Μποταφόγκο-Φλουμινένσε, γόητρο και ανάγκη

Reading time8 λ

Η σπουδαία μάχη του Ρίο Ντε Τζανέιρο ανάμεσα στην Μποταφόγκο και τη Φλουμινένσε δεσπόζει στο κουπόνι.

Μια ημέρα γεμάτη με σημαντικές μονομαχίες είναι η σημερινή και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το ντέρμπι του Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μποταφόγκο-Φλουμινένσε, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της βραζιλιάνικης Serie A, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 22:00, κλέβει την παράσταση, αφού πέρα από το γόητρο, αποτελεί και μια κρίσιμη βαθμολογικά μάχη.

Σε ανοδική πορεία η Μποταφόγκο, αφού μετρά δύο σερί νίκες, με τελευταία αυτή στο Πόρτο Αλέγκρε επί της Ιντερνασιονάλ, έχει βάλει πλώρη για την πρώτη εξάδα. Εκεί όπου βρίσκεται η ισόβαθμή της Φλουμινένσε, η οποία έκανε βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου, νικώντας την Κρουζέιρο και συνολικά φαντάζει σε θετικό αγωνιστικό μονοπάτι. Η προσοχή στρέφεται και στο ματς Αβαΐ-Παλμέιρας. Κόντρα σε μια επικίνδυνη αντίπαλο όπως η Αβαΐ, η πρωτοπόρος Παλμέιρας ευελπιστεί ότι θα διατηρήσει ή και θα διευρύνει την απόσταση από τους διώκτες της. Στο Σάο Πάολο-Ζουβεντούδε, οι γηπεδούχοι Τρικολόρ ψάχνουν ακόμα ένα βήμα ανάκαμψης μετά τη νίκη επί της Παλμέιρας στο Copa do Brasil, αλλά η ουραγός Ζουβεντούδε έχει νέο προπονητή, τον Ουμπέρτο Λοουζέρ. Το μενού συμπληρώνουν οι αγώνες Γκοϊάς-Κουιαμπά και Σεαρά-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΗΠΑ

Νωρίτερα, έχουμε την επιστροφή της σουηδικής Allsvenskan, έπειτα από διακοπή σχεδόν ενός μήνα. Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί το ντέρμπι κορυφής Χάμαρμπι-Χάκεν. Τρίτη, σε απόσταση τριών βαθμών, έχοντας κι έναν αγώνα λιγότερο, η Χάμαρμπι θέλει να κάνει ένα άλμα προς την πρώτη θέση, όπου βρίσκεται η Χάκεν. Βέβαια, την ίδια ώρα παίζουν και Ντέγκερφορς-ΑΪΚ Στοκχόλμης. Κόντρα στην προτελευταία Ντέγκερφορς, η ΑΪΚ Στοκχόλμης θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες της ισόβαθμης Χάκεν, ώστε να αρχίσει να απολαμβάνει τη μοναξιά του ρετιρέ. Αξιόλογο και το Σούντσβαλ-Τζουργκάρντεν, με τους φιλοξενούμενους να στοχεύουν σε επιστροφή στο… κόλπο του τίτλου, ενώ αμφίρροπη μοιάζει η σύγκρουση Μιάλμπι-Νόρκεπινγκ.

Φουλ δράση έχουμε και στη νορβηγική Eliteserien. Οι προβολείς κατευθύνονται στην αναμέτρηση Στρόμσγκοντσετ-Λίλεστρομ. Η οικοδέσποινα, διαθέτει δυναμική στην έδρα της, θέλει να ξαναβρεί τον καλό εαυτό της μετά τη συντριβή από τη Σάρπσμποργκ και θα επιχειρήσει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στην πρωτοπόρο Λίλεστρομ, που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Σημαντικό και το Μόλντε-Γερβ. Φορμαρισμένη παραμένει η Μόλντε, η οποία κυνηγά σταθερά την κορυφή, τη στιγμή που η προτελευταία Γερβ «παραπατά» διαρκώς στα ματς του πρωταθλήματος. Στο Μπόντο Γκλιμτ-Αάλεσουντ, η πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ανάκαμψή της, αλλά η Άαλεσουντ είναι απρόβλεπτη. Με μάχη επιβίωσης μοιάζει το Βαλερένγκα-Οντ, ενώ κοντράρονται επίσης Χαμ Καμ-Σάρπσμποργκ και Σαντεφιορντ-Τρόμσο.

Στη Liga Profesional της Αργεντινής, το ενδιαφέρον «φουντώνει». Πόλο έλξης αποτελεί η σύγκρουση Σαν Λορέντσο-Τίγκρε. Η Σαν Λορέντσο άνοιξε λογαριασμό νικών με την εκτός έδρας επικράτηση επί της Σεντράλ Κόρδοβα και τώρα ψάχνει το πρώτο τρίποντο στο «Νουέβο Γκασόμετρο» κόντρα σε μια Τίγκρε που βρίσκεται σε κάμψη. Ενδιαφέρον είναι και το ματς Ρασίνγκ Κλουμπ-Αλντοσίβι. Η Ρασίνγκ Κλουμπ θα επιχειρήσει να τριτώσει τις εντός έδρας επιτυχίες της για να αναρριχηθεί στην κατάταξη, ενώ η Αλντοσίβι κυνηγά το παρθενικό της τρίποντο. Μονομαχούν επίσης Πλατένσε-Σαρμιέντο και Αρχεντίνος Τζούνιορς-Άρσεναλ Σαραντί. Στην αμερικάνικη MLS κυριαρχεί η σύγκρουση Λος Άντζελες-Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Πρώτο στη Δύση το Λος Άντζελες, δεύτεροι στην Ανατολή οι Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς, αναμένεται να προσφέρουν συγκινήσεις. Συγκρούονται ακόμη Φιλαδέλφεια Γιούνιον-Νιού Γιορκ Σίτι και Βανκούβερ Γουάιτκαπς-Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον.

16:00   Μιάλμπι-Νόρκεπινγκ                                                     Allsvenskan Σουηδίας

16:00   Ντέγκερφορς-ΑΪΚ Στοκχόλμης                                     Allsvenskan Σουηδίας

16:00   Χάμαρμπι-Χάκεν                                                           Allsvenskan Σουηδίας

18:30   Σούντσβαν-Τζουργκάρντεν                                            Allsvenskan Σουηδίας

19:00   Σαν Λορέντσο-Τίγκρες                                                   Liga Profesional Αργεντινής

19:00   Μόλντε-Γερβ                                                                  Eliteserien Νορβηγίας

19:00   Μπόντο Γκλιμτ-Αάλεσουντ                                           Eliteserien Νορβηγίας

19:00   Σαντεφιορντ-Τρόμσο                                                      Eliteserien Νορβηγίας

19:00   Στρόμσγκοντσετ-Λίλεστρομ                                          Eliteserien Νορβηγίας

19:00   Χαμ Καμ-Σάρπσμποργκ                                                Eliteserien Νορβηγίας

21:00   Βαλερένγκα-Οντ                                                            Eliteserien Νορβηγίας

21:30   Πλατένσε-Σαρμιέντο                                                      Liga Profesional Αργεντινής

22:00   Αβαΐ-Παλμέιρας                                                             Serie A Βραζιλίας

22:00   Μποταφόγκο-Φλουμινένσε                                            Serie A Βραζιλίας

22:00   Λος Άντζελες-Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς                       MLS

00:00   Ρασίνγκ Κλουμπ-Αλντοσίβι                                           Liga Profesional Αργεντινής

00:00   Γκοϊάς-Κουιαμπά                                                           Serie A Βραζιλίας

00:00   Σάο Πάολο-Ζουβεντούδε                                               Serie A Βραζιλίας

00:00   Σεαρά-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε                                         Serie A Βραζιλίας

01:00   Φιλαδέλφεια Γιούνιον-Νιού Γιορκ Σίτι                          MLS

02:30   Αρχεντίνος Τζούνιορς-Άρσεναλ Σαραντί                       Liga Profesional Αργεντινής

03:00   Βανκούβερ Γουάιτκαπς-Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον   MLS