Game Time: Κρίσιμο το Νότια Αφρική-Ζάμπια

Reading time3 λ

Το ματς της Νότιας Αφρικής με τη Ζάμπια έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλές επιλογές για ποντάρισμα.

16:00   Νότια Αφρική-Ζάμπια          COSAFA Cup

Η οικοδέσποινα της διοργάνωσης, Νότια Αφρική, επικράτησε της Εσουατίνι (1-0) και είναι επικεφαλής του ομίλου. Με δύο επιτυχίες, αφού είχε προηγηθεί αυτή επί της Μποτσουάνα και με όπλο την άριστη αμυντική (ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ), αναζητά το τρίποντο που θα της χαρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η κάτοχος του τροπαίου Ζάμπια ηττήθηκε και από την Εσουατίνι (0-1), παραμένει ουραγός του γκρουπ έπειτα από δύο αγώνες, δίχως να έχει βαθμό και χρειάζεται απαραιτήτως αποτέλεσμα για να παραμείνει ζωντανή. Όμως προβληματίζει τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά, έχοντας σημειώσει μόλις 1 γκολ.

19:00   Ράτζα Καζαμπλάνκα-Μαχρίμπ Τετουάν    Botola Pro Μαρόκου

Η Ράτζα Καζαμπλάνκα νίκησε την αλγερινή Καμπιλί (2-1) και κατέκτησε το Κύπελλο Αφρικανικής Συνομοσπονδίας. Πλέον, ετοιμάζεται να στεφθεί και πρωταθλήτρια, αφού με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο. Βέβαια, δεν έχει νίκη στα 3 τελευταία ματς της Botola Pro, ενώ κέρδισε μόλις 1 από τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Μαχρίμπ Τετουάν έμεινε ισόπαλη με την ΦΟΥΣ Ραμπάτ (2-2), παρότι είχε προβάδισμα δύο τερμάτων. Θέλει να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή της, ωστόσο δεν έχει νίκη στους 5 τελευταίους αγώνες, ενώ δεν έχει κερδίσει στην Καζαμπλάνκα από το 2015.

21:00   Λέγκια ΒαρσοβίαςΜπόντο Γκλιμτ UEFA Champions League

Η Λέγκια Βαρσοβίας έκανε άλμα πρόκρισης με τη νίκη της μέσα στη Νορβηγία (3-2). Επιβεβαίωσε την καλή εικόνα των αγώνων προετοιμασίας, στους οποίους είχε επιθετική άνεση, ωστόσο μόλις σε 2 από τα 6 ματς, φιλικά ή επίσημα, έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Η ήττα στον πρώτο αγώνα επιβεβαίωσε ότι η Μπόντο Γκλιμτ δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Συμπλήρωσε 3 αγώνες όλων των διοργανώσεων δίχως νίκη, δεχόμενη 6 τέρματα, ενώ δεν έχει νικήσει σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα εδώ και 22 χρόνια.

21:35   Σαν Τέλμο-Μπάνφιλντ         Κύπελλο Αργεντινής

Η Σαν Τέλμο συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στη Χιμνάσια Χουχούι (0-0) και απώλεσε οριστικά της ελπίδες της για συμμετοχή στα play-off ανόδου της Primera Nacional (δεύτερης κατηγορίας). Πάντως, είναι αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν έχει γνωρίσει ήττα στην έδρα της μέσα στο 2021.

Η Μπάνφιλντ είχε και νέες απώλειες σημαντικών στελεχών το καλοκαίρι. Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, έφερε ισοπαλία στο τελευταίο φιλικό με την Γοδόι Κρουζ (0-0) και γενικά δεν έχει ικανοποιήσει στις μέχρι τώρα δοκιμές της.

21:45   Νταντί Γιουνάιτεντ-Έλγκιν Σίτι     League Cup Σκωτίας

Η Νταντί Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο, αν και επικράτησε δύσκολα της Κέλτι Χαρτς (1-0). Μοιάζει σε θετικό μονοπάτι σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, ιδίως παραγωγικά και θα επιδιώξει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την πρόκριση.

Η Έλγκιν Σίτι υπέκυψε στην Αρμπρόουθ (0-1). Οι αγωνιστικοί οιωνοί, τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι δε μοιάζουν καλοί, ενώ τη χωρίζουν τρεις κατηγορίες από την αντίπαλό της. Είχε υποστεί βαριά εντός έδρας ήττα από την Νταντί σε αυτή τη διοργάνωση πριν τρία χρόνια (0-4).