Game Time: Θέαμα στο Χέρτα Βελς-Σάλτσμπουργκ

Reading time3 λ

Θεαματικό αναμένεται το ματς της Χέρτα Βελς με τη Σάλτσμπουργκ, που έχει ευκαιρίες για live στοίχημα.

16:45   Σλουτσκ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ                Premier League Λευκορωσίας

Η Σλουτσκ πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή επί της Σπούτνικ (3-2), διέκοψε ένα σερί 3 αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και βρέθηκε πέντε βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Πάντως, δεν έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία τις στις 10 τελευταίες αγωνιστικές.

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έμεινε ισόπαλη στο Βιτέμπσκ (0-0) και απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Είναι αήττητη στα 9 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ μετρά 8 σερί νίκες επί της Σλουτσκ, ανεξαρτήτως έδρας.

18:00   Χέρτα Βελς-Σάλτσμπουργκ                   Κύπελλο Αυστρίας

Η Χέρτα Βελς εκκινεί τη σεζόν με στόχο την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Έκανε αρκετές καλές μετεγγραφές, ήταν αήττητη και στιβαρή στα φιλικά, νικώντας στο τελευταίο τεστ την Μπάμπελσμπεργκ (3-1).

Η νταμπλούχος Σάλτσμπουργκ έχει καινούριο προπονητή τον Ματίας Γιάισλε, απώλεσε τον πρώτο της σκόρερ, Ντάκα, αλλά παραμένει ισχυρότατη στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που φάνηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας, που ολοκληρώθηκε με ισοπαλία κόντρα στην πολωνική Ράκοβ (2-2).

19:30   Βάπρους Πάρνου-Φλόρα Ταλλίν           Meistriliiga Εσθονίας

Η Βάπρους Πάρνου υπέστη αποκλεισμό σοκ από την Βιίμσι (1-3 στην παράταση) στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, συνεχίζει το φλερτ με την τελευταία θέση, έχοντας κερδίσει μόλις 1 από τα 11 τελευταία παιχνίδια της στο γήπεδο (έχει και μια νίκη στα χαρτιά σε αυτό το διάστημα), ενώ διατηρεί τη χειρότερη αμυντική επίδοση.

Η Φλόρα Ταλλίν θριάμβευσε στη Μάλτα επί της Χιμπέρνιανς (3-0) και πήρε πανηγυρική πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Θα επιχειρήσει να μειώσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την κορυφή, όντας αήττητη στα 9 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, στα 8 εκ των οποίων διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

21:00   Ερυθρός Αστέρας-Βοϊβοντίνα               Super Liga Σερβίας

Ο νταμπλούχος Ερυθρός Αστέρας εκκινεί τη σεζόν όντας και πάλι το μεγάλο φαβορί στη Σερβία. Φρόντισε να ενισχύσει σημαντικά τον κορμό του, ενώ έμεινε αήττητος στα 4 δυνατά φιλικά που έδωσε. Το τελευταίο κόντρα στη Στουρμ Γκρατς ήταν ισόπαλο (1-1).

Η Βοϊβοντίνα έχει καινούριο προπονητή τον Σλάβολιουμπ Τζόρτζεβιτς, ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές, φιλοδοξώντας να είναι και φέτος μέσα στις διεκδικήτριες ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ είχε θετικό πρόσημο στην προετοιμασία. Έμεινε ισόπαλη στο τελευταίο τεστ με τη Μακάμπι Νετάνια (0-0).

22:00   Αλ Μοκαβλούν-Πίραμιντς                      Premier League Αιγύπτου

Η Αλ Μοκαβλούν πάλεψε, όμως, ηττήθηκε από την Αλ Αχλί (0-2) κι ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, αφού απέχει τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αγνοεί τη νίκη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ ηττήθηκε στους 2 τελευταίους εντός έδρας αγώνες, δίχως να σκοράρει.

Η Πίραμιντς κατάφερε να σώσει το βαθμό κόντρα στην Ελ Εντάγκ Ελ Χαρμπί (2-2), αν και βρέθηκε δύο φορές να χάνει. Δεν έχει κερδίσει στα 7 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, αλλά με τον Τάκη Γκώνια στον πάγκο μετρά 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια. Διατηρεί ελπίδες για την τρίτη θέση, από την οποία απέχει έξι βαθμούς, ενώ δεν έχει χάσει ποτέ από την Αλ Μοκαβλούν, ανεξαρτήτως έδρας.