Game Time: Έουπεν-Άντερλεχτ, πρώτη κόντρα

Reading time3 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα υπάρχουν στην Betsson για τη σύγκρουση της Έουπεν με την Άντερλεχτ.

17:00   Δόξα Κατωκοπιάς-Εθνικός Άχνας        Κύπελλο Κύπρου

Η Δόξα Κατωκοπιάς πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ (0-2) και βρίσκεται στην ένατη θέση του πρωταθλήματος. Θα επιχειρήσει να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα (1-3), ωστόσο δε μοιάζει σε ιδανική κατάσταση, αφού δεν κέρδισε στα 4 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, σημειώνοντας μόλις 1 γκολ.

Ο Εθνικός Άχνας απέσπασε πολύτιμο βαθμό από την ΑΕΚ Λάρνακας (0-0) κι ας παραμένει τελευταίος στην Α’ Κατηγορία. Είναι προφανές ότι έχει αναπτερωθεί το ηθικό του, έπειτα από την επικράτησή επί της Δόξας Κατωκοπιάς, από τον Σεπτέμβριο είχε να μείνει αήττητος σε 2 σερί ματς, ενώ πήρε ισοπαλία στο «Μακάρειο» για το πρωτάθλημα.

18:00   Ανόρθωση-Πάφος                                   Κύπελλο Κύπρου

Η Ανόρθωση συμβιβάστηκε με την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ομόνοια (0-0), όμως διατηρείται στην εξάδα. Έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα πρόκρισης έπειτα από την επικράτηση στην Πάφο στον πρώτο αγώνα (3-1), τη στιγμή που είναι αήττητη στα 8 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Πάφος επικράτησε εκτός έδρας της ΠΑΕΕΚ (2-0) κι εξακολουθεί να βρίσκεται στο τέταρτο σκαλοπάτι. Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο το έργο της μετά την εντός έδρας ήττα στον πρώτο αγώνα, όμως, δεν έχει ηττηθεί στις 5 τελευταίες εξόδους της. Πάντως, έχασε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το πρωτάθλημα (0-1).

19:00   Αβελίνο-Γιούβε Στάμπια                        Serie C Ιταλίας

Η Αβελίνο κέρδισε εκτός έδρας την Ποτέντζα (3-1), ανέβηκε στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου, αλλά απέχει ακόμα 9 βαθμούς από την κορυφή. Συμπλήρωσε 15 αγώνες δίχως ήττα, αλλά παρότι είναι αήττητη στα 11 εντός έδρας ματς της φετινής σεζόν, έχει καταγράψει 4 σερί ισοπαλίες στο «Παρτένιο».

Η Γιούβε Στάμπια πέτυχε σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Φότζια (3-1) και μπήκε στη δεκάδα των πλέι-οφ. Δεν έχει χάσει στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, όμως, δεν είναι εξίσου ικανή μακριά από τη βάση της, όπου μετρά 7 παιχνίδια δίχως νίκη, με απολογισμό μόλις 2 βαθμών.

20:00   Τροφένσε-Πόρτο Β’                                Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Τροφένσε σημείωσε μια σπουδαία νίκη επί της Μπενφίκα Β’ (2-0) και βρέθηκε 7 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Έσπασε το… ρόδι μέσα στο 2022, ωστόσο δε χαρακτηρίζεται από συνέπεια στην έδρα της, όπου δεν έχει πετύχει 2 σερί νίκες φέτος, ενώ συνολικά μετρά 4 επιτυχίες σε 9 αγώνες.

Η Πόρτο Β’ έχασε από τη Νασιονάλ Μαδέιρα (0-2) και υποχωρεί βαθμολογικά. Μοιάζει σε μια μίνι κάμψη, αφού ηττήθηκε και στα 2 τελευταία παιχνίδια της, δίχως να καταφέρει να σκοράρει, ενώ κατάφερε να πάρει το τρίποντο σε μόλις 2 από τις 7 τελευταίες εξορμήσεις της.

21:45   Έουπεν-Άντερλεχτ                                  Κύπελλο Βελγίου

Η Έουπεν πήρε έναν χρήσιμο βαθμό στην έδρα της Σερένγκ (0-0) και παρέμεινε σε απόσταση 4 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν έχει καταφέρει να νικήσει στα 4 ματς μέσα στο νέο έτος, έχει υποστεί 3 σερί ήττες στην έδρα της, αλλά θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον παρθενικό τελικό της ιστορίας της.

Η Άντερλεχτ ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (0-1) και τα όποια όνειρα τίτλου «βυθίστηκαν» οριστικά. Έχει χάσει τα 2 τελευταία παιχνίδια της, έχει πανηγυρίσει μόλις 1 νίκη στους 4 αγώνες της μέσα στο 2022, δεν είχε κερδίσει στο Έουπεν τον Ιούλιο για τον πρωτάθλημα (1-1), αλλά θέλει να αποκτήσει προβάδισμα στην προσπάθεια επιστροφής στον τελικό της διοργάνωσης μετά από 7 χρόνια.