Game Time: Ίπσουιτς-Όξφορντ, με παράδοση

Reading time3 λ

Στην αναμέτρηση της Ίπσουιτς με την Όξφορντ υπάρχουν άκρως ενδιαφέρουσες πτυχές για live στοίχημα.

14:00   Πορτ Βέιλ-Μπράντφορντ                  League Two Αγγλίας

Η Πορτ Βέιλ συνέτριψε την U21 της Λίβερπουλ (5-0) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του EFL Trophy. Βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση, μετρώντας 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε 17 γκολ, είναι ακαταμάχητη στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει και τα 7 τελευταία ματς κι έχει ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή.

Η Μπράντφορντ νίκησε στα πέναλτι στο Σάντερλαντ (1-1 η κανονική διάρκεια), αλλά είχε ήδη αποκλειστεί από το EFL Trophy. Χτίζει αυτοπεποίθηση, όντας αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, δεν έχει ηττηθεί στις 3 τελευταίες εξόδους της και θέλει να πλησιάσει τη ζώνη των πλέι-οφ.

17:00   Ίπσουιτς-Όξφορντ                              League One Αγγλίας

Η Ίπσουιτς κέρδισε στη διαδικασία των πέναλτι την Κόλτσεστερ (0-0 το 90λεπτο) και θα συνεχίσει στο EFL Trophy. Θέλει να πλησιάσει κι άλλο την εξάδα, με «προίκα» την αγωνιστική της άνοδο, αφού έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία σημείωσε 4 νίκες, ενώ μετρά 3 σερί τρίποντα στην έδρα της.

Η Όξφορντ περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Μπρίστολ Ρόβερς (2-2) στο πλαίσιο του FA Cup. Αήττητη στα 5 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, έχει καταγράψει 3 σερί νίκες στη League One, όπου βρίσκεται στη ζώνη των πλέι-οφ, ενώ δεν έχει δεχτεί καν γκολ από την Ίπσουιτς εδώ και 22 χρόνια.

18:00   Λιβερία-Νιγηρία                                Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Λιβερία ηττήθηκε στο Πράσινο Ακρωτήριο (0-1) και αποχαιρέτησε τις ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Μετρά 3 διαδοχικές ήττες, ενώ έχει σημειώσει όλα κι όλα 2 γκολ σε αυτό το γκρουπ, ενώ δεν έχει το αβαντάζ έδρας, αφού το ματς διεξάγεται στην Ταγγέρη του Μαρόκου.

Η Νιγηρία επιβλήθηκε της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας στο ουδέτερο Καμερούν (2-0) και παραμένει στην κορυφή του τρίτου ομίλου. Θέλει το τρίποντο για να παραμείνει σε θέση ισχύος για την πρόκριση, έχει μόλις 1 ήττα στα 11 τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ενώ δεν έχει χάσει από τη Λιβερία από το 2000, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

21:00   Γκουαρανί-Αβαΐ                                 Serie B Βραζιλίας

Η Γκουαρανί σημείωσε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μπραζίλ Ντε Πελότας (1-0) και παραμένει σε τροχιά ανόδου. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της να πατήσει στην τετράδα και ποντάρει στο γεγονός ότι είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες διατήρησε 3 φορές ανέπαφη την εστία της.

Η Αβαΐ διέσωσε την ισοπαλία κόντρα στην Αλαγκοάνο (1-1) και διατηρείται στην τρίτη θέση. Βέβαια, δε μοιάζει σε ιδανική κατάσταση, αφού –αν και δεν έχει ηττηθεί στα 3 τελευταία ματς- έχει σημειώσει μόλις 1 νίκη, ενώ έχασε από την Γκουαρανί στο εντός έδρας ματς του Αυγούστου (0-1).

21:30   Λας Πάλμας-Σαραγόσα                     Segunda Division Ισπανίας

Η Λας Πάλμας απέσπασε ισοπαλία στο Οβιέδο (1-1), αλλά υποχώρησε στην τέταρτη θέση. Βέβαια, παραμένει σε απόσταση αναπνοής από το δεύτερο σκαλοπάτι, είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς, στα οποία πέτυχε 3 νίκες, ενώ δεν έχει ηττηθεί στο σπίτι της φέτος, μετρώντας μάλιστα 5 διαδοχικές νίκες.

Η Σαραγόσα πέτυχε μια σημαντική νίκη επί της Σπόρτινγκ Χιχόν (2-0) και συνεχίζει τη βαθμολογική της ανάκαμψη. Χωρίς ήττα εδώ και 12 αγωνιστικές, αλλά πλέον έχει ξεφύγει από την… κατάρα των ισοπαλιών, μετρώντας 2 σερί επιτυχίες, ενώ είναι αήττητη στις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές.