Μποταφόγκο-Παλμέιρας (18/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μποταφόγκο κόντρα στην Παλμέιρας σε πολύ δυνατή αναμέτρηση για τη Serie A Βραζιλίας με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Estadio Nilton Santos» η Μποταφόγκο αντιμετωπίζει την Παλμέιρας (18/07/2024, 03:30) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Serie A Βραζιλίας. Μποταφόγκο και Παλμέιρας είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης. Επί του παρόντος λογαριάζονται ως ισχυρές διεκδικήτριες του τίτλου και έχουν πολύ καλή φόρμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Για το Μποταφόγκο – Παλμέιρας οι αποδόσεις βρίσκονται κοντά μεταξύ τους και αυτό μας προϊδεάζει για μια μεγάλη μάχη. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Μποταφόγκο προσφέρεται στο 2,67** και το διπλό της Παλμέιρας δίνεται στο 2,57** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μποταφόγκο – Παλμέιρας τα προγνωστικά παρουσιάζουν μεν φαβορί, αλλά οι διαφορές είναι μηδαμινές ανάμεσα στις δύο ομάδες στα στατιστικά κι ως εκ τούτου αμφότερες παρατάσσονται ικανές για να νικήσουν. Εξάλλου, με την Μποταφόγκο και την Παλμέιρας να υπολογίζεται πως θα διεκδικήσουν τον τίτλο ως το φινάλε, το ματς αποκτά μεγάλη βαθμολογική σημασία. Έπειτα, υπάρχουν και οι ανοικτοί λογαριασμοί από την περασμένη σεζόν, ενώ τον επόμενο μήνα θα αναμετρηθούν και στο Copa Libertadores.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Μποταφόγκο – Παλμέιρας;

  • Η Παλμέιρας έχει νικήσει σε τρεις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της κόντρα στην Μποταφόγκο και ηττήθηκε μονάχα σε μια από αυτές.
  • Η Παλμέιρας δεν χάνει ως φιλοξενούμενη της Μποταφόγκο από το 2020. Έκτοτε μετράει δύο νίκες στις επισκέψεις της στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
  • Η Μποταφόγκο έχει νικήσει μόλις δύο φορές στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις τους την Παλμέιρας, ανεξαρτήτως έδρας.

Η Μποταφόγκο πηγαίνει στο ματς με ρεκόρ 10-3-3 και 27-14 γκολ (5-1-1, 14-5 γκολ – εντός έδρας) και πατάει πολύ καλά στα πόδια της. Στο τελευταίο της ματς ξεπέρασε με 1-0 τη Βιτόρια εκτός έδρας κι έφτασε στις τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ μετράει πέντε σερί ματς χωρίς ήττα (4-1-0). Είναι αποτελεσματική και στις δύο περιοχές, η διοίκησή της έχει κάνει κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι που ενίσχυσαν το ρόστερ της σε καίριες θέσεις και πλέον μοιάζει τουλάχιστον ισοδύναμο με αυτά που έχουν η Παλμέιρας και η Φλαμένγκο. Ωστόσο, ο προπονητής Αρτούρ Ζορζ ακόμη κρατάει χαμηλά την μπάλα όσον αφορά στη διεκδίκηση του τίτλου και συνεχίζει να αναφέρει πως ο στόχος της ομάδας του είναι να νικήσει το επόμενο ματς και δεν κοιτάζει πιο μακριά από αυτό.

Η Παλμέιρας, τώρα, έχει κι εκείνη ρεκόρ 10-3-3, αλλά με 25-12 τέρματα (4-2-1, 11-6 γκολ – εκτός έδρας). Προέρχεται από νίκη με 3-1 κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε εντός έδρας. Ήταν η δεύτερη απανωτή της «βερντάο» που είναι αήττητη εδώ και τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τρεις επιτυχίες και μια ισοπαλία. Παρόλο που επηρεάστηκε από το μεταγραφικό πάρε – δώσε, ο προπονητής Αμπέλ Φερέιρα ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση και κυρίως με την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Φελίπε Άντερσον για να καλύψει το κενό του Έντρικ, που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το στοίχημα στη Serie A Βραζιλίας έχει τεράστιο ενδιαφέρον με κάθε αγωνιστική να προσφέρει θεαματικές αναμετρήσεις και μεγάλες συγκινήσεις. Μποταφόγκο και Παλμέιρας πρωταγωνιστούν σ’ ένα σπουδαίο ματς και θα επιδιώξουν πάση θυσία της νίκη. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του Μποταφόγκο – Παλμέιρας το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να βρουν τον κατάλληλο τρόπο και να εκμεταλλευτούν τα όπλα τους ώστε να φτάσουν στη νίκη. Βέβαια, θα χρειαστούν και πλάνο για να περιορίσουν και τους πολλούς καλούς παίκτες που έχει η αντίπαλος. Σε κάθε περίπτωση η αποστολή του Αρτούρ Ζορζ και του Αμπέλ Φερέιρα δεν θα είναι εύκολη. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Μποταφόγκο δεν έχει στο μάξιμουμ τους Πάμπλο (αμυντικός), Ραφαέλ (αμυντικός), Σαμπάιο (αμυντικός), Ερνάντες (μέσος), Ζεφίνιο (επιθετικός), Νασιμέντο (επιθετικός). Η Παλμέιρας, πάλι, δεν έχει στο απόλυτο τους Μουρίλο (αμυντικός), Ζε Ραφαέλ (μέσος), Μαουρίσιο (μέσος), Ρόμουλο (μέσος), Λάζαρο (επιθετικός) και Ροντρίγκες (επιθετικός).

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ