Game Time: Αρχή με μάχη Τσέλιε-Μάριμπορ

Reading time2 λ

Η κόντρα της Τσέλιε με τη Μάριμπορ, δύο εκ των διεκδικητριών του τίτλου, ξεχωρίζει στο κουπόνι.

15:00   Λεβάντια Ταλλίν-Νόμε Κάλιου       Meistriliiga Εσθονίας

Η Λεβάντια ήρθε ισόπαλη με την Σεντ Τζόζεφς στο Γιβραλτάρ (1-1), όμως, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League. Θέλει να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της στη μάχη του τίτλου, όντας αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

Η Νόμε Κάλιου θριάμβευσε επί της Τούλεβικ (5-1), όμως, απέχει 14 βαθμούς από την κορυφή. Ηττήθηκε σε μόλις 1 από τα 7 τελευταία ματς, στα οποία κατέγραψε 4 νίκες, όμως απέτυχε να κερδίσει στα 4 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Λεβάντια Ταλλίν.

18:00   Μποέμιανς-Λόνγκφορντ       Premier Division Ιρλανδίας

Η Μποέμιανς επικράτησε εύκολα της Στιάρναν (3-0) και συνεχίζει στο UEFA Europa Conference League. Επιβεβαίωσε εκ νέου την εντός έδρας ικανότητά της, αφού μετρά 7 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις ως οικοδέσποινα.

Η Λόνγκφορντ απέσπασε έναν βαθμό από την Ντροχέντα (1-1), ωστόσο παραμένει ουραγός του πρωταθλήματος. Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και 19 αγωνιστικές, ενώ δεν έχει κερδίσει στο Δουβλίνο εδώ και 15 χρόνια.

20:45   Βιτέμπσκ-Νέμαν Γκρόντνο  Premier League Λευκορωσίας

Η Βιτέμπσκ κατάφερε να αναχαιτίσει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (0-0) και παραμένει στο μέσο της κατάταξης. Βέβαια, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος, αλλά διατηρεί το αήττητο της έδρας στα 8 ως τώρα παιχνίδια.

Η Νέμαν Γκρόντνο απέσπασε στο φινάλε την ισοπαλία από την Τορπέντο Ζόντινο (1-1), όμως συνεχίζει να φλερτάρει με την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει νίκη στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, αλλά είναι αήττητη στις 5 τελευταίες συναντήσεις με τη Βιτέμπσκ.

21:00   Μινεσότα Γιουνάιτεντ-Σιάτλ Σάουντερς    MLS

Η Μινεσότα Γιουνάιτεντ έχασε στο Κολοράντο (0-2) κι αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 8 αγώνων. Ωστόσο, δεν έχει ηττηθεί στα 4 τελευταία ματς στην έδρα της, πανηγυρίζοντας 3 νίκες, στις οποίες δε δέχτηκε γκολ.

Οι Σιάτλ Σάουντερς κέρδισαν το Χιούστον (2-0) και παραμένουν στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας. Είναι αήττητοι στις 13 μέχρι τώρα φετινές αναμετρήσεις τους, έχουν κερδίσει στις 3 από τις 5 εξόδους τους, ενώ δεν έχουν χάσει ποτέ από τη Μινεσότα Γιουνάιτεντ.

21:15   Τσέλιε-Μάριμπορ     1.SNL Σλοβενίας

Η Τσέλιε απέφυγε την τελευταία αγωνιστική τις περιπέτειες, όμως φέτος είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου. Έχει προχωρήσει σε πολλές μετεγγραφές, αλλά χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, όπως έδειξαν τα φιλικά, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Στο τελευταίο έχασε από τη Λοκομοτίβ Μόσχας (0-1).

Η Μάριμπορ, η οποία στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή μετά από μια διετία, κέρδισε την Ουραρτού στην Αρμενία (1-0) και προκρίθηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Ιδιαίτερα θετικό το πρόσημο της, ως τώρα, τόσο ανασταλτικά, όσο και παραγωγικά.