συνεπής στην απόδοσή της μιας και υπάρχουν κενά διαστήματα στο παιχνίδι της. Από την άλλη η Σεντ Τρούιντεν θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί βελτιωμένη στην αμυντική λειτουργία της, αφού στα φιλικά της δέχθηκε πολλά γκολ. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Άντερλεχτ δεν έχει στο μάξιμουμ τους χαφ Αζάρ και Κανά. Η Σεντ Τρούιντεν δεν αντιμετωπίζει πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ