Ντέρι Σίτι-Φιν Χαρπς, σε αναζήτηση ανάκαμψης

Reading time4 λ

Ενδιαφέρον και με πληθώρα επιλογών για live στοίχημα το παιχνίδι ανάμεσα σε Ντέρι Σίτι και Φιν Χαρπς.

Ιδιαίτερο είναι το σημερινό μενού, αφού η δράση εντοπίζεται σε λιγότερο προβεβλημένες ποδοσφαιρικές γωνιές. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, που κρύβουν σασπένς, όπως συμβαίνει στην ιρλανδική Premier Division, όπου αναμετρώνται Ντέρι Σίτι-Φιν Χαρπς στις 21:45 με στόχο να ανακτήσουν τον καλό αγωνιστικό εαυτό τους.

Από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Ντέρι Σίτι, με τελευταία αυτή από τη Σλίγκο Ρόβερς κι έτσι έμεινε επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή και να απειλείται η παρουσία της στο δεύτερο σκαλοπάτι. Θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην προτελευταία Φιν Χαρπς, που συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες, χάνοντας από την Ντάνταλκ και φαίνεται ότι και την εφετινή σεζόν θα «ιδρώσει» για να μείνει στην κατηγορία. Σπουδαία είναι και η κόντρα Ντάνταλκ-Σεντ Πάτρικς, αφού αμφότερες θέλουν να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις, ευρισκόμενες σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στο Μποέμιανς-Ντροχέντα, οι δύο ομάδες ψάχνουν διέξοδο από τη βαθμολογική «μετριότητα», ενώ παίζουν ακόμη Γιού Σι Ντι-Σλίγκο Ρόβερς.

ΤΕΛΙΚΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ «ΜΕΤΩΠΑ»

Μονομαχία Ευρώπης έχουμε στη ρουμάνικη Liga I. Απόψε κοντράρονται Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα-Μποτοσάνι, με τη νικήτρια να κερδίζει το τελευταίο εισιτήριο για το UEFA Europa Conference League. Ίδιο σκηνικό και στη σλοβάκικη Super Liga, όπου διασταυρώνουν τα ξίφη τους Ντουνάισκα Στρέντα-Τρεντσίν και όποια επικρατήσει θα βρεθεί την ερχόμενη σεζόν στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στη βουλγάρικη Parva Liga υπάρχει ο αγώνας διαβάθμισης, Μπότεφ Βράτσα-Ετάρ, που διεξάγεται στη Σόφια. Η Μπότεφ Βράτσα, η οποία τερμάτισε προτελευταία στα πλέι-άουτ κοντράρεται με την Ετάρ, που ήρθε τέταρτη στη δεύτερη κατηγορία, με στόχο μια θέση στα… σαλόνια της επόμενης περιόδου.

Πρώτος σημαντικός σταθμός της ημέρας είναι ο τελικός του Κυπέλλου Αζερμπαϊτζάν. Στην Καμπάλα θα βρεθούν αντιμέτωπες Καραμπάγκ-Ζίρα. Η πρωταθλήτρια Καραμπάγκ γυρεύει το νταμπλ, αλλά και την έβδομη κούπα της ιστορίας της, όσες έχει και η Νέφτσι Μπακού, ενώ η Ζίρα ψάχνει τον πρώτο τίτλο της σύντομης ιστορίας της. Στη λετονική Virsliga, δεσπόζει το ντέρμπι της πρωτεύουσας Ρίγα-Ρίγας Σκόλα. «Ζωντανή» στη μάχη της κορυφής, από την οποία απέχει επτά βαθμούς, θέλει να μείνει η Ρίγα, τη στιγμή που η Ρίγας Σκόλα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο ρετιρέ.

18:00   Καραμπάγκ-Ζίρα                                              Κύπελλο Αζερμπαϊτζάν

20:00   Μπότεφ Βράτσα-Ετάρ                                      Parva Liga Βουλγαρίας

20:00   Ρίγα-Ρίγας Σκόλα                                             Virsliga Λετονίας

20:30   Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα-Μποτοσάνι              Liga I Ρουμανίας

21:00   Ντουνάισκα Στρέντα-Τρεντσίν                         Super Liga Σλοβακίας

21:45   Γιού Σι Ντι-Σλίγκο Ρόβερς                               Premier Division Ιρλανδίας

21:45:  Μποέμιανς-Ντροχέντα                                     Premier Division Ιρλανδίας

21:45   Ντάνταλκ-Σεντ Πάτρικς                                   Premier Division Ιρλανδίας

21:45   Ντέρι Σίτι-Φιν Χαρπς                                       Premier Division Ιρλανδίας