Game Time: ΚΠΡ-Λούτον, κριτήριο η παράδοση

Reading time3 λ

Στο ματς της ΚΠΡ με τη Λούτον υπάρχει σπουδαίο παρελθόν, που δημιουργεί προϋποθέσεις για ποντάρισμα.

19:00   Χρβάτσκι Ντραγκόβολιατς-Σλάβεν Μπέλουπο    1.HNL Κροατίας

Η Χρβάτσκι Νταγκόβολιατς ηττήθηκε στο Σπλιτ από τη Χάιντουκ (0-2) και παραμένει ουραγός. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 8 τελευταία, αγνοεί τη νίκη στα 7 εντός έδρας ματς, στα οποία συγκέντρωσε μόλις 3 βαθμούς, ενώ έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η Σλάβεν Μπέλουπο έχασε από την Γκόριτσα (1-2) και διατηρείται στο προτελευταίο σκαλοπάτι. Έχει πετύχει μόλις 1 νίκη στις 14 τελευταίες αγωνιστικές, απέτυχε να κερδίσει στις 6 τελευταίες εξόδους της, διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, αλλά δεν έχει χάσει στην έδρα της Χρβάτσκι Ντραγκόβολιατς από το 1997.

19:30   Τσερνομόρετς-Ντιναμό Κιέβου        Premier League Ουκρανίας

Η Τσερνομόρετς πέτυχε δραματική νίκη επί της Ρουχ Βίνκι (4-3) και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία της έπειτα από 6 άγονα ματς όλων των διοργανώσεων και πλέον έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 3 αγώνων στο πρωτάθλημα.

Η Ντιναμό Κιέβου υπέστη εντός έδρας ήττα από τη Βόρσκλα Πολτάβα (0-1) κι έπεσε από την κορυφή. Διέκοψε το αήττητο εντός των συνόρων, προέρχεται από διαδοχικές αποτυχίες σε Premier League και UEFA Champions League, αλλά εκτός έδρας παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, με 5 νίκες σε 6 αγώνες.

20:45   Πεναφιέλ-Πορτιμονένσε                    Taca de Portugal

Η Πεναφιέλ ισοφάρισε στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων τη Λεϊσόες (1-1) και διατηρείται στην πέμπτη θέση της δεύτερης κατηγορίας. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, μετρώντας 3 σερί ισοπαλίες, ενώ δεν έχει χάσει στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Πορτιμονένσε κέρδισε την Μπελενένσες (2-0) και πλησιάζει την πεντάδα στης Primeira Liga. Διέκοψε ένα μίνι σερί 2 ηττών, έχει ηττηθεί σε μόλις 2 από τις 6 φετινές εκτός έδρας αποστολές της, ενώ διατηρεί ένα αήττητο σερί 11 αγώνων κόντρα στην Πεναφιέλ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

21:45   ΚΠΡ-Λούτον                                       Championship Αγγλίας

Η ΚΠΡ ήταν τυχερή που έφυγε με βαθμό από το Μπλάκπουλ (1-1). Παραμένει στην εξάδα, είναι αήττητη στα 3 τελευταία, δεν έχει χάσει στα 6 τελευταία εντός, ενώ διατηρεί την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, παρότι έχει πετύχει μόλις 5 γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια.

Η Λούτον έχασε στην έδρα της από τη Στόουκ (0-1) και έμεινε πίσω στην κούρσα των πλέι-οφ. Παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή της, έχει πανηγυρίσει μόλις 1 νίκη στις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, ενώ την τελευταία φορά που κέρδισε στο Λονδίνο ήταν πριν από 37 ολόκληρα χρόνια.

21:45   Φιν Χαρπς-Λόνγκφορντ                    Premier Division Ιρλανδίας

Η Φιν Χαρπς απέσπασε ισοπαλία από τη Σεντ Πάτρικς (2-2) και παρέμεινε στην όγδοη θέση. Χρειάζεται το τρίποντο με το οποίο θα εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή της, ωστόσο δεν έχει κερδίσει στα 7 τελευταία παιχνίδια της, ενώ μετρά 5 σερί ισοπαλίες στο γήπεδό της.

Η υποβιβασμένη Λόνγκφορντ πήρε βαθμό από τη Γουότερφορντ (1-1) και διέκοψε ένα σερί 7 ηττών. Θέλει να υπερασπιστεί την τιμή της, αλλά παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 8 αγωνιστικές, έχει τις χειρότερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση, ενώ δεν κατάφερε να επικρατήσει στα 3 φετινά ματς με τη Φιν Χαρπς.