Μπραν-Μιοντάλεν, σύγκρουση κορυφής

Reading time3 λ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σπουδαίες επιλογές για στοίχημα υπάρχουν στο ματς της Μπραν με τη Μιοντάλεν.

Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει και μια πτώση των αγωνιστικών ρυθμών, ωστόσο δε λείπουν τα ενδιαφέροντα γεγονότα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Στη νορβηγική Obos Ligaen για παράδειγμα, διεξάγεται στις 19:00 το μεγάλο ντέρμπι κορυφής Μπραν-Μιοντάλεν, που ενδεχομένως να αλλάξει τον ένοικο του ρετιρέ…

Φουριόζα είναι η γηπεδούχος Μπραν, αφού κέρδισε την Κόνγκσβινγκερ, μείωσε στους δύο βαθμούς την απόστασή της από την πρώτη θέση. Πλέον μετρά πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έχει γνωρίσει την ήττα στις πρώτες οκτώ αναμετρήσεις και τώρα θέλει να… πατήσει στην κορυφή. Η Μιοντάλεν, στον αντίποδα, είδε το αήττητο ξεκίνημά της να «καταρρίπτεται», αφού έχασε εντός έδρας από τη Ρανχάιμ. Βέβαια, διατηρείται στην πρώτη θέση, είναι ακόμα αήττητη στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της και φιλοδοξεί να συνεχίσει να απολαμβάνει τη μοναξιά της πρωτιάς.

ΜΑΤΣ ΥΨΗΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία έχει και το ματς Στάμπαεκ-Κόνγκσβινγκερ. Η Στάμπαεκ μπορεί να «κόλλησε» στην ισοπαλία με την Μπρίνε, όμως, θέλει να συνεχίσει το σημαντικό αήττητο σερί της ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη δυάδα, τη στιγμή που η Κόνγκσβινγκερ έχασε από την Μπραν και μοιάζει να «βυθίζεται» ξανά στη «μετριότητα». Θεωρητικό φαβορί υπάρχει στο παιχνίδι ΚΦΟΥΜ Όσλο-Σκέιντ, με την οικοδέσποινα να προέρχεται από τρεις σερί νίκες, ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, με απολογισμό μονάχα μία νίκη στη σεζόν.

Στο Ράουφος-Ασάνε, οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά σε αντίθετο αγωνιστικό μονοπάτι, με την Ασάνε να ανακάμπτει. Όσο για το Γκρόρουντ-Στιόρνταλς Μπλινκ, μοιάζει κρίσιμο για τη μάχη της παραμονής, έστω κι αν είναι ακόμα νωρίς. Στη σουηδική Superettan έχουμε το ντέρμπι των νεοφώτιστων Ούτσικτε-Σκόβντε. Αμφότερες πραγματοποιούν εξαιρετικό ξεκίνημα, ευρισκόμενες στην τέταρτη και την τρίτη θέση αντίστοιχα και φιλοδοξούν να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις.

19:00   Γκρόρουντ-Στιόρνταλς Μπλινκ                 Obos Ligaen Νορβηγίας

19:00   ΚΦΟΥΜ Όσλο-Σκέιντ                             Obos Ligaen Νορβηγίας

19:00   Μπραν-Μιοντάλεν                                     Obos Ligaen Νορβηγίας

19:00   Ράουφος-Ασάνε                                        Obos Ligaen Νορβηγίας

19:00   Στάμπαεκ-Κόνγκσβινγκερ                        Obos Ligaen Νορβηγίας

20:00   Ούτσικτε-Σκόβντε                                     Superettan Σουηδίας