Μπόντο Γκλιμτ-Μόλντε, κόντρα ποιότητας

Reading time2 λ

Σημαντικό βαθμολογικά και με σπουδαίες επιλογές για στοιχημα το παιχνίδι Μπόντο Γκλιμτ-Μόλντε (2/7) .

Απόψε διεξάγεται το μεγαλύτερο μέρος της 12ης αγωνιστικής της Eliteserien, δηλαδή της πρώτης κατηγορίας της Νορβηγίας. Το παιχνίδι που κλείνει χρονικά το πρόγραμμα προσφέρει εξαιρετικά Στοιχήματα αγώνα Μπόντο Γκλιμτ-Μόλντε και, ποιοτικά, ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Η Μπόντο Γκλιμτ είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος κι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Μετά την περσινή καλή πορεία της το Europa Conference League το στοίχημα είναι ότι μπορεί και πάλι να διακριθεί στην Ευρώπη. Μέσα στο 2023 έχει μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα, στην έδρα της είναι αήττητη, με πέντε σερί νίκες κι έχει παραχωρήσει μόνο ένα 2-2 στην Μπραν. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεφύγει στο +8 από την δεύτερη θέση, με την καλύτερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας και είναι φαβορί στις Αποδόσεις του αγώνα Μπόντο Γκλιμτ-Μόλντε. Η Μόλντε είναι στο -12 πίσω της, στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όμως παρουσιάζεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, καθώς στα 10 τελευταία παιχνίδια της, έχασε δύο εκτός, αλλά έχει οκτώ νίκες στα υπόλοιπα!

ΤΡΕΙΣ ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ Η ΜΟΛΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Στην Προεπισκόπηση Μπόντο Γκλιμτ-Μόλντε, η Μόλντε έχει την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της, αφού έχει κερδίσει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο. Παρά την παράδοση και την ανοδική πορεία της Μόλντε, στο Μπόντο Γκλιμτ-Μόλντε 02/07/2023 Προγνωστικά η Μπόντο Γκλιντ θεωρείται αρκετά δυνατό φαβορί για να πάρει τη νίκη, με τον άσο της να προσφέρεται στο 1,75** στην Betsson.

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ, ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΙΚΗ

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει το Άαλεσουντ-Ρόζενμποργκ, με την άλλοτε κραταιά Ρόζενμποργκ ν’ αναζητεί ακόμη την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Απέναντι της βρίσκει την ουραγό της κατηγορίας και έχει τη μεγάλη της ευκαιρία να πάρει το «παρθενικό» διπλό της στο πρωτάθλημα. Στο Λίλεστρομ-Τρόμσο, το ενδιαφέρον έγκειται στο γεγονός πως η Λίλεστρομ είναι αήττητη εντός, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε αγώνες και η Τρόμσο είναι αήττητη εκτός, με τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια! Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με άλλες τρεις αναμετρήσεις, το Μπραν-Χαμ Καμ, Χάουγκενσουντ-Οντ Γκρένλαντ, Σπάρτα Σάρπσμποργκ-Σάντεφιορντ.

18:00     Άαλεσουντ-Ρόζενμποργκ            Eliteserien

18:00     Μπραν-Χαμ Καμ              Eliteserien

18:00     Χάουγκενσουντ-Οντ Γκρένλαντ Eliteserien

18:00     Λίλεστρομ-Τρόμσο         Eliteserien

18:00     Σπάρτα Σάρπσμποργκ-Σάντεφιορντ      Eliteserien

20:15     Μπόντο Γκλιμτ-Μόλντε Eliteserien

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |