Μποέμιανς-Σάμροκ Ρόβερς, ντέρμπι στο Δουβλίνο

Reading time2 λ

Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον και πληθώρα επιλογών για στοιχημα στο Μποέμιανς-Σάμροκ Ρόβερς 23/6

Σήμερα το βράδυ, ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα της Ireland Premier Division, με τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής, έπειτα από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Από τα παιχνίδια που διεξάγονται, ξεχωρίζει το Μποέμιανς-Σάμροκ Ρόβερς Προεπισκόπηση αγώνα. Βάσει αυτής, η Σάμροκ Ρόβερς είναι η τελευταία πρωταθλήτρια της χώρας, αλλά και η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις, με 20 τίτλους. Η Μποέμιανς έχει 11 πρωταθλήματα, αλλά το τελευταίο που πήρε ήταν το 2009 και θα ήταν δύσκολο το στοίχημα ότι φέτος θα είναι η χρονιά επιστροφής της στους τίτλους! Πρόκειται για δύο ομάδες που εδρεύουν στο Δουβλίνο, κάτι που κάνει τις αναμετρήσεις τους ντέρμπι. Ήδη πάντως η Σάμροκ Ρόβερς βρίσκεται στο +8 από την Μποέμιανς κι έτσι στο Μποέμιανς-Σάμροκ Ρόβερς οι Αποδόσεις προσφέρουν ως φαβορί τη φιλοξενούμενη Σάμροκ Ρόβερς.

ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει άλλα δύο παιχνίδια Μποέμιανς-Σάμροκ Ρόβερς στη σεζόν, αμφότερα για το πρωτάθλημα, με τη Σάμροκ Ρόβερς να κερδίζει και τα δύο με το ίδιο σκορ, τόσο εντός όσο και εκτός, με 2-0. Γενικώς τα δύο τελευταία χρόνια δείχνει να έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της, με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στις έξι τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Γι’ αυτό έχουμε στο Μποέμιανς-Σάμροκ Ρόβερς Προγνωστικά υπέρ των φιλοξενούμενων, με απόδοση 2,15** στο διπλό της Σάμροκ Ρόβερς στην Betsson.

ΝΤΕΡΙ-ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ, ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ Η ΝΤΕΡΙ

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ενδιαφέρον παρουσιάζει το Ντέρι-Κορκ Σίτι, αφού η Ντέρι μοιάζει αυτή την στιγμή η μοναδική ικανή ομάδα να πλησιάσει, ίσως και να απειλήσει την πρωτοπόρο Σάμροκ Ρόβερς. Επίσης υπάρχει άλλο ένα ντέρμπι του Δουβλίνου, το Σεντ Πάτρικ-Σέλμπουρν, με τη Σέλμπουρν να έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και τον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο πρώην γνωστός ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Ντάμιεν Νταφ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν και οι αναμετρήσεις Ντροχέντα-Ντάνταλκ, Γιου Σι Ντι-Σλίγκο Ρόβερς, με την Γιου Σι Ντι να έχει μείνει πολύ πίσω ως ουραγός και μάλλον θα είναι από νωρίς η ομάδα που θα υποβιβαστεί απευθείας.

21:45     ΜποέμιανςΣάμροκ Ρόβερς       Ireland Airtricity Premier Division

21:45     ΝτέριΚορκ Σίτι Ireland Airtricity Premier Division

21:45     ΝτροχένταΝτάνταλκ    Ireland Airtricity Premier Division

21:45     Σεντ ΠάτρικΣέλμπουρν               Ireland Airtricity Premier Division

21:45     Γιου Σι ΝτιΣλίγκο Ρόβερς            Ireland Airtricity Premier Division

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |