Game Time: ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, ελπίδα τίτλου

Reading time3 λ

Στη μάχη του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση, η Betsson έχει δημιουργήσει πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα.

17:00   Ντομζάλε-Ολίμπια Λιουμπλιάνας                     Prva Liga Σλοβενίας

Η Ντομζάλε «διέσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ταμπόρ Σεζάνα (1-1) και τώρα έχει ευκαιρία να ξεφύγει περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, δεν έχει αποκτήσει αξιοπιστία στην έδρα της, όπου μετρά μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια στο «Σπόρτνι Παρκ».

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας έκαμψε την αντίσταση της Μάριμπορ (1-0) και βρίσκεται γερά στο κόλπο του τίτλου. Μπορεί να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με όπλο το σερί των 3 νικών στο πρωτάθλημα, κατά το οποίο διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

17:30   Βαρζίμ-Φαρένσε                                                 Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Βαρζίμ κατάφερε στο φινάλε να πάρει ισοπαλία από τη Λεϊσόες (1-1), όμως, διατηρείται στη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στους 4 τελευταίους αγώνες, ωστόσο δεν έχει ηττηθεί στις 3 εντός έδρας αναμετρήσεις της μέσα στο 2022.

Η Φαρένσε περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Ακαντέμικα Βιζέου (1-1), παίζοντας με παίκτη λιγότερο για 53 λεπτά. Επιδιώκει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο έχει υποστεί 3 διαδοχικές ήττες μακριά από τη βάση της, στις οποίες δέχτηκε 8 γκολ.

18:00   ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση                                            Α’ Κατηγορία Κύπρου

Ο ΑΠΟΕΛ επιβλήθηκε της ΑΕΚ Λάρνακας (1-0), σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση και επιδιώκει να μειώσει στους 6 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή. Διατηρεί ένα εντυπωσιακό σερί 5 νικών σε όλες τις διοργανώσεις, συνολικά είναι αήττητος στα 17 τελευταία ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου, ενώ δεν έχασε στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Ανόρθωση κέρδισε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (3-1), ουσιαστικά σιγούρεψε τη θέση της στην εξάδα και τώρα θέλει να βρεθεί στο δεύτερο σκαλοπάτι. Μετρά 2 σερί επιτυχίες, δεν έχει γνωρίσει την ήττα στους 12 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, ενώ είναι αήττητη στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ

19:40   Αλ Χιλάλ-Αλ Σαμπάμπ                                      Pro League Σαουδικής Αραβίας

Η Αλ Χιλάλ γνώρισε τη συντριβή από την Αλ Αχλί (0-4) στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με συνέπεια να λυθεί η συνεργασία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Με νέο προπονητή τον Αργεντινό Ραμόν Ντίας θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί 4 αγώνων που διατηρεί στο πρωτάθλημα, ώστε να πλησιάσει την πρώτη δυάδα.

Η Αλ Σαμπάμπ επικράτησε της Νταμάκ (2-1), παραμένει δεύτερη και θα επιχειρήσει να μειώσει την απόσταση των 7 βαθμών από την κορυφή. Κέρδισε τους 2 τελευταίους αγώνες, είναι αήττητη στα 17 τελευταία παιχνίδια της Pro League, ενώ δεν έχασε στις 7 τελευταίες εξορμήσεις της.

20:00   Ακαντέμικα Κλιντσένι-Φαρούλ Κονστάντζα   Liga I Ρουμανίας

Η Ακαντέμικα Κλιντσένι έχασε εκτός έδρας από την Μποτοσάνι (0-2) κι εξακολουθεί να είναι ουραγός του πρωταθλήματος. Μετρά 5 διαδοχικές ήττες, συνολικά έχει 6 ματς να γευτεί τη χαρά της νίκης, ενώ δεν έχει σκοράρει καν στις 3 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Φαρούλ Κονστάντζα πέτυχε άνετη νίκη επί της Βολουντάρι και παραμένει στην προνομιούχο εξάδα. Έχει, πάντως, μεταπτώσεις μέσα στο 2022, με απολογισμό μόλις 2 νικών σε 4 αγώνες, αλλά έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.