Game Time: Γουίγκαν-Σάτον, έπαθλο ο τελικός

Reading time3 λ

Ο ημιτελικός του EFL Trophy ανάμεσα στη Γουίγκαν και τη Σάτον Γιουνάιτεντ δίνει χρώμα στο κουπόνι.

19:45   Αλ Χιλάλ-Αλ Ιτιχάντ                        Pro League Σαουδικής Αραβίας

Η Αλ Χιλάλ πέτυχε θρίαμβο στο εκτός έδρας ντέρμπι του Ριάντ με την Αλ Νασρ (4-0) και συνεχίζει τον… καλπασμό της. Μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Ραμόν Ντίας στον πάγκο, στις οποίες σημείωσε 13 γκολ, ενώ δέχτηκε μονάχα 1.

Η Αλ Ιτιχάντ επικράτησε της Νταμάκ (2-1) και διατηρείται στην πρώτη θέση με διαφορά 10 βαθμών από τους διώκτες της. Αήττητη στα 13 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει ηττηθεί στις 9 τελευταίες εξόδους της, στις οποίες σημείωσε 7 νίκες.

21:45   Ίπσουιτς-Λίνκολν                             League One Αγγλίας

Η Ίπσουιτς έχει αποκτήσει ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι-οφ, πραγματοποιώντας ένα σπουδαίο «ντεμαράζ» το τελευταίο διάστημα. Όπλο της έχει αποδειχθεί η έδρα, αφού επί των ημερών του Κίραν Μακ Κένα διατηρεί ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, με απολογισμό 5 νίκες.

Η Λίνκολν δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει βαθμολογική ασφάλεια. Παραμένει ασταθής, έχει ηττηθεί στις 2 τελευταίες εξορμήσεις της, ενώ απέτυχε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς.

21:45   Πλίμουθ-Γουίμπλεντον                    League One Αγγλίας

Η Πλίμουθ έχει θέσει γερή υποψηφιότητα για να παίξει στα πλέι-οφ, παρά την κάμψη που εμφάνισε εσχάτως. Βέβαια, δεν αποτελεί υπόδειγμα αξιοπιστίας στο γήπεδό της, όπου έχει πανηγυρίσει μονάχα 2 νίκες στους 6 τελευταίους αγώνες της.

Η Γουίμπλεντον συνεχίζει το… φλερτ με τον υποβιβασμό, αφού εδώ και μεγάλο διάστημα προβληματίζει. Ειδικά μακριά από τη βάση της παρουσιάζεται αδύναμη, έχει συμπληρώσει 8 αγώνες δίχως τρίποντο, με τους 6 να σημαδεύονται από ήττες.

21:45   Έξετερ-Σουίντον                              League Two Αγγλίας

Η Έξετερ βρίσκεται γερά στο κόλπο της απευθείας ανόδου, αφού μέσα στο 2022 τα καταφέρνει περίφημα. Ειδικά στο σπίτι της, διαθέτει… πυγμή, αφού δεν έχει χάσει στις 4 τελευταίες υποχρεώσεις της, στις 3 εκ των οποίων δε δέχτηκε γκολ.

Η Σουίντον διεκδικεί σταθερά τις πιθανότητές της για τα πλέι-οφ. Δε λείπουν, όμως, τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, όμως, είναι η κορυφαία ομάδα σε εκτός έδρας συγκομιδή, έχοντας σημειώσει ήδη 9 νίκες σε 16 αγώνες.

21:45   Γουίγκαν-Σάτον Γιουνάιτεντ           EFL Trophy Αγγλίας

Η Γουίγκαν θέλει να φανεί συνεπής στο ραντεβού της με τον τελικό της διοργάνωσης, στον οποίο θέλει να αγωνιστεί για τρίτη φορά στην ιστορία της. Μόλις 1 ήττα υπέστη στο δρόμο για την τετράδα, ενώ δεν έχασε στους 3 εντός έδρας αγώνες, στους οποίους δε δέχτηκε καν γκολ.

Η Σάτον Γιουνάιτεντ βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη στιγμή της επαγγελματικής ιστορίας της. Η διαδρομή της ως τα ημιτελικά είναι άπταιστη, αφού πέτυχε 5 νίκες σε 6 αναμετρήσεις, παραβιάστηκε μόλις 1 φορά η εστία, ενώ στη μοναδική της έξοδο, κέρδισε στο Πόρτσμουθ.