Ντάνταλκ-Σάμροκ Ρόβερς, κριτήριο τίτλου

Reading time4 λ

Στη μάχη κορυφής της Ντάνταλκ με τη Σάμροκ Ρόβερς μας περιμένει πλήθος επιλογών για ποντάρισμα.

Ένα ιδιαίτερα ελκυστικό μενού έχουμε μπροστά μας σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η ιρλανδική Premier Division επιστρέφει στις επάλξεις έπειτα από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και μάλιστα με την πολύ σημαντική αναμέτρηση Ντάνταλκ-Σάμροκ Ρόβερς, που είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 και θα καθορίσει πολλά στο «μέτωπο» της μάχης του τίτλου.

Η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος Σάμροκ Ρόβερς ξεκινά το δεύτερο σκέλος της σεζόν έχοντας ήδη μια διαφορά οκτώ βαθμών από τους διώκτες της. Αν καταφέρει να περάσει νικηφόρα από το Ντάνταλκ, θα φαντάζει απίθανο να ανακοπεί η πορεία της προς την τρίτη σερί πρωτιά. Η οικοδέσποινα, που πριν τη διακοπή σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση, θέλει να κάνει την υπέρβαση και να ζυγώσει το ρετιρέ, ποντάροντας στην αήττητη έδρα της. Σημαντικό είναι και το ντέρμπι του βόρειου Δουβλίνου Μποέμιανς-Σέλμπουρν. Σε τροχιά ανάκαμψης θέλει να μπει η Μποέμιανς, η οποία έχει προβληματίσει στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος, τη στιγμή που η Σέλμπουρν πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Στο Ντέρι Σίτι-Ντροχέντα, η Ντέρι Σίτι θα επιχειρήσει να ξαναβρεί τον καλό εαυτό της κόντρα στην ανεβασμένη Ντροχέντα. Μίνι ντέρμπι του Δουβλίνου είναι και το Σεντ Πάτρικς-Γιού Σι Ντι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πλησιάσουν την τριάδα υποδεχόμενοι την ουραγό Γιού Σι Ντι.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ

Στη 17η στροφή εισέρχεται από σήμερα η λετονική Virsliga. Λεπτές ισορροπίες υπάρχουν στο παιχνίδι Μέτα-Νταουγκάβπιλς. Αμφότερες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να δώσουν τέλος στα αρνητικά σερί πέντε και έξι αγώνων, αντίστοιχα, ώστε να απομακρυνθούν περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια στιγμή αναμετρώνται Άουντα-Σπάρτακς Τζούρμαλα. Σε ανάκτηση της εντός έδρας ισχύος της στοχεύει η Άουντα κόντρα στην απρόβλεπτη Σπάρτακς Τζούρμαλα, που ήταν ανθεκτικότατη στις τελευταίες εξορμήσεις της.

Με δύο αγώνες της κινεζικής Super League ανοίγει η αυλαία της ημέρας. Στην πόλη Ντονγκουάν διασταυρώνουν τα ξίφη τους Σενζέν-Κανγκζού Μάιτι Λάιονς. Να βρεθεί έναν βαθμό μακριά από την κορυφή θα επιδιώξει η Σενζέν, παρότι προέρχεται από την πρώτη ήττα της κόντρα στη Μεϊζού Χάκα, αλλά η Κανγκζού Μάιτι Λάιονς παρέμεινε «άτρωτη» έπειτα από την ισοπαλία με τη Ρονγκτσένγκ. Στο Μεϊζού Χάκα-Γκουοάν Πεκίνου, που διεξάγεται στη Μεϊζού, οι δύο ομάδες έρχονται ανεβασμένες, αφού νίκησαν κέρδισαν Σενζέν και Τιανζίν, αντίστοιχα.

Στην αιγυπτιακή Premier League έχουμε τη «σέντρα» της 22ης αγωνιστικής. Ξεχωρίζει η μονομαχία Ισμαΐλι-Αλ Μοκαβλούν Αλ Αράμπ, η οποία είναι κρίσιμη για τη μάχη της παραμονής. Η Ισμαΐλι αναζητά απάντηση στην ήττα από τη Ζάμαλεκ και ποντάρει στην εντός έδρας δυναμική της για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οριακά πάνω από τη «γραμμή» η Αλ Μοκαβλούν Αλ Αράμπ, έχασε από την Ελ Γκεΐς στην τελευταία υποχρέωσή της. Μοιρασμένο φαντάζει το ματς Κεράμικα Κλεοπάτρα-Φάρκο, με τους φιλοξενούμενους να υπερασπίζονται, πάντως, ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων.

11:30   Σενζέν-Κανγκζού Μάιτι Λάιονς                    Super League Κίνας

14:30   Μεϊζού Χάκα-Γκουοάν Πεκίνου                   Super League Κίνας

18:00   Άουντα-Σπάρτακς Τζούρμαλα                       Virsliga Λετονίας

18:00   Μέτα-Νταουγκάβπιλς                                    Virsliga Λετονίας

20:00   Ισμαΐλι-Αλ Μοκαβλούν Αλ Αράμπ              Premier League Αιγύπτου

20:00   Κεράμικα Κλεοπάτρα-Φάρκο                        Premier League Αιγύπτου

21:45   Μποέμιανς-Σέλμπουρν                                  Premier Division Ιρλανδίας

21:45   Ντάνταλκ-Σάμροκ Ρόβερς                             Premier Division Ιρλανδίας

21:45   Ντέρι Σίτι-Ντροχέντα                                     Premier Division Ιρλανδίας

21:45   Σεντ Πάτρικς-Γιού Σιτι Ντι                            Premier Division Ιρλανδίας