Game Time: Κρίσιμο το Γουότερφορντ-Ντάνταλκ

Reading time3 λ

Στο καθοριστικό παιχνίδι της Γουότερφορντ με την Ντάνταλκ βρίσκουμε πολλές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

18:30   Χάκα-Χέλσινγκφορς                            Veikkausliga Φινλανδίας

Η Χάκα γνώρισε βαριά ήττα από τη Σεϊναγιόεν (0-4) και πλέον οι ελπίδες της να προλάβει την εξάδα και τα πλέι-οφ περιορίστηκαν αισθητά. Διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (μόλις 13 γκολ σε 17 αγώνες), παραμένει αναξιόπιστη στην έδρα της, όπου μετρά μόλις 1 νίκη στα 7 φετινά ματς.

Η Χέλσινγκφορς πέρασε εμφατικά από την έδρα της Χόνκα (3-0), ανέβηκε στην έκτη θέση και πλέον έχει βάσιμες πιθανότητες συμμετοχής στα πλέι-οφ. Μπορεί να έχει σημείωσε μόλις 2 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια, όμως είναι αήττητη και στις 7 εξόδους της. Μάλιστα, στις 5 τελευταίες διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

19:45   Ντεν Μπος-Εξέλσιορ                            Eerste Divisie Ολλανδίας

Η Ντεν Μπος ηττήθηκε στο Αϊντχόφεν από την ομώνυμη ομάδα (0-1) και το καλό της ξεκίνημα στην κατηγορία, μοιάζει να έχει «εξατμιστεί». Μετρά 2 σερί ήττες, με την αμυντική λειτουργία της να παρουσιάζει αρκετές αρρυθμίες.

Η Εξέλσιορ κέρδισε στο Άμστερνταμ τη β’ ομάδα του Άγιαξ (2-1) και μοιάζει σε ανοδική πορεία. Παρότι έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της, είναι αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες, ενώ έχει πάρει το τρίποντο και στις 2 φετινές εκτός έδρας αποστολές της.

20:00   Σααρμπρίκεν-Βέχεν Βισμπάτεν          3.Liga Γερμανίας

Η Σααρμπρίκεν διέσωσε στο φινάλε το βαθμό στη Στουτγάρδη απέναντι στους Κίκερς (1-1) κι απέχει μόλις 2 βαθμούς από την πρώτη θέση. Δεν έχει γνωρίσει την ήττα στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ έχει διορθώσει την εντός έδρας παρουσία της, αφού πλέον μετρά 2 σερί νίκες.

Η Βέχεν Βισμπάτεν υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από το Μαγδεμβούργο (2-4), την πρώτη της στο φετινό πρωτάθλημα και έπεσε από την κορυφή. Δε διακρίνεται για την επιθετική της ευχέρεια, όμως, είναι αήττητη στα 3 φετινά ματς μακριά από τη βάση της, δίχως να έχει παραβιαστεί η εστία της. Εδώ και μια δεκαετία δεν έχει χάσει από τη Σααρμπρίκεν, ανεξαρτήτως έδρας.

21:45   Γουότερφορντ-Ντάνταλκ                     Premier Division Ιρλανδίας

Η Γουότερφορντ πανηγύρισε μια επιβλητική πρόκριση επί της Κιλναμάνα (4-1) στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Έχει βάλει πλώρη για την απευθείας παραμονή, χάρη στο ντεμαράζ της στο πρωτάθλημα, κατά το οποίο μετρά 5 νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες. Κέρδισε και τα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Ντάνταλκ διέλυσε τη Σεντ Μόχτας στο Κύπελλο (5-1) και πήρε μια ψυχολογική τόνωση που τόσο είχε ανάγκη. Κι αυτό γιατί μετρά 3 διαδοχικές ήττες στην Premier Division, με τις οποίες βρέθηκε στην προτελευταία θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

21:45   Ερντριόνιανς-Κουίνς Παρκ                 Challenge Cup Σκωτίας

Η Ερντριόνιανς πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Πίτερχεντ (3-2) κι έσπασε το… ρόδι στη League One. Βέβαια, εξακολουθεί να παρουσιάζει μεγάλα κενά στην άμυνα, με συνέπεια να έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 4 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία της διάκριση σε αυτό το θεσμό.

Η Κουίνς Παρκ κέρδισε στο Φόλκερκ (1-0) και ανέβηκε στην κορυφή της League One. Παραμένει αήττητη στα 7 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις 5 φετινές εξόδους της, όμως, υπέκυψε στην Ερντριόνιανς τον Ιούλιο στο πλαίσιο του League Cup, χάνοντας στη διαδικασία των πέναλτι. Πάντως, την τελευταία εξαετία συνηθίζει να πηγαίνει μακριά στη διοργάνωση.