Εστουδιάντες-Μπόκα Τζούνιορς (27/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σπουδαίο ματς Εστουδιάντες – Μπόκα Τζούνιορς στην Liga Profesional Argentina με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Estadio Jorge Luis Hirschi» η Εστουδιάντες υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς (27/08/2024, 03:00) σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Liga Profesional Argentina. Η Εστουδιάντες αναζητά αντίδραση έπειτα από κάποια απανωτά αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς θέλει μια ακόμη νίκη προκειμένου να συνεχίσει να σκαρφαλώνει στην κατάταξη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του πρωταθλήματος Αργεντινής σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Εστουδιάντες – Μπόκα Τζούνιορς οι αποδόσεις βρίσκονται σχετικά κοντά μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Εστουδιάντες προσφέρεται στο 2,38** με το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς να φτάνει στο 3,46** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. Η Betsson είναι η επίσημη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ενόψει της αναμέτρησης Εστουδιάντες – Μπόκα Τζούνιορς τα προγνωστικά έχουν φαβορί, αλλά οι τιμές μας προϊδεάζουν για μια μεγάλη μάχη. Άλλωστε, σε τέτοια ματς όπου τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες με τεράστια παράδοση τα στατιστικά ενίοτε μένουν στην άκρη και μιλάει η θέληση και το πάθος για τη νίκη.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Εστουδιάντες και την Μπόκα Τζούνιορς στο πρωτάθλημα Αργεντινής;

  • 44 νίκες η Εστουδιάντες
  • 42 ισοπαλίες
  • 103 νίκες η Μπόκα Τζούνιορς

H Εστουδιάντες έπειτα από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Αργεντινής έχει ρεκόρ 4-3-4 με 13-11 γκολ και 2-2-1 με 7-4 τέρματα εντός έδρας. Προέρχεται από δύο απανωτές ήττες. Στη 10η αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από την Ιντεπεντιέντε και την περασμένη έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Ατλέτικο Τουκουμάν. Σε κανένα από τα δύο ματς δεν έπαιξε καλά και τώρα ψάχνει να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η Μπόκα Τζούνιορς πάει στο ματς με ρεκόρ 4-5-2 και 15-10 γκολ, ενώ εκτός έδρας έχει 1-3-2 με 7-7 τέρματα. Είναι αήττητη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ο στόχος της απέναντι στην Εστουδιάντες είναι να εμφανιστεί βελτιωμένη μακριά από την έδρα της και να προσθέσει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να σκαρφαλώσει κι άλλο στη βαθμολογία ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/8) έπαιξε με την Κρουζέιρο εκτός έδρας κρίσιμο ματς για το Copa Sudamericana. Ηττήθηκε με 2-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, που έπειτα οδηγήθηκε στα πέναλτι κι εκεί έχασε με 5-4 κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Το στοίχημα στην Liga Profesional Αργεντινής αποτελεί σταθερή αξία στο κουπόνι με συναρπαστικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα και δυνατές αναμετρήσεις όπως είναι και το Εστουδιάντες – Μπόκα Τζούνιορς. Οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν τα πάντα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει 2,17** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης Εστουδιάντες – Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό σκέλος έχει διαφορετική βάση. Η Εστουδιάντες αναζητά τρόπο να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια της, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς καλείται να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις δυνάμεις της.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Στο Εστουδιάντες – Μπόκα Τζούνιορς οι πιθανές συνθέσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού, η Εστουδιάντες δεν έχει στο μάξιμουμ τους επιθετικούς Μέντες και Πιάτι και τον χαφ Νέβες ενώ η Μπόκα Τζούνιορς έχει απουσίες στην άμυνα, αλλά αναμένεται να κάνει και ροτέισον.

Πιθανή ενδεκάδα Εστουδιάντες (4-4-2): Μανσίγια – Μέσα, Λόγιο, Ροντρίγκες, Μπενεντέτι – Παλάσιος, Κοσιουμπίνσκι, Πέρες, Σόσα – Χιμένες, Καρίγιο.

Πιθανή ενδεκάδα Μπόκα Τζούνιορς (4-4-2): Μπρέι – Φιγάλ, Ανσελμίνο, Ρόχο, Σαραλέγι – Μπελμόντε, Μιραμόν, Μαρτεγάνι, Σενόν – Σεμπάγιος, Χιμένες.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ