Game Time: Βάρναμο-Γιόνσεπινγκ, ώρα κορυφής

Reading time3 λ

Σπουδαία η αναμέτρηση της Βάρναμο με τη Γιόνσεπινγκ, στην οποία υπάρχουν ευκαιρίες για ποντάρισμα.

17:30   Μπάτσκα Τόπολα-Νάπρεντακ                   Super Liga Σερβίας

Η Μπάτσκα Τόπολα απέσπασε ισοπαλία από την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (0-0) και συνεχίζει τις υψηλές βαθμολογικές πτήσεις. Μπορεί να βρεθεί προσωρινά στην κορυφή, είναι αήττητη στα 2 τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν έχει χάσει στα 4 εντός έδρας ματς, στα οποία σημειώσε 12 γκολ.

Η Νάπρεντακ επιβλήθηκε της Ράντνικ Σουρντούλιτσα (1-0) και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση. Προέρχεται από 2 σερί νίκες, στις οποίες δε δέχτηκε γκολ, όμως, έχασε και στις 3 φετινές εξόδους της, δεχόμενη 8 τέρματα.

18:30   Ντιναμό Μπατούμι-Λοκομοτίβ Τιφλίδας  Erovnuli Liga Γεωργίας

Η Ντιναμό Μπατούμι περιορίστηκε στην ισοπαλία κόντρα στη Σαμπούρταλο (1-1), αλλά παραμένει μόνη στην κορυφή. Φάνηκε κάπως επηρεασμένη από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά είναι αήττητη εδώ και 8 αγωνιστικές, ενώ δεν έχει ηττηθεί στα 11 μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια.

Η Λοκομοτίβ Τιφλίδας ηττήθηκε από τη Σαμτρέντια (0-1) και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην τρίτη θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη. Εμφανίζει μεταπτώσεις, με μόλις 1 νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες, όμως, φέτος είναι αήττητη στις 2 συναντήσεις με την Ντιναμό Μπατούμι.

20:00   Βάρναμο-Γιόνσεπινγκ                                 Superettan Σουηδίας

Η Βάρναμο έφυγε ηττημένη από την έδρα της Έστερ (0-2) και υποχώρησε από την κορυφή. Βέβαια, έχει την ευκαιρία να πατήσει ξανά εκεί, ποντάροντας στην ισχύ του άντρου της, όπου είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς, δεχόμενη μονάχα 1 γκολ.

Η Γιόνσεπινγκ έκαμψε την αντίσταση της Φάλκενμπεργκ (2-1) και οι ελπίδες για την απευθείας άνοδο ζωντάνεψαν. Απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή, έχοντας 2 αγώνες λιγότερους, μετρά 3 σερί νίκες, ενώ δεν έχει χάσει στο Βάρναμο από το 2014.

20:15   Αλ Αράμπι-Αλ Ντουχάιλ                             Stars League Κατάρ

Η Αλ Αράμπι ξεκίνησε επιτυχημένα το πρωτάθλημα, με σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία επί της Αλ Ουάκρα (1-0). Συγκρότημα με αρκετά αστέρια, όπως ο Ισλανδός χαφ Γκούναρσον και ο Τυνήσιος φορ Μσακνί, θα επιχειρήσει φέτος να αποδειχθεί πιο αξιόπιστη στο γήπεδό της.

Η Αλ Ντουχάιλ συνέτριψε εκτός έδρας την Αλ Κχορ (4-1) και φαντάζει έτοιμη να διεκδικήσει εκ νέου τα σκήπτρα. Με ηγέτη τον Βέλγο αμυντικό Αλντερβάιρελντ και «μπόμπερ» τον Κενυάτη φορ Ολουνγκά, θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί μακριά από τη βάση της, που κρατά από τον Γενάρη.

20:30   Αλ Φαϊσάλι-Αλ Φέιχα                                 Pro League Σαουδικής Αραβίας

Η Αλ Φαϊσάλι έχασε από την Νταμάκ (0-2) και το καλό της ξεκίνημα μοιάζει να εξατμίζεται. Προέρχεται από 2 σερί ήττες, ενώ σε κανένα από τα 4 μέχρι τώρα παιχνίδια της δεν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Η Αλ Φέιχα κέρδισε εκτός έδρας την Αλ Τάι (3-1) και τώρα μπορεί να βρεθεί στην κορυφή. Αήττητη στους 3 πρώτους αγώνες της, όμως, δεν έχει διόλου καλή παράδοση στην Αλ Μαζμαάχ.