Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ (21/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Superclasico Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ για τη Liga Profesional Argentina με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «La Bombonera» η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται τη Ρίβερ Πλέιτ (21/09/2024, 22:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina. Οι δύο μεγαλύτερες ομάδες του ποδοσφαίρου της Αργεντινής κοντράρονται σ’ ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας των superclasico και θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς όχι μονάχα για λόγους γοήτρου, αλλά και γιατί προσπαθούν να παραμείνουν εντός της κούρσας διεκδίκησης του τίτλου.

Για το ντέρμπι Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ οι αποδόσεις είναι σχεδόν μοιρασμένες. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στο 2,67** και το διπλό της Ρίβερ Πλέιτ στο 2,97** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός. Η Betsson είναι επίσημη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο superclasico Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ τα προγνωστικά μας προϊδεάζουν για μια σπουδαία συνάντηση. Εξάλλου, τα παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξαρτήτως από τα στατιστικά και την παράδοση, είναι γεμάτα ένταση, πάθος, ενώ οι παίκτες τους αδημονούν να ζήσουν τις μοναδικές στιγμές μιας εκ των μεγαλύτερων αντιπαλοτήτων στην ιστορία του ποδοσφαίρου και φυσικά να πάρουν τη νίκη σε ματς με ξεχωριστή αίγλη.

Ποια είναι η προϊστορία στο Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ στο πρωτάθλημα Αργεντινής;

  • 75 νίκες η Μπόκα Τζούνιορς.
  • 63 ισοπαλίες.
  • 67 νίκες η Ρίβερ Πλέιτ.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου με αμέτρητες αγορές και ασυναγώνιστες αποδόσεις. Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ προετοιμάζονται για ένα πολύ σημαντικό ματς και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Το goal/goal εμφανίζεται στο 1,93** με το no goal να τοποθετείται χαμηλότερα στο 1,80**.

Η Μπόκα Τζούνιορς την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 από τη Ράσινγκ Κλουμπ σε εκτός έδρας ντέρμπι. Πάλεψε για να πάρει το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν τα κατάφερε. Έχει ρεκόρ 5-6-3 με 19-14 γκολ και βασίζεται πολύ στην έδρα της όπου είναι αήττητη ως τώρα στο πρωτάθλημα Αργεντινής (4-2-0, 10-4 τέρματα). Έτσι, επικρατεί αισιοδοξία πως θα μπορέσει να παρουσιάσει την καλύτερη εκδοχή της με τη βοήθεια του κόσμου της και θα φτάσει στην πολυπόθητη νίκη που θα της δώσει εκ νέου ώθηση για να διεκδικήσει τη Liga Profesional Argentina.

Η Ρίβερ Πλέιτ, στο μεταξύ, δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της μετά την αλλαγή προπονητή και την επιστροφή του Μαρσέλο Γκαγιάρδο στον πάγκο της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της θριάμβευσε με 4-1 επί της Ατλέτικο Τουκουμάν και πηγαίνει στο superclasico με ανεβασμένη την ψυχολογία. Να σημειώσουμε, πάντως, πως κι εκείνη έχει ρεκόρ 5-6-3 με 19-11 γκολ στο πρωτάθλημα Αργεντινής. Επίσης, να καταγράψουμε πως εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει καλά μιας και ως τώρα σε 6 ματς δεν έχει νίκη (0-3-3, 2-6 τέρματα).

Το στοίχημα στη Liga Profesional Αργεντινής είναι συναρπαστικό και προσφέρει σπουδαίες αναμετρήσεις σε κάθε αγωνιστική. Η ώρα για το μεγαλύτερο ματς, όμως, έφτασε και τόσο η  Μπόκα Τζούνιορς όσο και η Ρίβερ Πλέιτ θέλουν πάρα πολύ τη νίκη. Ο συνδυασμός του να σκοράρουν αμφότερες και να σημειωθούν άνω των 2,5 γκολ, πληρώνει 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να φτάσουν στη νίκη. Η Μπόκα Τζούνιορς και η Ρίβερ Πλέιτ έχουν επιθετικό στιλ παιχνιδιού και δεν αναμένεται να αλλάξουν την προσέγγισή τους για το superclasico.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Μπόκα Τζούνιορς εναντίον Ρίβερ Πλέιτ, να σημειώσουμε ότι η Μπόκα Τζούνιορς υπολογίζει και πάλι στον μπακ Αντβίνκουλα και στον στράικερ Καβάνι, ενώ στην πλευρά της Ρίβερ Πλέιτ υπάρχουν προβλήματα, αλλά όχι πάρα πολύ σημαντικά.

Πιθανή ενδεκάδα Μπόκα Τζούνιορς (4-4-2): Ρομέρο – Μπαρινάγα, Λέμα, Ανσελμίνο, Μπλάνκο – Μιραμόν, Φερνάντες, Μεδίνα, Σενόν – Μερεντιέλ, Καβάνι.

Πιθανή ενδεκάδα Ρίβερ Πλέιτ (4-3-3): Αρμάνι – Μπούστος, Πετσέλα, Γκονσάλες, Ακούνια – Σιμόν, Κρανεβίτερ, Φερνάντες – Μέσα, Μπόρχα, Ετσεβέρι.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ