Σεντράλ Κόρδοβα-Σαν Λορέντσο, δύσκολη αποστολή

Reading time3 λ

Πλήθος ευκαιριών για live στοίχημα βρίσκουμε στην αναμέτρηση της Σεντράλ Κόρδοβα με τη Σαν Λορέντσο.

Μακριά από την Ευρώπη μας περιμένουν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Το παζλ της τέταρτης αγωνιστικής της Liga Profesional της Αργεντινής συμπληρώνεται τα ξημερώματα με δύο ματς, εκ των οποίων το Σεντράλ Κόρδοβα-Σαν Λορέντσο, που είναι προγραμματισμένο για τις 03:30, κρύβει σασπένς.

Έπειτα από τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια, με τελευταία αυτή κόντρα στην Μπάνφιλντ, η Σαν Λορέντσο έχει βάλει στο… μάτι το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Οι θετικές εκτός έδρας επιδόσεις μέσα στο 2022 είναι μια καλή «προίκα» για τους φιλοξενούμενους. Βέβαια, η Σεντράλ Κόρδοβα δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Μπορεί να ηττήθηκε από την Μπάνφιλντ στην προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο στην πρεμιέρα της Liga Profesional είχε κάμψει την αντίσταση της Μπόκα Τζούνιορς στην ισχυρή έδρα της.

Όσο για το παιχνίδι Αλντοσίβι-Πλατένσε, που διεξάγεται νωρίτερα, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό μονοπάτι. Η Αλντοσίβι έχει ηττηθεί και στους τρεις πρώτους αγώνες και θα επιχειρήσει να ανακάμψει, αήττητη ως τώρα η Πλατένσε, η οποία φιγουράρει στη δεύτερη θέση.

ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ

Η εκκίνηση της 14ης αγωνιστικής στη συναρπαστική βραζιλιάνικη Serie B μας επιφυλάσσει την αναμέτρηση Σαπεκοένσε-Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στη 12η θέση, με τη Σαπεκοένσε να προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία επί της Μπαΐα, αλλά ακόμα να μην έχει πανηγυρίσει νίκη στην έδρα της. Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας παραχώρησε ισοπαλία στην Ιτουάνο, έχει χτίσει ένα μίνι αήττητο σερί, αλλά έχει λιγοστές εκλάμψεις μακριά από τη βάση της.

Στην κινέζικη Super League, έχουμε την ολοκλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής. Σημαντικό είναι το ματς Γκουοάν Πεκίνου-Σενζέν, που γίνεται στην πόλη Ντονγκουάν. Για την Γκουοάν Πεκίνου, η ισοπαλία με τη Μεϊζού Χάκα αποτελεί χαμένη ευκαιρία και θα επιχειρήσει να απαντήσει άμεσα, για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Η Σενζέν προέρχεται, όμως, από τη νίκη επί της Κανγκζού Μάιτι Λάιονς και με τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, πραγματοποιεί σπουδαίο ξεκίνημα.

Στη Χαϊκού μονομαχούν Σαντόνγκ Ταϊσάν-Νταλιάν Προ, που επίσης έχουν ιδιαίτερα θετικό πρόσημο ως τώρα, ενώ στη Μεϊζού διασταυρώνουν τα ξίφη τους Κανγκζού Μάιτι Λάιονς-Τιαντζίν Τζίνμεν Τάιγκερ, που θέλουν να απομακρυνθούν από την «ουρά».

11:30   Γκουοάν Πεκίνου-Σενζέν                                            Super League Κίνας

12:30   Κανγκζού Μάιτι Λάιονς-Τιαντζίν Τζίνμεν Τάιγκερ     Super League Κίνας

15:00   Σαντόνγκ Ταϊσάν-Νταλιάν Προ                                   Super League Κίνας

01:00   Αλντοσίβι-Πλατένσε                                                   Liga Profesional Αργεντινής

01:00   Σαπεκοένσε-Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας                              Serie B Βραζιλίας

03:30   Σεντράλ Κόρδοβα-Σαν Λορέντσο                               Liga Profesional Αργεντινής