Μπόκα Τζούνιορς-Ταγέρες (08/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Μπόκα Τζούνιορς – Ταγέρες σε κρίσιμο ματς για το Copa Argentina με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο ουδέτερο «Estadio Malvinas Argentinas» η Μπόκα Τζούνιορς κοντράρεται με την Ταγέρες (08/09/2024, 02:00) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Copa Argentina. Πρόκειται για νοκ άουτ ματς και σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα καθοριστεί στα πέναλτι μιας και δεν υπάρχει παράταση. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα στον επόμενο γύρο.

Για το Μπόκα Τζούνιορς – Ταγέρες οι αποδόσεις είναι κοντά μεταξύ τους και μας προϊδεάζουν για μια μεγάλη μάχη για την πρόκριση. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς προσφέρεται στο 2,67** και το διπλό της Ταγέρες στο 2,77** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. Η Betsson είναι επίσημη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς. 

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΤΑΓΕΡΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Ταγέρες τα προγνωστικά έχουν ισχνό φαβορί μεν, αλλά τα στατιστικά και η παράδοση στέκονται στο πλευρό της Μπόκα Τζούνιορς. Βέβαια, το Κύπελλο Αργεντινής κάθε χρόνο χαρίζει σπουδαίες αναμετρήσεις και μεγάλες εκπλήξεις κι ως εκ τούτου τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο με τις δύο ομάδες να φιλοδοξούν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Μπόκα Τζούνιορς – Ταγέρες;

  • Στις 2 προηγούμενες περιπτώσεις που η Μπόκα Τζούνιορς έπαιξε με την Ταγέρες για το Copa Argentina, την πέρασε στα πέναλτι.
  • Τον περασμένο Μάιο οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην έδρα της Μπόκα Τζούνιορς και η Ταγέρες απέσπασε ισοπαλία 0-0.
  • Η Ταγέρες έχει κερδίσει μονάχα μια φορά στις τελευταίες 6 επίσημες συναντήσεις της με την Μπόκα Τζούνιορς.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για online στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει κατακτήσει το Copa Argentina από το 2020 και θέλει να ανέβει και πάλι στην κορυφή. Η Ταγέρες διψάει κι εκείνη για επιτυχίες. Το Over 2,5 γκολ τοποθετείται στο 2,70** και το αντίστοιχο Under τιμάται στο 1,45**.

Η Μπόκα Τζούνιορς μετά από τον αποκλεισμό της από το Copa Sudamericana στα πέναλτι απέναντι στην Κρουζέιρο, έχει αφοσιωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις μέχρι το επόμενο καλοκαίρι όταν και θα παίξει στο διευρυμένο Μουντιάλ Συλλόγων της FIFA. Θέλει να διεκδικήσει την Liga Profesional Argentina και φυσικά να παλέψει για την κατάκτηση του Copa Argentina. Διαθέτει ένα πλούσιο και ικανό ρόστερ, ενώ έχει και το βάρος της φανέλας, αλλά και την φιλοδοξία για να κοιτάζει ψηλά και να θέλει να προσθέσει τίτλους στο πλούσιο παλμαρέ της. Έφτασε ως εδώ αφού προηγουμένως απέκλεισε τη Σεντράλ Νόρτε με 3-0 και την Αλμιράντε Μπράουν με 2-1. Προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Ροζάριο Σεντράλ.

Η Ταγέρες, από την πλευρά της, εξασφάλισε την παρουσία της στην φάση των «16» του Κυπέλλου Αργεντινής χάρη στις νίκες της με 3-0 επί της Αγροπεκουάριο και με 1-0 κόντρα στην Κολόν Σάντα Φε. Από τις πιο σταθερές ομάδες της Αργεντινής, θέλει κι εκείνη να διεκδικήσει έναν τίτλο και ιδίως μετά από τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Copa Libertadores έχει μεγαλύτερη ευχέρεια να δώσει τον καλύτερο εαυτό της σε αυτή τη διοργάνωση. Προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Εστουδιάντες για το πρωτάθλημα.

Το στοίχημα στο Copa Argentina παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον. Εξάλλου, πέραν της δόξας που αποφέρει η κατάκτηση ενός σημαντικού τροπαίου, οι ομάδες έχουν κι άλλο κίνητρο μιας και μέσω του Κυπέλλου Αργεντινής μπορούν να βγουν στο επόμενο Copa Libertadores. Γι’ αυτό και τόσο η Μπόκα Τζούνιορς όσο και η Ταγέρες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη με το goal/goal να δίνεται στο 2,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΤΑΓΕΡΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του δυνατού ματς Μπόκα Τζούνιορς – Ταγέρες το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει κοινό παρονομαστή. Τόσο η μια όσο και η άλλη θέλουν πάση θυσία την πρόκριση με όποιον τρόπο κι αν επιτευχθεί. Ωστόσο, ο στόχος τους είναι να παίξουν καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο μιας κι έτσι θα έχουν καλύτερες πιθανότητες να περάσουν.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΑΓΕΡΕΣ

Σχετικά με τις συνθέσεις που θα κατεβάσουν η Μπόκα Τζούνιορς και η Ταγέρες, οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν να εξετάσουν πολλά δεδομένα μιας και το προηγούμενο διάστημα το πρόγραμμά τους ήταν φορτωμένο και υπάρχουν παίκτες με μικροτραυματισμούς και ενοχλήσεις, ενώ και στα δύο στρατόπεδα καταγράφονται απώλειες.

Πιθανή ενδεκάδα Μπόκα Τζούνιορς (5-3-2): Ρομέρο – Μπαρινάγα, Λέμα, Ανσελμίνο, Ρόχο, Μπλάνκο – Μεδίνα, Φερνάντες, Σενόν – Χιμένες, Αγκίρε.

Πιθανή ενδεκάδα Ταγέρες (4-3-3): Ερέρα – Μπεναβίδες, Καταλάν, Πορτίγιο, Ριβέρος – Πορτίγια, Μογιάνο, Γκαλάρσα – Παλάσιος, Ταραγόνα, Μπαρτιτσότο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ