Μπόρνμουθ-Νότιγχαμ, καυτή σύγκρουση

Reading time2 λ

Καθοριστικό το ματς της Μπόρνμουθ με τη Νότιγχαμ, περιλαμβάνει εξαιρετικές προσφορές για στοίχημα.

Ιδιαίτερο είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα που μας περιμένει σήμερα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Όπως είναι λογικό, οι πάντες θα επικεντρωθούν στο UEFA Champions League και τον επαναληπτικό ημιτελικό Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ, που ξεκινά στις 22:00 και στον οποίο οι Κόκκινοι έχουν σημαντικό αβαντάζ πρόκρισης στο μεγάλο ραντεβού του Παρισιού. Μια καυτή μάχη, όμως, μας περιμένει και στην αγγλική Championship, όπου στις 21:00 αναμετρώνται Μπόρνμουθ-Νότιγχαμ με φόντο την άνοδο.

Η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τη Φούλαμ στο κορυφαία πρωτάθλημα αγγλίασ, την Premier League, μπορεί να κριθεί σε αυτή τη μονομαχία, με την Μπόρνμουθ να έχει σύμμαχο την έδρα, αλλά και μια μίνι παράδοση, η οποία τη θέλει αήττητη στα ματς με τη Νότιγχαμ εδώ και επτά χρόνια. Βέβαια, η φιλοξενούμενη Φόρεστ πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό «ντεμαράζ» το τελευταίο διάστημα και θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει τη σαφώς μεγαλύτερη αγωνιστική της σταθερότητα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Με το σημαντικό παιχνίδι Ίντερ Τούρκου-Ελσίνκι ανοίγει τις πύλες της η έκτη αγωνιστική της φινλανδικής Veikkausliga. Με αρκετές μεταπτώσεις ως τώρα η Ίντερ Τούρκου, που φιλοδοξεί να βρεθεί στα υψηλά βαθμολογικά πατώματα. Την ίδια στιγμή, η πρωταθλήτρια Ελσίνκι θα προσπαθήσει να βρεθεί στην κορυφή, έχοντας εντυπωσιακές επιδόσεις μέχρι τώρα μακριά από τη βάση της.

Στην τελική ευθεία μπαίνει και η ουγγρική NB I, με την 31η αγωνιστική να ξεκινά σήμερα με δύο ματς. Ξεχωρίζει το Φέχερβαρ-Χόνβεντ, κυρίως λόγω της ανάγκης που έχουν οι φιλοξενούμενοι για βαθμούς ώστε να «αγκαλιάσουν» ακόμα περισσότερο την παραμονή τους στην κατηγορία. Μεγαλύτερη άνεση υπάρχει στο Μεζοκόβεσντ-Ντέμπρετσεν, αφού και οι δύο ομάδες απέχουν πολύ από τα επικίνδυνα βαθμολογικά μονοπάτια κι απλά θέλουν να σκαρφαλώσουν ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη.

17:30   Μεζοκόβεσντ-Ντέμπρετσεν                   NB I Ουγγαρίας

18:00   Ίντερ Τούρκου-Ελσίνκι                          Veikkausliga Φινλανδίας

19:30   Φέχερβαρ-Χόνβεντ                                 NB I Ουγγαρίας

21:00   Μπόρνμουθ-Νότιγχαμ                            Championship Αγγλίας

22:00   Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ                             UEFA Champions League