Γαλατάσαραϊ-Ιστανμπούλσπορ, βαρύ παρελθόν

Reading time3 λ

Η μονομαχία της Γαλατάσαραϊ με την Ιστανμπούλσπορ συνοδεύεται από σούπερ προσφορές για ποντάρισμα.

Το εορταστικό πνεύμα δεν έχει σταματήσει την ποδοσφαιρική δράση και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η 15η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig ολοκληρώνεται σήμερα με τέσσερα παιχνίδια, από τα οποία ξεχωρίζει το μίνι ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, Γαλατάσαραϊ-Ιστανμπούλσπορ, που είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 κι έχει σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Με το βλέμμα στην κορυφή, από την οποία απέχει μόλις δύο βαθμούς, η Γαλατάσαραϊ θέλει να επιστρέψει με τρόπο επιτυχή και στο πρωτάθλημα, όπου είχε καταγράψει τρεις νίκες στη σειρά πριν από τη διακοπή. Σε αυτές πρόσθεσε τη δύσκολη επικράτηση επί της Άνκαρα Κετσιορενγκουτσού στο πλαίσιο του Κυπέλλου Τουρκίας. Στον αντίποδα, η Ιστανμπούλσπορ δίνει μάχη για την παραμονή, ευρισκόμενη στην προτελευταία θέση. Έχει χάσει και τα έξι τελευταία παιχνίδια της στη Super Lig, ενώ αποχαιρέτησε και το Κύπελλο, χάνοντας από τη Φενέρμπαχτσε. Χώρια ότι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη Γαλατάσαραϊ εδώ και 19 χρόνια.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ

Τα βλέμματα δεδομένα κατευθύνονται και στην αναμέτρηση Γκαζιαντέπ-Μπεσίκτας. Τα περιθώρια για την όγδοη Μπεσίκτας είναι στενά, έπειτα από την προβληματική εικόνα της πριν τη διακοπή. Η νίκη επί της Σανλιούρφασπορ στο Κύπελλο και μάλιστα με ανατροπή, έδωσε μια ψυχολογική τόνωση στους Αετούς, που ηττήθηκαν στις δύο τελευταίες εξόδους τους. Η Γκαζιαντέπ, βέβαια, είναι αξιόμαχη, ειδικά στην έδρα της, ενώ στην επανέναρξη των υποχρεώσεών της απέκλεισε την Μπολουσπόρ στο Κύπελλο.

Σημαντικό είναι και το Άδανα Ντεμίρσπορ-Φατίχ Καραγκιουμρούκ. Η οικοδέσποινα βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή, αλλά «πληγώθηκε» από την εντός έδρας ήττα από τη Ρίζεσπορ στο Κύπελλο. Αντίθετα, η Φατίχ Καραγκιουμρούκ, που παλεύει να μείνει εκτός επικίνδυνης ζώνης, νίκησε την Ουσάκ στο Κύπελλο. Παίζουν ακόμη Κόνιασπορ-Αλάνιασπορ, με την Κόνιασπορ να επιδιώκει τη μείωση της απόστασης των πέντε βαθμών από την κορυφή, ενώ η Αλάνιασπορ θέλει να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Στην ισραηλινή Ligat Ha Al, σήμερα διεξάγεται το παιχνίδι Μπνέι Σακνίν-Χαποέλ Τελ Αβίβ. Σημαντικό για τις βλέψεις των δύο ομάδων, οι οποίες θέλουν να μπουν στα πλέι-οφ. Η όγδοη Μπνέι Σακνίν, όμως, προέρχεται από ήττα κόντρα στην πρωτοπόρο Μακάμπι Χάιφα, ενώ η Χαποέλ Τελ Αβίβ ήρθε ισόπαλη με τη Χαποέλ Χάιφα.

12:30   Άδανα Ντεμίρσπορ-Φατίχ Καραγκιουμρούκ  Super Lig Τουρκίας

15:00   Γκαζιαντέπ-Μπεσίκτας                                      Super Lig Τουρκίας

15:00   Κόνιασπορ-Αλάνιασπορ                                    Super Lig Τουρκίας

18:00   Γαλατάσαραϊ-Ιστανμπούλσπορ                         Super Lig Τουρκίας

20:15   Μπνέι Σακνίν-Χαποέλ Τελ Αβίβ                        Ligat Ha Al Ισραήλ