Game Time: Ζουβεντούδε-Γκοϊάς, αναγκαία νίκη

Reading time3 λ

Μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα υπάρχουν στη Betsson για το παιχνίδι της Ζουβεντούδε με την Γκοϊάς.

16:00   Σεϊναγιόεν-Ίλβες                                Veikkausliga Φινλανδίας

Η Σεϊναγιόεν πήρε σπουδαία πρόκριση επί της Φλόρα Ταλίν στην παράταση (4-2) και συνεχίζει στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League. Αποδείχθηκε ότι η νίκη επί της Χόνκα (3-2) τόνωσε το ηθικό της, ποντάρει στην έδρα, όπου έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 6 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ίλβες ηττήθηκε εντός έδρας από την Ούλου (0-2) και διατηρείται με… νύχια και δόντια στην εξάδα. Διαρκείς οι μεταπτώσεις στην απόδοσή της, αλλά μοιάζει να καταφέρνει καλύτερα μακριά από τη βάση της το τελευταίο διάστημα, όντας αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες.

17:00   Ζουβεντούδε-Γκοϊάς                           Serie A Βραζιλίας

Η Ζουβεντούδε έχασε την ευκαιρία νίκης απέναντι στην Κοριτίμπα (2-2), αφού απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Παραμένει στην προτελευταία θέση, δεν έχει καταφέρει να νικήσει στα 3 παιχνίδια με τον Ουμπέρτο Λοουζέρ στον πάγκο, συνολικά δεν έχει κερδίσει στα 7 τελευταία ματς και πλέον το τρίποντο είναι αναγκαίο, αφού απέχει 6 βαθμούς από τις θέσεις της σωτηρίας.

Η Γκοϊάς έχασε εντός έδρας από την Ατλέτικο Γκοϊάνιένσε (0-3) και αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Υπάρχει προβληματισμός, τα σκαμπανεβάσματα είναι συνεχή και την έχουν φέρει δωδέκατη, μόλις 2 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς νίκη στις 4 τελευταίες εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε 1 γκολ.

17:30   Σερβέτ-Σεν Γκάλεν                            Super League Ελβετίας

Η Σερβέτ πραγματοποίησε «μέτρια» σεζόν, αλλά τουλάχιστον απέφυγε τον κίνδυνο. Λιγοστή η ενίσχυσή της, με συνέπεια να ετοιμάζεται για ανάλογο… έργο και φέτος. Προβλημάτισε στα τελευταία φιλικά, έχασε από τη Γουέστ Χαμ (0-2) στην πρόβα-τζενεράλε.

Η Σεν Γκάλεν απέτυχε την περασμένη χρονιά, αφού έχασε τον τελικό του Κυπέλλου κι έμεινε εκτός ευρωπαϊκών θέσεων στο πρωτάθλημα. Αποδυναμώθηκε κατά το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, δεν κατάφερε να «λάμψει» στην προετοιμασία, η οποία ολοκληρώθηκε με ήττα από τη Φράιμπουργκ (3-4).

21:30   Μπάνφιλντ-Σαν Λορέντσο                 Liga Profesional Αργεντινής

Η Μπάνφιλντ ανέτρεψε την κατάσταση στην αναμέτρηση με την Ουνιόν Σάντα Φε (2-1) και συνεχίζει στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, όμως, δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, ενώ δε γεμίζει το… μάτι στην έδρα της, όπου μετρά 1 νίκη και 2 ήττες στους 4 μέχρι τώρα αγώνες της.

Η Σαν Λορέντσο πανηγύρισε μια τεράστια νίκη επί της Μπόκα Τζούνιορς (2-1) αν και βρέθηκε να χάνει. Έδειξε χαρακτήρα μετά την παρθενική ήττα στη Liga Profesional, από την Μπαράκας, αλλά εξακολουθεί να μην αποτελεί υπόδειγμα αξιοπιστίας, έχοντας μόλις 2 τρίποντα σε 7 ματς.

21:30   Στεάουα-Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ      Liga I Ρουμανίας

Η Στεάουα θα επιδιώξει την επιστροφή της στον θρόνο του ρουμανικού ποδοσφαίρου. Διαθέτει ένα νεανικό και ταλαντούχο σύνολο, στο οποίο προστέθηκαν εξαιρετικές μεταγραφικές… πινελιές, κέρδισε και τα 4 φιλικά, με τελευταίο αυτό με την Οτελούλ (1-0).

Η Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από επτά χρόνια. Κινήθηκε για την απόκτηση έμπειρων ποδοσφαιριστών, που θα τη βοηθήσουν στη μάχη για την παραμονή, αλλά στα ματς προετοιμασίας δεν ενθουσίασε. Στο τελευταίο τεστ επιβλήθηκε της Μιναούρ Μπάια Μάρε (4-1).