Game Time: Έξετερ-Πόρτσμουθ, κόντρα πρόκρισης

Reading time3 λ

Αξιόλογες επιλογές για ποντάρισμα προσφέρει η Betsson στην αναμέτρηση της Έξετερ με την Πόρτσμουθ.

16:00   Ιστ Μπενγκάλ-Μουμπάι Σίτι                 Super League Ινδίας

Η Ιστ Μπενγκάλ περιορίστηκε στην ισοπαλία απέναντι στην Μπενγκαλούρου (1-1) στο ντεμπούτο του Μάριο Ριβέρο στον πάγκο της κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Δεν έχει σπάσει το… ρόδι μετά από 9 αγώνες, ενώ έχει διατηρήσει μόλις 1 φορά ανέπαφη την εστία της.

Η Μουμπάι Σίτι έπεσε θύμα ανατροπής κόντρα στην Οντίσα (2-4), δεχόμενη τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, όμως, παραμένει μόνη στην κορυφή. Απέτυχε να κερδίσει στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες δέχτηκε 8 γκολ, όμως, έχει την καλύτερη επίθεση της Super League.

18:55   Αλ Ιτιχάντ-Αλ Φέιχα                               Pro League Σαουδικής Αραβίας

Η Αλ Ιτιχάντ πέτυχε νίκη… θρίλερ στην έδρα της Αλ Μπατίν (3-2) και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Μετρά 6 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 14 γκολ, ενώ κέρδισε και τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Αλ Φέιχα απώλεσε στο φινάλε τη νίκη στο «άντρο» της Αλ Ετιφάκ (1-1) και πλέον απέχει 5 βαθμούς από την τρίτη θέση. Είναι αήττητη στους 5 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, όμως, πανηγύρισε μονάχα 1 νίκη, ενώ δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκη στις 7 τελευταίες εξόδους της.

19:45   Χέλμοντ Σπορ-Ντόρντρεχτ                    Eerste Divisie Ολλανδίας

Η Χέλμοντ Σπορ απέσπασε ισοπαλία από τον Άγιαξ Β’ (1-1), όμως, παραμένει πολύ χαμηλά στην κατάταξη. Δεν ηττήθηκε στα 3 τελευταία παιχνίδια της, όμως δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς, ενώ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Η Ντόρντρεχτ είδε τη νίκη κόντρα στην Εξέλσιορ να της ξεφεύγει στο τέλος (1-1) κι έτσι εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ αγνοεί τη νίκη στις 10 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, μετρώντας 7 σερί ήττες.

21:30   Έξετερ-Πόρτσμουθ                                 EFL Trophy Αγγλίας

Η Έξετερ πήρε βαθμό στην έδρα της πρωτοπόρου Φόρεστ Γκριν (0-0), όμως, παραμένει εκτός της ζώνης των πλέι-οφ της League Two. Δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, ενώ έχει χάσει και τα 2 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Πόρτσμουθ έμεινε ισόπαλη στο Κέμπριτζ (0-0), στην επιστροφή στη δράση μετά από 23 ημέρες κι έχασε έδαφος στη μάχη της εξάδας της League One. Πάντως, παραμένει αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες της, δίχως να έχει δεχτεί γκολ, ενώ έχει 7 χρόνια να χάσει στο Έξετερ.

21:45   Εδιμβούργο-Έλγκιν                                League Two Σκωτίας

Το Εδιμβούργο παραμένει δίχως δράση από τις 22 Δεκεμβρίου και την εκτός έδρας νίκη επί της Κάουντεμπιθ (2-1). Ταλαιπωρήθηκε από κρούσματα κορωνοϊού, αλλά αν θέλει να παραμείνει στην τετράδα, θα πρέπει να… διαγράψει το σερί 2 ήττων που έχει στην έδρα της.

Η Έλγκιν πέτυχε τεράστια νίκη επί της Φόρφαρ στις καθυστερήσεις (1-0) και πλέον απέχει 10 βαθμούς από την τελευταία θέση. Είναι αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες της, μετρώντας 2 σερί νίκες στις οποίες διατήρησε ανέπαφη την εστία της, όμως, δεν έχει κερδίσει στα 13 τελευταία ματς με την Εδιμβούργο Σίτι.