Game Time: Βάρτα-Σλασκ, στόχος η ανάκαμψη

Reading time2 λ

Στην κόντρα της Βάρτα Πόζναν με τη Σλασκ Βρότσλαβ η Betsson διαθέτει πληθώρα επιλογών για στοίχημα.

19:00   Βάρτα Πόζναν-Σλασκ Βρότσλαβ                    Ekstraklasa Ρουμανίας

Η Βάρτα Πόζναν απώλεσε στις καθυστερήσεις τη νίκη κόντρα στη Βίσλα Κρακοβίας (1-1) και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στα 3 παιχνίδια με τον Νταβίντ Σούλτσεκ στον πάγκο, ενώ αγνοεί του τρίποντο στα 9 φετινά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Η Σλασκ Βρότσλαβ ηττήθηκε εύκολα από την Γκόρνικ Ζάμπρζε (1-3) και η απόστασή της από την πρώτη τριάδα αυξήθηκε. Έχει κερδίσει μόλις 1 από τους 5 τελευταίους αγώνες της, ενώ έχασε και στις 3 τελευταίες εξόδους της, δεχόμενη 9 τέρματα.

20:00   Βέχεν Βισμπάτεν-Χάλεσερ                              3.Liga Γερμανίας

Η Βέχεν Βισμπάτεν ήταν άτυχη στο Μανχάιμ, αφού ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ στο φινάλε (1-1). Παραμένει στα μισά της κατάταξης, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ απέτυχε να κερδίσει στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Χάλεσερ περιορίστηκε στην ισοπαλία με τους Βίρτζμπουγκερ Κίκερς (1-1) και δεν έχει αποκτήσει μεγάλη απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν κατάφερε να νικήσει στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ παραμένει δίχως τρίποντο στις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

20:30   Ντιναμό Βουκουρεστίου-Τσίντια Ταργκόβιστε     Liga I Ρουμανίας

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου έχασε από την Ακαντέμικα Κλιντσένι (0-1) κι εξακολουθεί να βρίσκεται μια ανάσα από το βυθό της βαθμολογίας. Συμπλήρωσε 15 αγωνιστικές δίχως νίκη, στις οποίες συγκέντρωσε μόλις 3 βαθμούς, ενώ «βραχνάς» είναι η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η Τσίντια Ταργκόβιστε ηττήθηκε στην έδρα της από την πρωτοπόρο Κλουζ (0-1) και πολύ δύσκολα θα βγει από την ζώνη των πλέι-άουτ. Δίχως νίκη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, ωστόσο είναι αήττητη στις 5 τελευταίες εξόδους της, στις οποίες διατήρησε, μάλιστα, ανέπαφη την εστία της.

21:45   Τουλούζ-Ροντέζ                                                 Ligue 2 Γαλλίας

Η Τουλούζ έφυγε με άδεια χέρια από τη Νιόρ (1-2), αλλά διατηρείται στην πρώτη θέση. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της στα 9 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, αλλά συνολικά δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, αφού κέρδισε μόλις 1 από τους 5 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος.

Η Ροντέζ πέτυχε σημαντική νίκη επί της Νιμ (1-0) και παραμένει στο κυνήγι της πεντάδας. Έχει καταγράψει 4 νίκες και μόλις 1 ήττα στην τελευταία 5άδα παιχνιδιών, στα οποία δέχτηκε μονάχα 1 γκολ, ενώ έχει πανηγυρίσει ήδη 4 τρίποντα στις 9 εκτός έδρας εξορμήσεις της.