Ντιναμό Δρέσδης-Καϊζερσλάουτερν, ώρα ανόδου

Reading time3 λ

Η μεγάλη μάχη της Ντιναμό Δρέσδης με την Καϊζερσλάουτερν δίνει ιδιαίτερο χρώμα στο κουπόνι.

Το σημερινό πρόγραμμα μπορεί αν μην έχει τη γνώριμη λάμψη, αλλά σίγουρα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια, όπως είναι το Ντιναμό Δρέσδης-Καϊζερσλάουτερν, που ξεκινά στις 21:30, με τις δύο ομάδες να μονομαχούν για την τελευταία θέση στη γερμανική 2.Bundesliga της επόμενης σεζόν.

Όλα είναι ανοιχτά απόψε στο «Ρούντολφ Χάρμπιγκ» της Δρέσδης, αφού η Ντιναμό Δρέσδης απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο Καϊζερσλάουτερν το Σάββατο. Ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να αξιοποιήσει την έδρα για να διατηρηθεί στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο, η οικοδέσποινα έχει να πανηγυρίσει νίκη από τις 12 Δεκεμβρίου 2021, όταν είχε κερδίσει στο Άουε. Από σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη προέρχεται η Καϊζεσλάουτερν, η οποία θέλει μετά από μια τετραετία να επιστρέψει στη 2.Bundesliga.

Την ίδια ώρα διεξάγεται και ο πρώτος τελικός των πλέι-άουτ της γαλλικής Ligue 2, στον οποίο αναμετρώνται Βιλεφράνς-Κεβιγί Ρουεν. Η Βιλεφράνς, που τερμάτισε τρίτη στη National, θέλει να χτίσει πάνω στο σερί οκτώ αγώνων δίχως ήττα, στους οποίους κατέγραψε επτά νίκες, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για τον προβιβασμό. Στον αντίποδα, η Κεβιγί Ρουέν, που ήταν 18η στη Ligue 2, έχει κερδίσει μονάχα ένα από τα εννέα εκτός έδρας παιχνίδια της μέσα στο 2022.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ισραήλ, Χαποέλ Μπεέρ Σεβά-Μακάμπι Χάιφα, που διεξάγεται στην Ιερουσαλήμ, κλέβει επίσης την παράσταση. Η πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα κυνηγά το δεύτερο νταμπλ της ιστορίας της. Η Χαποέλ Μπεέρ Σεβά, από την πλευρά της, στοχεύει στο τρίτο τρόπαιό της στον θεσμό κι έχει ως οδηγό την πιο πρόσφατη αναμέτρηση, αυτή της 7ης Μαΐου για το πρωτάθλημα, στην οποία επιβλήθηκε με 1-0.

Δύο αγώνες υπάρχουν σήμερα στη σουηδική Superettan. Το ντέρμπι των ουραγών Έστερσουντ-Έργκριτε ξεχωρίζει, αφού αμφότερες χρειάζονται τη νίκη για να χάσουν από νωρίς το… τρένο της παραμονής. Στο Γιόνσεπινγκ-Σκόβντε, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αντίθετη τροχιά. Βελτιώνεται η Γιόνσεπινγκ, χάνει τον αρχικό ενθουσιασμό η νεοφώτιστη Σκόβντε. Στην αγγλική National League έχουμε τη σύγκρουση Χάλιφαξ-Τσέστερφιλντ για τα πλέι-οφ. Η νικήτρια θα προκριθεί στα ημιτελικά της διαδικασίας, με τη Χάλιφαξ να ποντάρει στην έδρα της, όπου έχει τέσσερις μήνες να ηττηθεί.

20:00   Γιόνσεπινγκ-Σκόβντε                                     Superettan Σουηδίας

20:00   Έστερσουντ-Έργκριτε                                   Superettan Σουηδίας

20:30   Χαποέλ Μπεέρ Σεβά-Μακάμπι Χάιφα          Κύπελλο Ισραήλ

21:30   Βιλεφράνς-Κεβιγί Ρουεν                                Ligue 2 Γαλλίας

21:30   Ντιναμό Δρέσδης-Καϊζερσλάουτερν             2.Bundesliga Γερμανίας

21:45   Χάλιφαξ-Τσέστερφιλντ                                  National League Αγγλίας