Game Time: Ισχυρή παράδοση στο Τουλούζ-Νανσί

Reading time3 λ

Δυνατές προσφορές για στοίχημα υπάρχουν στην Betsson για τον αγώνα της Τουλούζ και της Νανσί.

18:00   Μπενφίκα Β’-Πόρτο Β’                             Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Μπενφίκα Β’ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Φειρένσε (1-2), όμως, εξακολουθεί να βρίσκεται μόνη στην κορυφή. Αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 4 αγώνων, κέρδισε μόλις 1 από τα 3 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της, όπου όμως μετρά μόλις 1 ήττα στα 8 φετινά ματς.

Η Πόρτο Β’ επιβλήθηκε τη Πεναφιέλ (3-1) και βρέθηκε στην έβδομη θέση της κατάταξης. Έχει καταγράψει 2 σερί νίκες, ωστόσο έχασε στις 2 τελευταίες εξόδους της, ενώ συνολικά έχει μονάχα 2 επιτυχίες στις 7 εκτός έδρας αποστολές της.

19:00   Ομόνοια-Ολυμπιακός Λευκωσίας           Α’ Κατηγορία Κύπρου

Η Ομόνοια διέσωσε στις καθυστερήσεις τον βαθμό στην Πάφο (1-1) και παρέμεινε στην πρώτη εξάδα. Βέβαια, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις, πανηγύρισε μόλις 1 τρίποντο στους 5 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, αλλά είναι αήττητη στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ηττήθηκε στη Λεμεσό από την ΑΕΛ (0-3) και ο Γιώργος Πετράκης παραιτήθηκε. Στη θέση του αναλαμβάνει ο Ισπανός Λούκας Αλκαράθ, που είχε να διαχειριστεί αρκετά κρούσματα κορωνοϊού, αλλά και το ψυχολογικό βάρος που έχουν φέρει τα 4 τελευταία ματς στα οποία μπήκε στο… σακούλι μόλις 1 βαθμός.

19:45   Ουτρέχτη Β’-Άγιαξ Β’                               Eerste Divisie Ολλανδίας

Η Ουτρέχτη Β’ υπέκυψε στη Ντε Γκράαφτσαπ (0-2) και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Κέρδισε μόλις 1 από τους 8 τελευταίους αγώνες της, ενώ έχει υποστεί 4 διαδοχικές ήττες στην έδρα της, στις οποίες δέχτηκε 13 τέρματα.

Ο Άγιαξ Β’ έμεινε ισόπαλος με τη Χελμόντ Σπορ (1-1) και υποχώρησε στην πέμπτη θέση. Ωστόσο, διατηρεί ένα αήττητο σερί 11 παιχνιδιών, ενώ δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς, στα οποία σημείωσε 11 γκολ.

20:15   Μπνέι Σακνίν-Χαποέλ Ιερουσαλήμ        Ligat Ha Al Ισραήλ

Η Μπνέι Σακνίν δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στην πρωτοπόρο Χαποέλ Μπεέρ Σεβά (0-3), αλλά παραμένει στην πρώτη εξάδα. Βέβαια, δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και 3 αγωνιστικές, στις οποίες είχε εντονότατες αμυντικές αρρυθμίες, αφού δέχτηκε 10 γκολ.

Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ «κόλλησε» κόντρα στη Χάποελ Χαντέρα (1-1) και συνεχίζει το φλερτ με την τελευταία δυάδα της κατάταξης. Χωρίς νίκη στις 2 τελευταίες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, όπου ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο μακριά από τη βάση της, με απολογισμό 3 ισοπαλιών σε 7 ματς.

21:45   Τουλούζ-Νανσί                                          Ligue 2 Γαλλίας

Η Τουλούζ νίκησε μέσα στις Κάννες (1-0) και συνεχίζει στο Coupe de France. Η επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο στόχος της, με όπλο την καλή ψυχολογία που έχουν φέρει οι 3 διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, το αήττητο σερί 4 αγώνων που διατηρεί στην έδρα της, αλλά και την παράδοση που τη θέλει να μην έχει χάσει από τη Νανσί εδώ και 14 χρόνια.

Η Νανσί έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας στα πέναλτι τη Ρεν στο Κύπελλο (1-1 η κανονική διάρκεια). Έχει και νέο προπονητή πλέον, με τον Αλμπέρ Καρτιέ να κάνει του ντεμπούτο του στον πάγκο της, με το βλέμμα στη διακοπή του σερί 4 ηττών που έχει στο πρωτάθλημα, το οποίο την έφερε στην τελευταία θέση.