Φλαμένγκο-Φλουμινένσε, μίσος και πρόκριση

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε δυνατές αποδόσεις προσφέρονται στο ματς Φλαμένγκο-Φλουμινένσε

Απόψε το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, στις 02:00, γίνεται ο μεγάλος επαναληπτικός του Κυπέλλου Βραζιλίας για τη φάση των «16», το Φλαμένγκο-Φλουμινένσε, το οποίο αποτελεί και ντέρμπι του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, ενώ η ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης είναι πως δεν τίθεται πλεονέκτημα έδρας, πέραν της παρουσίας περισσότερων οπαδών στο εκάστοτε «γηπεδούχο. Τόσο η Φλαμένγκο όσο και η Φλουμινένσε παίζουν στο ιστορικό, αλλά ανανεωμένο «Maracana», ενώ δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Γι’ αυτό και οι νίκες των δύο ομάδων προσφέρονται σε πολύ κοντινές αποδόσεις. Ο άσος στο 2,33*, το διπλό στο 2,82* στην πλατφόρμα της Betsson.

Λίγο νωρίτερα, γίνεται άλλο ένα παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Βραζιλίας, το Σάο Πάολο-Σπορτ Ρεσίφε. Βέβαια, το ενδιαφέρον είναι μικρότερο, αφού τόσο το σκορ του πρώτου αγώνα (νίκη της Σάο Πάολο με 2-0) όσο και η διαφορά κατηγορίας των δύο ομάδων, δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση των γηπεδούχων.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ SERIE B

Απόψε θα γίνει γνωστή και η τελευταία ομάδα που θα υποβιβαστεί από τη Serie B, μετά τη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα μπαράζ Μπρέσια-Κοζέντσα. Η Κοζέντσα έχει κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της με σκορ 1-0 και θα προσπαθήσει να το υπερασπιστεί, ώστε να διατηρηθεί στην κατηγορία και να ρίξει την αντίπαλό της.

Τέλος, σήμερα αρχίζουν και τα play offs στηνEredivisie για ένα «εισιτήριο» με προορισμό το επόμενο Conference League. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές, θα ακολουθήσουν επαναληπτικοί στις έδρες των τωρινών φιλοξενούμενων, με τις νικήτριες από τα ζευγάρια Χέρενφεν-Τβέντε και Ουτρέχτη-Σπάρτα Ρότερνταμ να τίθενται αντιμέτωπες μεταξύ τους στον τελικό για μία θέση στο επόμενο Conference League.

19:45   Χέρενφεν-Τβέντε      Eredivisie

21:30   Μπρέσια-Κοζέντσα  Serie B

22:00   Ουτρέχτη-Σπάρτα Ρότερνταμ         Eredivisie

01:30   Σάο Πάολο-Σπορτ Ρεσίφε   Copa do Brasil

02:00   ΦλαμένγκοΦλουμινένσε     Copa do Brasil

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |