Εστουδιάντες-Σαν Λορέντσο, είναι ακόμη… ζωντανές

Reading time2 λ

Επική «μάχη» αναμένεται στο σπουδαίο ματς της Liga Profesional Αργεντινής με αμέτρητες επιλογές για στοιχημα

Ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Liga Profesional Αργεντινής με μεγάλο ματς στο «Estadio Jorge Luis Hirschi». Εστουδιάντες-Σαν Λορέντσο Προεπισκόπηση αγώνα: η 4η Εστουδιάντες με 35 βαθμούς υποδέχεται την 3η Σαν Λορέντσο που έχει 37. Στο Εστουδιάντες-Σαν Λορέντσο Προβλέψεις έχουμε μάλλον υπέρ της Εστουδιάντες που λογαριάζεται φαβορί για να πάρει τη νίκη. Έτσι, στο Εστουδιάντες-Σαν Λορέντσο οι Αποδόσεις στον άσο είναι 2,18** και την ίδια στιγμή το διπλό βρίσκεται στο 3,71**. Αμφότερες διατηρούν ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου, αν κι όχι πολλές. Η Σαν Λορέντσο βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από τη Ρίβερ Πλέιτ με 21 βαθμούς να απομένουν στο παιχνίδι, ενώ η Εστουδιάντες απέχει 12 από την πρωτοπόρο.

Η ΕΔΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ…

Η γηπεδούχος προέρχεται από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες στο Εστουδιάντες-Σαν Λορέντσο 22/6. Στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε με 1-0 από την Κολόν Σάντα Φε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, ενώ προηγήθηκε το 1-1 με την Μπραγκαντίνο για το Copa Sudamericana. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως προτού χάσει από την Κολόν Σάντα Φε «έτρεξε» σερί 16 αγώνων χωρίς ήττα (11-5-0). Οπότε ένα είναι το στοιχημα για εκείνη στο Εστουδιάντες-Σαν Λορέντσο: Φόρμα! Να επιστρέψει άμεσα στην πρότερη φόρμα της και να αφήσει πίσω της τα δύο τελευταία ματς. Και σ’ αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η έδρα της. Δεν έχει ηττηθεί ως γηπεδούχος από τον περασμένο Φεβρουάριο. Έκτοτε μετράει 7-3-0 ενώ σε έξι ματς κράτησε το μηδέν στην εστία της! Ο συνδυασμός του άσου με Under 2,5 γκολ αυξάνει την τιμή στο 3,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΕ ΠΤΩΣΗ…

Η Σαν Λορέντσο, τώρα, δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της (0-3-2, οι τρεις ισοπαλίες είναι η τρέχουσα φόρμα της) και στα τέσσερα πιο πρόσφατα δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Δύσκολο το στοίχημα ότι θα το καταφέρει στην ισχυρή έδρα που δοκιμάζεται. Αυτή η πτώση στην απόδοσή της συνοδεύτηκε από απουσίες. Επίσης κόντρα στην Εστουδιάντες θα λείψουν παίκτες στους οποίους βασίζεται είτε ως βασικούς είτε ως στελέχη του ροτέισον. Ωστόσο, το στοιχημα της είναι να σηκώσει κεφάλι και να παρουσιαστεί εκ νέου ανταγωνιστική κόντρα σε μια άμεση αντίπαλο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |