Game Time: Θέαμα στο Σεντ Μίρεν-Ντανφέρμλιν

Reading time3 λ

Το ματς της Σεντ Μίρεν με την Ντανφέρμλιν έχει προϋποθέσεις θεάματος και επιλογές για live στοίχημα.

19:00   ΡίγαΜάλμε   UEFA Champions League

Η Ρίγα λύγισε στο Μάλμε (0-1) παίζοντας για 49 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα και τώρα θα αναζητήσει την ανατροπή, ποντάροντας στην ισχύ της έδρας της, όπου μετρά 6 διαδοχικές νίκες. Βέβαια, φέρνει προβληματισμό το γεγονός ότι απέτυχε να σκοράρει στα 2 τελευταία ματς.

Η Μάλμε επιβλήθηκε εύκολα της Σίριους (4-0) και επέστρεψε στην κορυφή του σουηδικού πρωταθλήματος. Αρχίζει να βρίσκει ξανά το ρυθμό της έπειτα από τη διακοπή, σκοράρει με συνέπεια στις εξόδους της (βρήκε δίχτυα στις 5 τελευταίες εξόδους της), ενώ έχει κερδίσει στις 2 επισκέψεις της στη Λετονία.

19:30   Νασάτζι Μαζανταράν-Σαχρ Κοντρού         Pro League Ιράν

Η Νασάτζι Μαζανταράν απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό από τη Σανάτ Ναφτ (1-1) και παραμένει 3 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, εξακολουθεί να δυσκολεύεται στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει μόλις 2 από τους 9 αγώνες μέσα στο 2021.

Η Σαχρ Κοντρού επιβλήθηκε της Ναφτ Μαστζέντ Σολεϊμάν (1-0) και συνεχίζει την ανοδική πορεία της. Βέβαια, εξακολουθεί να τα βρίσκει σκούρα μακριά από τη βάση της, όπου έχει καταγράψει μόλις 1 νίκη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις, όμως, είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς με την Νασάτζι Μαζανταράν, δίχως να δεχτεί γκολ.

19:45   ΝιουτάουνΝτάνταλκ            UEFA Europa Conference League

Η Νιουτάουν συνετρίβη στην Ιρλανδία από την Ντάνταλκ (0-4) και πλέον το ενδεχόμενο πρόκρισης ανάγεται στη σφαίρα της φαντασίας. Η διαφορά επιπέδου ήταν εμφανής, έχει καταφέρει μόλις 1 φορά να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ έχασε τα 2 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Ντάνταλκ έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, έπειτα από το θρίαμβο της περασμένης εβδομάδας. Διαρκώς βελτιώνεται από την ημέρα που επέστρεψε ο Βίνι Περθ στον πάγκο της (3 νίκες σε 5 αγώνες), ενώ έχει σκοράρει και στις 10 τελευταίες ευρωπαϊκές αποστολές της.

21:30   Μπουντούτσνοστ-Ελσίνκι    UEFA Champions League

Η Μπουντούτσνοστ πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημά της στο Ελσίνκι (1-3) και τώρα ψάχνει μια σπουδαία ανατροπή για να βρεθεί στο δεύτερο γύρο. Φάνηκε ανέτοιμη, αλλά έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά παιχνίδια της (φιλικά ή επίσημα), αλλά έχει κερδίσει μονάχα 1 από τα 5 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς της.

Η Ελσίνκι έχει σημαντικό αβαντάζ για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Επέδειξε την εξαιρετική φόρμα και την ετοιμότητά της, μετρά 10 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά δεν έχει κερδίσει στους 5 τελευταίους εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες.

21:45   Σεντ Μίρεν-Ντανφέρμλιν    League Cup Σκωτίας

Η Σεντ Μίρεν έχει τρεις βαθμούς, παίρνοντας στα χαρτιά το ματς με την Νταμπάρτον και τώρα κάνει την πρεμιέρα της στη σεζόν. Αν και έχασε κάποια σημαντικά κομμάτια του περσινού παζλ, είναι μάλλον ενισχυμένη, στο μοναδικό φιλικό της νίκησε την Έιρ (3-0), ενώ είναι αήττητη στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς της στο League Cup.

Η Ντανφέρμλιν εκκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, αφού κέρδισε εμφατικά την Πάρτικ Θίστλ (4-2). Ο Πίτερ Γκραντ φέρνει μια επιθετική νοοτροπία, μετρά 4 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες στο θεσμό, ενώ πρόπερσι κέρδισε στο πλαίσιο του League Cup στην έδρα της Σεντ Μίρεν.