Game Time: Ευκαιρίες στο Φουλάντ-Περσέπολις

Reading time2 λ

Η φόρμα της Περσέπολις μετρά στο ματς με τη Φουλάντ, στο οποίο υπάρχουν ευκαιρίες για ποντάρισμα.

17:00   Πορτ-Κίτσι    Champions League Ασίας

Η ταϊλανδέζικη Πορτ δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ιαπωνική Τσερέζο Οσάκα (0-3) και οι ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση μοιάζουν λιγοστές. Βέβαια έχει αποδειχθεί μαχητική, παίζοντας σε γνώριμο περιβάλλον στην Μπουριράμ, αν και στο πρώτο ματς στις 24 Ιουνίου γνώρισε την ήττα (0-2).

Η Κίτσι από το Χονγκ Κονγκ επιβλήθηκε της κινέζικης Γκουανγκζού (1-0) και συνεχίζει να κυνηγά την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά του ομίλου. Διαθέτει επιθετική συνέπεια, χάρη στο φορ Νταμιάνοβιτς (έχει σημειώσει τα 4 από τα 5 τέρματα της ομάδας του), ενώ έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στους 3 από τους 4 αγώνες του γκρουπ.

18:45   ΜόσταΣπάρτακ Τρνάβα     UEFA Europa Conference League

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η μαλτέζικη Μόστα θα εμφανιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έστω και από σπόντα (δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής η πρωταθλήτρια Χάμρουν Σπάρτανς και η Σλιέμα). Απώλεσε τον πρώτο σκόρερ της, Κράλιεβιτς, ενώ υστέρησε στα μέχρι τώρα φιλικά της, χάνοντας στο τελευταίο από την Μπιρκιρκάρα (0-1)

Η Σπάρτακ Τρνάβα τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα Σλοβακίας, αλλά θέλει επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου. Δίχως να έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά, φάνηκε να ψάχνεται στα τελευταία φιλικά και ειδικά στο τελευταίο με την Πούκας Ακαντέμια (0-2). Πάντως, είναι αήττητη σε 8 αναμετρήσεις με μαλτέζικες ομάδες.

19:00   Ελσίνκι-Μπουντούτσνοστ    UEFA Champions League

Η Ελσίνκι νίκησε και στο ντέρμπι με τη ΧΙΦΚ (1-0), παραμένει πρώτη και αήττητη στο φινλανδικό πρωτάθλημα, με διαφορά 9 βαθμών από τους διώκτες της. Μετρά 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι αήττητη στα 3 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η Μπουντούτσνοστ κατέκτησε με διαφορά 28 βαθμών το πρωτάθλημα Μαυροβουνίου και ψάχνει επιτέλους μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Δίχως να έχει προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές στο δυναμικό της, έδειξε να βρίσκει ρυθμό στα τελευταία δύσκολα φιλικά ματς. Στο τελευταίο τεστ νίκησε τη Ραντνίτσκι (2-1).

20:05   Φουλάντ-Περσέπολις           Pro League Ιράν

Η Φουλάντ ηττήθηκε από τη Μες Ρασαφτζάν (1-2) και οι ελπίδες της για την τρίτη θέση μάλλον εξατμίστηκαν. Μετρά μόλις 1 νίκη στους 6 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, όμως, παραμένει αήττητη εντός έδρας από το Νοέμβριο του 2019.

Η πρωτοπόρος Περσέπολις έκαμψε την αντίσταση της Γκολ Γκοχάρ (3-1) και διατηρεί τη διαφορά 2 βαθμών από τη Σεπαχάν. Μετρά 4 διαδοχικές νίκες, συμπλήρωσε 15 αγωνιστικές δίχως ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ κέρδισε και στα 3 τελευταία ματς τη Φουλάντ, ανεξαρτήτως έδρας.

21:00   Λίβερπουλ-Μοντεβιδέο Γουόντερερς         Apertura Ουρουγουάης

Η Λίβερπουλ απέσπασε βαθμό από την Μπόστον Ρίβερ (1-1) και παρότι βρίσκεται στην τέταρτη θέση, απέχει μόλις 1 βαθμό από την κορυφή. Όπλο της η έδρα, στην οποία είναι αήττητη μέσα στο 2021.

Η Μοντεβιδέο Γουόντερερς έκαμψαν δύσκολα την αντίσταση της Σερίτο (1-0) ανέβηκε στο έβδομο σκαλοπάτι και τη χωρίζει ένα τρίποντο από την πρώτη θέση. Ωστόσο, έχει κερδίσει σε μόλις 2 από τις 14 εξόδους της εντός του 2021.