Σέρο Πορτένιο-Ατλέτικο Παραναένσε (19/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σέρο Πορτένιο – Ατλέτικο Παραναένσε σε σε σπουδαίο ματς για το Copa Sudamericana με κορυφαίες αγορές για στοίχημα.

Στο «Estadio General Pablo Rojas» η Σέρο Πορτένιο υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε (19/07/2024, 03:30) για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο του νοκ άουτ play off γύρου του Copa Sudamericana. Η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους «16» θα αντιμετωπίσει την Μπελγράνο στον επόμενο γύρο. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες των διεθνών διοργανώσεων της CONMEBOL συναρπάζει και θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το Σέρο Πορτένιο – Ατλέτικο Παραναένσε οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Σέρο Πορτένιο προσφέρεται στο 2,52** και το διπλό της Ατλέτικο Παραναένσε το συναντάμε στο 2,77** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που ανοίγει παράθυρο σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Σέρο Πορτένιο – Ατλέτικο Παραναένσε τα προγνωστικά μας προϊδεάζουν για ένα ανοικτό ματς. Εξάλλου οι δύο ομάδες έχουν αξιόλογα στατιστικά, αλλά και πλούσια παράδοση στα κύπελλα της Νότιας Αμερικής και φυσικά έχουν μεγάλες φιλοδοξίες μιας και νιώθουν ικανές να διεκδικήσουν το Copa Sudamericana 2024.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Σέρο Πορτένιο και την Ατλέτικο Παραναένσε;

  • Οι δύο ομάδες στο παρελθόν αναμετρήθηκαν για τη φάση των «16» του Copa Libertadores. Η Ατλέτικο Παρανένσε νίκησε με 2-1 εντός έδρας στο α’ ματς και στο δεύτερο παιχνίδι ηττήθηκε με 2-1 στην κανονική διάρκεια, αλλά έπειτα επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι.

Η Σέρο Πορτένιο από τον περασμένο Μάρτιο έχει στον πάγκο της το γνώριμό μας στην Ελλάδα από την επιτυχία του με την ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ. Παίζει στον νοκ άουτ play off γύρο του Copa Sudamericana καθώς τερμάτισε 3η στον πρώτο όμιλο του Copa Libertadores. Βρέθηκε πίσω από τις Φλουμινένσε και Κόλο Κόλο, ενώ ήταν καλύτερη από την Αλιάνσα Λίμα. Τον προηγούμενο μήνα έκανε προετοιμασία προκειμένου να μπει δυναμικά στο δεύτερο μισό της σεζόν μιας και λόγω βεληνεκούς – είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Παραγουάης – έχει την υποχρέωση να κυνηγήσει όλους τους τίτλους.

Η Ατλέτικο Παραναένσε βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Μόλις πρόσφατα προσέλαβε ως προπονητή τον Ουρουγουανό Μαρτίν Βαρίνι και ψάχνει να βρει τα πατήματά της κι ενώ δεν σταματάει η αγωνιστική δράση. Προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της Ιπιράνγκα για το Copa do Brasil, ενώ προηγουμένως είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Επηρεασμένη από την αλλαγή τεχνικού, τη μεταγραφική δραστηριότητα, αλλά και το Copa America, ελπίζει πως το Copa Sudamericana θα αποτελέσει αφετηρία για ένα πιο σταθερό μέλλον όπου θα μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο που έχει στο ρόστερ της, αλλά και την εμπειρία της. Στη φάση των ομίλων του Copa Sudamericana τερμάτισε 2η με 4-0-2, πίσω από την Σπορτίβο Αμελιάνο και μπροστά από τη Ντανούμπιο και τη Ράγιο Σουλιάνο.

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα το στοίχημα ανεβάζει στροφές με καταπληκτικές αναμετρήσεις που υπόσχονται ανεπανάληπτες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Η Σέρο Πορτένιο και η Ατλέτικο Παραναένσε θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση. Το goal/goal προσφέρεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Σέρο Πορτένιο – Ατλέτικο Παραναένσε το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Σέρο Πορτένιο έχει μια συγκεκριμένη λογική την οποία εφαρμόζει εδώ και μήνες, ενώ η Ατλέτικο Παραναένσε τώρα προσπαθεί να εδραιώσει τις βασικές αρχές της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του νέου της τεχνικού. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Σέρο Πορτένιο δεν έχει στη διάθεσή της τους κεντρικούς αμυντικούς Κιντάνα και Βαλδές και η Ατλέτικο Παραναένσε δεν έχει στο μάξιμουμ τους χαφ Νικάο, Φελιπίνιο και τον φορ Μαστριάνι, αλλά διαθέτει πλούσιο ρόστερ με λύσεις σε όλες τις θέσεις.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ