Ντάνταλκ-Σάμροκ Ρόβερς, με το μυαλό στην …Ισλανδία

Reading time2 λ

Στο Ντάνταλκ-Σάμροκ Ρόβερς (30/6/2023) υπάρχουν πολλές εξαιρετικές προσφορές για στοιχημα

Συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα Ιρλανδίας, το οποίο είναι από τα λεγόμενα καλοκαιρινά, καθώς ξεκινάει Μάρτιο και τελειώνει γύρω στον Οκτώβριο. Απόψε γίνονται οι πέντε αγώνες της 22ης αγωνιστικής, με το Ντάνταλκ-Σάμροκ Ρόβερς Προγνωστικά, να κεντρίζουν το ενδιαφέρον για στοιχημα. Η Σάμροκ Ρόβερς, πρωταθλήτρια της χώρας πέρυσι, τα πηγαίνει περίφημα και στο φετινό πρωτάθλημα, αφού είναι πρωτοπόρος, με διαφορά επτά βαθμών από τη δεύτερη θέση. Η Ντάνταλκ είναι τέταρτη, στο -10 από τη σημερινή της αντίπαλο.

ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η Σάμροκ Ρόβερς, όπως και η Ντάνταλκ, έπαιξαν κάποια παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν αργότερα στη σεζόν, λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων. Σήμερα, η Σάμροκ Ρόβερς θα έχει το μυαλό της και στην Ισλανδία, αφού από εκεί θα μάθει τον αντίπαλο της στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Στα Στοιχήματα του αγώνα Ντάνταλκ-Σάμροκ Ρόβερς προσφέρεται ως ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Σάμροκ Ρόβερς, με το διπλό στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ

Στο Σεντ Πάτρικς-Γιου Σι Ντι, αν και πρόκειται για ντέρμπι του Δουβλίνου, η Σεντ Πάτρικς είναι το μεγάλο και ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει τη νίκη. Άλλωστε είναι στη δεύτερη θέση και η αντίπαλός της, ομάδα του πανεπιστημίου, είναι ουραγός. Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το Σέλμπουρν-Ντέρι, δύο ομάδες της «πρώτης ταχύτητας» του βαθμολογικού πίνακα. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Κορκ Σίτι-Ντροχέντα, Σλίγκο Ρόβερς-Μποέμιανς.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ-ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ, ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ

Στις 22:00 διεξάγεται στην Ισλανδία ο τελικός του προκριματικού τουρνουά του Champions League, όπου συμμετείχαν τέσσερις πρωταθλήτριες χώρες. Από το Μπούντουσνοστ-Μπρέινταμπλικ θα προκύψει η τελευταία ομάδα που θα μπει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Μάλιστα, μετά την κλήρωση, θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ιρλανδίας, Σάμροκ Ρόβερς, σε διπλές αναμετρήσεις. Ο σημερινός αγώνας είναι μονός και νοκ άουτ, με την Μπούντουσνοστ να αποκλείει στον μονό ημιτελικό την πρωταθλήτρια Ανδόρας και την Μπρέινταμπλικ την πρωταθλήτρια Σαν Μαρίνο. Πάντως για να μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα, μόνο τυπικά είναι γηπεδούχος η Μπούντουσνοστ, όλο το τουρνουά διεξήχθη στην Ισλανδία και απόψε παίζουν στο γήπεδο της Μπρέινταμπλικ.  

21:45     Κορκ ΣίτιΝτροχέντα     Airtricity Premier Division

21:45     ΝτάνταλκΣάμροκ Ρόβερς           Airtricity Premier Division

21:45     ΣέλμπουρνΝτέρι            Airtricity Premier Division

21:45     Σεντ ΠάτρικςΓιου Σι Ντι               Airtricity Premier Division

21:45     Σλίγκο ΡόβερςΜποέμιανς         Airtricity Premier Division

22:00     Μπούντουσνοστ-Μπρέινταμπλικ           Champions League

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |