Game Time: Γουίγκαν-Κρου, κλάση και παρελθόν

Reading time3 λ

Εντυπωσιακές προσφορές για ποντάρισμα είναι διαθέσιμες στην Betsson για το ματς της Γουίγκαν με την Κρου.

21:45   Γουίγκαν-Κρου                                 League One Αγγλίας

Η Γουίγκαν πήρε μια σπουδαία νίκη επί της Τσάρλτον (2-1), αν και αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα. Θέλει να πλησιάσει την κορυφή, από την οποία απέχει 9 βαθμούς έχοντας 3 αγώνες λιγότερους, άφησε πίσω την κάμψη των 3 παιχνιδιών δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ είναι αήττητη στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Κρου υπέστη ακόμα μια βαριά ήττα, στο Άκρινγκτον (1-4) και διατηρείται στην επικίνδυνη ζώνη. Βρίσκεται σε βαθύ αγωνιστικό τέλμα, αφού έχει χάσει και στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες δέχτηκε 12 γκολ, ενώ αγνοεί τη νίκη στο Γουίγκαν εδώ και 18 χρόνια.

21:45   Λίνκολν-Ντόνκαστερ                       League One Αγγλίας

Η Λίνκολν απώλεσε στο φινάλε το τρίποντο απέναντι στη Γουίκομ (1-1) και δεν καταφέρνει να απομακρυνθεί επαρκώς από την επικίνδυνη ζώνη. Πάντως, δεν ηττήθηκε στα 2 τελευταία ματς, αλλά εξακολουθεί να στερείται σταθερότητας, ειδικά εντός έδρας, όπου μετρά μόλις 2 νίκες στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις.

Η Ντόνκαστερ συνετρίβη στο Πόρτσμουθ (0-4) κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Λιγοστές είναι οι εκλάμψεις της, αφού έχει πανηγυρίσει μόλις 3 νίκες στους 15 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, στους οποίους υπέστη 12 ήττες. Με τη Λίνκολν, όμως, είναι αήττητη από το 2004, ανεξαρτήτως έδρας.

21:45   Μπέρτον-Μπόλτον                           League One Αγγλίας

Η Μπέρτον έχασε ευκαιρία απέναντι στην Κέμπριτζ (2-2), αφού προηγήθηκε δύο φορές. Δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει τη διαφορά των 13 βαθμών από την εξάδα, ειδικά από την στιγμή που έχει καταγράψει μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία ματς, ενώ δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Μπόλτον πέρασε νικηφόρα από το Όξφορντ (3-2) και μείωσε στους 8 πόντους την απόστασή της από τη ζώνη των πλέι-οφ. Βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση τον τελευταίο μήνα, αφού είναι αήττητη στους 7 τελευταίους αγώνες, στους οποίους έχει σημειώσει 6 νίκες. Την Μπέρτον, πάντως, δεν την έχει νικήσει ποτέ.

21:45   Έξετερ-Χάρογκεϊτ Τάουν               League Two Αγγλίας

Η Έξετερ κέρδισε στο Μπράντφορντ (1-0) και απέχει πλέον μόλις 2 βαθμούς από την προνομιούχο πρώτη τριάδα. Έχει «ζωντανέψει» για τα καλά, αφού όχι μόνο δεν έχει ηττηθεί στα 6 τελευταία ματς, αλλά έχει καταγράψει 5 νίκες. Διόρθωσε και τις εντός έδρας επιδόσεις της, αφού είναι αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, δίχως να έχει δεχτεί γκολ.

Η Χάρογκεϊτ Τάουν ήρθε ισόπαλη στο… θρίλερ του Ρότσντεϊλ (3-3), αφού «πέταξε» προβάδισμα δύο τερμάτων. Βρέθηκε στο δεύτερο μισό της κατάταξης, εξακολουθεί να εμφανίζει σκαμπανεβάσματα, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις 4 τελευταίες εξορμήσεις της. Στο μικρό παρελθόν των 3 αγώνων με την Έξετερ, όμως, είναι αήττητη.

21:45   Χάρτλπουλ-Τρανμίρ                        League Two Αγγλίας

Η Χάρτλπουλ πανηγύρισε μια σπουδαία επιτυχία στο Κρόουλι (1-0) και πλέον βρίσκεται 11 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Συμπλήρωσε ένα σερί 5 παιχνιδιών δίχως ήττα στο πρωτάθλημα, με νικηφόρες τις 2 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ παραμένει αήττητη στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Τρανμίρ έχασε στο φινάλε στο Γουόλσολ (0-1), ωστόσο διατηρείται στη δεύτερη θέση. Όμως, έχει χάσει την αγωνιστική της συνέπεια εσχάτως, αφού έχει κερδίσει μόλις 2 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της, αλλά είναι ανθεκτική μακριά από τη βάση της, όπως φανερώνουν οι 2 ήττες στις 11 τελευταίες υποχρεώσεις. Χώρια ότι είναι αήττητη στο Χάρτλπουλ από το 2009.