Φιορεντίνα-Κρεμονέζε, για τον τελικό

Reading time3 λ

Ο σημαντικός αγώνας Φιορεντίνα-Κρεμονέζε προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα

Απόψε στις 22:00 γίνεται ο επαναληπτικός ημιτελικός του Coppa Italia, Φιορεντίνα-Κρεμονέζε. Στο πρώτο παιχνίδι η Φιορεντίνα είχε κερδίσει με 2-0 στο γήπεδο της Κρεμονέζε. Αυτό το σκορ την καθιστά απόλυτο φαβορί για να δώσει «το παρών» στον τελικό Κυπέλλου. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Βέβαια η Φιορεντίνα ήταν σε ανάλογη θέση πριν μία εβδομάδα, στο Europa Conference League, εκεί που είχε κερδίσει 4-1 εκτός έδρας τη Λεχ Πόζναν και έφτασε να χάνει με 0-3 στην έδρα της κάποια στιγμή. Μένει να φανεί αν μπορεί να πετύχει κάτι ανάλογο η Κρεμονέζε, αν και είναι σαφώς πιο αδύναμη ομάδα από τη Λεχ Πόζναν. Παρόλο που δεν χρειάζεται νίκη για να προκριθεί η Φιορεντίνα, προσφέρεται ως «καυτό» φαβορί για τη νίκη, ο άσος της προσφέρεται σε απόδοση 1,36* στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΕ ΝΕΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ Η ΤΟΤΕΝΑΜ

Στις 22:15 διεξάγεται ένα μεγάλο παιχνίδι, τουλάχιστον βάσει ονομάτων, για το πρωτάθλημα Αγγλίασ, το Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Τότεναμ όχι απλά έχασε έναν αγώνα έξι βαθμών στην έδρα της Νιούκαστλ, το έπαθε με το «βαρύ» 6-1, με το σκορ στο 5-0 από το 21ο λεπτό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο Στελίνι από την θέση του υπηρεσιακού τεχνικού, με τον Ράιαν Μέισον να αναλαμβάνει στη θέση του. Απόψε θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι ελπίδες της Τότεναμ να συμμετάσχει στο επόμενο Champions League έχουν μειωθεί αισθητά, πλέον κινδυνεύει ακόμη και να μην βγει σε κανένα ευρωπαϊκό Κύπελλο για τη νέα σεζόν.

Εκτός αυτού του αγώνα, γίνονται άλλα δύο παιχνίδια στην Premier League, τα Έβερτον-Νιούκαστλ, Σαουθάμπτον-Μπόρνμουθ. Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους, με την Νιούκαστλ να προσπαθεί να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα που θα την οδηγήσει στην επιστροφή της στο Champions League, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια.

Ολοκληρώνεται και η εμβόλιμη αγωνιστική της Primera Division, με τρεις αναμετρήσεις. Στους αγώνες Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη, έχουμε τις Βιγιαρεάλ, Μπιλμπάο να παλεύουν για θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκά Κύπελλα, την Εσπανιόλ που παλεύει για την παραμονή και τη Σεβίλλη που μοιάζει αδιάφορη στη λαλιγκα αυτή την εποχή. Υπάρχει και το Βαλένθια-Βαγιαδολίδ, δύο ομάδες που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Κάτι συνηθισμένο για τη Βαγιαδολίδ, αλλά όχι για την Βαλένθια.

20:30     Βαλένθια-Βαγιαδολίδ   La Liga

20:30     Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ      La Liga

21:45     Έβερτον-Νιούκαστλ       Premier League

21:45     Σαουθάμπτον-Μπόρνμουθ        Premier League

22:00     Φιορεντίνα-Κρεμονέζε Coppa Italia

22:15     Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ          Premier League

23:00     Αθλέτικ ΜπιλμπάοΣεβίλλη       La Liga

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |